Головна →
Гостьова книга
Новий коментар
Давайте спілкуватись
Якщо смайлик на 2 пріоритеті, є ще варіант, що можна пройти на безкоштовне за 1 пріоритетом?
Так
Якщо на 5, то на 1 не попадешь
А якщо на 3?
у мене така ж картинка( мала ймовірність(((
можна, шансы есть
Смайлик то не показник стовідсотковий, можеш вступити і на 1, і на 5.
Як по широкому конкурсу дізнатися пороги?
Нище я відповідала
Вже зателефонували по 2 і сказали вести документи
на контракт
На бюджет
Куди краще на міжнародну інформацію чи міжнародні економічні відносини?! що порадите?
Відносини
А чим це краще?
Я не шарю, як щодо Поплавського
Поплавський то любов
Це ж вареники з кропивою
Ем
що
Поступайте у мій найкращий ВУЗ ЄВРОПИ! Не пошкодуєте! Я БУДУ ДАВАТИ БЕЗКОШТОВНІ КВИТКИ НА СВОЇ КОНЦЕРТИ!!!! ОБІЦЯЮ!
я тільки до Михайла
Так збираемость на метро Вокзальна, я знаю куди йти
Как понять что ты проходишь по широкому конкурсу?
От мене теж це цікавить
Зайти туди і побачить
Шо побачить?
себе в списку
Ну я бачу себе, але аж 6070
Що побачить? як розібратись? там загальний список по країні(((
ПОРАХУЙ
Шукаєш себе, дивишся який ти в списку. Наприклад, суперобсяг бюджетних місць складає 3000, а ти, нехай, 5794. Тоді ти дивишся, хто попереду тебе. Там показують всі всі заяви на спеціальність. Типу, якщо ти подав всі 7 туда, то там і є всі 7 твої. Так і з іншими. Тобто ти приблизно відмінусовуєш тих, чії заявки зустрічаються декілька разів, і вже будеш трохи вищим в списку, наприклад 3000.
Ооо, дякую
Чмок
Дякую
Чмок
Фуууу
Опппа, пошли уже приглашения на лоха
Поступайте у мій найкращий ВУЗ ЄВРОПИ! Не пошкодуєте! Я БУДУ ДАВАТИ БЕЗКОШТОВНІ КВИТКИ НА СВОЇ КОНЦЕРТИ!!!! ОБІЦЯЮ!
в підтанцьовку можна?
Дє ? Дє знаходиться це давно омріяне счасття ?
Знайдіть мене
шо вас шукать, в вареничній через дорогу..
Ребята, мені на пошту прийшло запрошення на навчання. Це я 100% прохожу на контракт?
Да
Да
Проходишь 100%
А як? Якщо я 175 з 85?
Це ж контракт,денежки
Йооой
Даааа, на бюджет би так запрошувпли, суки
А місць там максимально 10 платних. Я ще можу почекати до 26, чи місця розберуть?
Не будьте ідіотами! Бот не враховує "зкриті" і "фіксовані" пропозиції. Він їх просто "не бачить"!!! Орієнтуйтесь, краще, по смайлу, якщо самі не можете порахувати!
а як абіт враховує скриті пропозиції? Він підтягує тільки відкриті дані з едебо
Абіт рахує і закриті і відкриті! Вони не приховані, а просто не враховуються у широкому конкурсі. А бот "бачить" тільки відкриті!
Шо це за звірі такі, скриті і фіксовані ???
Про який бот йде мова?
@vstup_score_bot
сайт ще обновиться, чи вже аж 26?
Хто його зна
А який толк з обнови? Кількість заяв і місця в рейтингу не зміняться до 26-го((
Ви рекомендовані до зарахування, що це контракт чи бюджет,просто не вказано,прийшло на емейл від університету?
Контракт
Зателефонуй краще в приймальну комісію
Контракт
Мені зателефонувати вже на бюджет
звідки?
