Зачекайте...
Канал

Спеціальності 2017

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 43

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 650 / БМmax 280 / БМ min 10

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
94
Конкурс
0.34
Зараховано
94

Харчові технології ВМ 150 / БМmax 50 / БМ min 2

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
38
Конкурс
0.76
Зараховано
38

Харчові технології ВМ 150 / БМmax 50 / БМ min 2

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
46
Конкурс
0.92
Зараховано
46

Харчові технології ВМ 60 / БМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 5м

Предмети

Харчові технології та інженерія (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 30)
Поданих заяв
9
Зараховано
9

Харчові технології ВМ 150 / БМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 25)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Магістр • заочна форма • 1р 5м

Предмети

Харчові технології та інженерія (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 30)
Поданих заяв
9
Зараховано
9

Харчові технології ВМ 595 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 5м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 25)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Магістр • заочна форма • 1р 5м

Предмети

Харчові технології та інженерія (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 30)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Харчові технології ВМ 60 / БМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 5м

Предмети

Харчові технології та інженерія (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 30)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 55 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Магістр • заочна форма • 1р 5м

Предмети

Харчові технології та інженерія (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 30)
Поданих заяв
32
Зараховано
32