Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 40 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Хоменко Олександр Віталійович 3.320 3.320
2
Корпан Іванна Василівна 4.030 4.030
3
Казімірська Катерина Миколаївна 3.400 3.400
4
Кулик Юлія Олегівна 4.300 4.300
5
Дроздовська Зоряна Леонідівна 3.380 3.380
6
Карчевська Людмила Юріївна 3.540 3.540
7
Приймак Олена Вадимівна 4.340 4.340