Як таке може бути . Я в рейтингу проходжу по першому пріорітету, а смайлик стоїть біля 3, де я на 62 місці з 36?
Ти впевнена, що проходиш по першому пріоритеті?
На 3 можеш проходить, бо перед тобою люди проходять за своїми вищими пріоритетами
На 3 можеш проходить, бо перед тобою люди проходять за своїми вищими пріоритетами
Дивлячись на рейтинги абітпошуку так, проходжу по вищому пріоритету
Ну може й так, смайлик то не стовідсотковий бюджет саме в той університет, на який він показує. Може пощастить і підніметься, але я б радила по ньому не орієнтуватись, а переглянути рейтинг в широкому списку і чекати 26
Як переглянути цей широкий список?
На абіт, широкий конкурс написано
І що він дає? Про Що звідти можна дізнатись?
Ви рекомендовані до зарахування,це контракт чи бюджет просто не вказано, прийшло на емейл від університету?
26 буде відомо бюджет, це мабуть контракт
Контракт 100%
Вопрос года: кому верить - боту или смайлу?
Смайлику
А шо делать, если он у меня скачет. Утром был на одном приоритете, а сейчас на другом
Сайт не оновлювався, як він може бути на іншому пріоритеті?
В том то и проблема, так уже не первый раз
Заяви ще розглядають, може змінюватися
оновлення ше не було він не може змінювати пріоритети
Пишу же, что это уже не первый раз когда так происходит
Проблеми на сайті може, хз. В мене такого не було, все норм
У меня и в пн такое было, и вчера
ТИ, САМЕ ТИ ПОСТУПИШ НА БЮДЖЕТ, ПОЛУЧИШ СТЄПУХУ, ПОПАДЕШ В КЛАСНУ ГРУПУ ДО ХАРОШИХ ВЧИТЕЛІВ І ОДНОСЕЛЬЦІ БУДУТЬ В ТЕБЕ АХРІНЄННІ Я ТОБІ ОБІЩАЮ, БРО!!!!!!!00)99099))))90
Де цього бота шукать?
В телеграмі
У меня файл который он отправляет не открывается)
Повинна бути остання версія excel
Киньте посилання
Ставьте +, если тоже из-за учителей и балла аттестата не прошли на бюджет
-
Та пофиг на тот балл аттестата, если ты ЗНО сдал норм
Если мне не хватает полбалла, а в аттестате 8.1, а не 9, например, то не пофиг
В 2019 ше десь враховується бал атестата? :|
Да
как найти этого бота??как проверить себя?
Проходной балл в телеграмі
есть ссылка?
Так и вводишь "Проходной балл"
@vstup_score_bot
А вот если мне дадут бюджет одно заведение, другие аннулируются?
Тае
Так*
есть кто поступает в мудрого?
Я, но шо-то сомневаюсь что пройду
чого, ты на бюджет хочешь ? куда?
На бюджет на адвокатуру или хозяйственно-правовое
Хоз-право
Хоз-право хуже((
вообще не але
вообще не але
Адвокатура стоит 1 приоритетом, но смайлик оттуда постоянно движется, хотя по спискам прохожу
та вообще не парься тогда. адвокатура мега топ по всем критериям❤️
Та надеюсь. Очень хочу туда, по рейтингу если люди отсеется, то прохожу на бюджет далеко не последняя. Там человек 150 передо мной должно уйти, в конкурсый балл вписываюсь нормально. Молюсь і вірю, як то кажуть
всем привет, зелень
привет
А хіба раніше не 25 говорили, що будуть результати?
26го в 18 00
26 після 18-09
до
смайл-2 бот-6
кому вірити?
кому вірити?
верь в Бога
Невже така велика різниця?
а вообще бот показывает вероятность степухи - по 5-ому будет, а по 2-ому скорее нет
6-ому *
там по 6ому я теж один із останніх, запас 2 бала десь
Не розумію тих,хто покладається на бота. Він вираховує якусь хєрню
Хто шарить, якщо дзвонити в приймальну комісію університета, то дзвонити по загальному номеру чи по номеру факультету, на який Подаю?
номер факультету напевно
Номер приймальной звісно, яке ти маєшь відношення до факультету на цьому єтапі
Можна по загальному
Я дзвонила по загальному
Загальний приймальної
А пам'ятаєте вчорашній Срач про село??
Дааа ))
Надіюсь сьогодні такого не буде
++
СК ?
Припустимо
Шооо опять ??
Сказало село
Сказала людина ображена життям
Хочеш повторити?
Я вдде думала що мало нижче знову курятник почнеться))
Та хватить цих курятників
Курятник то в тебе у сараї
На превеликий жаль сараю не маю бо живу у місті
С какой целью интиресуетесссссь ?
яка інфа достовірніша - смайл чи бот ?
А що, різні показники по інфі?
так, смайл на другому пріорітеті, а бот показує на 5-ий
Подивись по рейтингу і прохідному, де більша вирогідність, там, скоріше за все інфа вірніша
Тобто бот?
Едбо
vstup_score_bot
в телеграме
Єлектронний кабінет
на бот даже не смотрите, смайлики
Чого
Того
Смайлікі, токо смайлікі
Думаєш це вірна інфа?
Страшно?
Ні)
Аж жуть
Трохи є
Не, просто ждать кумарит
Оце так
Забей
Не могу, у меня загран поездка в первых числах , хочется уже податься и чтоб спокойно
Очковіто
Чому університет не врахував сільській коефіцієнт
а ты учился в сельской школе? и жил в селе? и подал документы?
Как би да
Школа закінчена в якому році ?
В оцьому
https://mon.gov.ua/ua/osvita/visha-osvita/vstupna-kampaniya-2019/perelik-shkil-uchni-yakih-mayut-pravo-na-silskij-koeficiyent-u-2019-roci-informaciya-utochnyuyetsya
В этой школе учился?
В этой школе учился?
А ти довідку приніс?
Куди приніс ??? В єлектронному кабінеті скан подається
Ну я це мала на увазі
Так потрібно будо за’язуватись з ПК ще на етапі подання заяв та уточнювати
Друзі, сільську молодь можна купити, причому за адекватні деньгі
Купити можна будь-кого, було б бажання та можливість))
Всм
фу как мерзко и низко
Ск?
А хто її купляє ?
Скуповують в гонконговські борделі
Та від них толк виявляється є
Ха, там таких люблять
Тоді чого їх купують?
Бо вони продаються
Замкнуте коло
Гроші люблять бляді
Купити можна й міську молодь, не кожен з села кидається на гроші
Ти сільзахисниця?
Ні, просто думку висловила)
поясніть, чому я не можу себе знайти на широкому конкурсі?
Заяви на бюджет є?
ток на бюджет , да
Значить, нет в широком, все правильно
Пиши специальность и фамилию и средний конкурсный балл постараюсь помочь
Значит нет этой специальности в широком
вcё, нашла)))
Чому цього пише що прохідний 190 але минулого року остання людина на бюджет мала 177.2
??
??
Того, шо у цьому подали на бюджет з такими балами
Однако абідна
Таки да
Суууки
В этом году люди создавали ЗНО лучше
Мне одному кажется, что со смайликами на абите фигня полная?У меня на факультете 33, бюджетных, я 59…и у меня стоит там смайлик...шо за бред, объясните пж
а сколько людей с вашим и выше вашего приоритетами?
Отсеются по приоритетам
А те, кто впереди, все с первым приоритетом, что ли?
На факультете или на специальности ?
На факультете не может быть так мало, это по твоей специальности
Значит люди перед вами уйдут по высшим приоритетам
Реально 6 пріорітет Ом поступити?
Нет, только 1-5 и 7
Реально й сьомим. Приотритет - то тільки черга, якою розглядатимуть заяву у ВНЗ. Головне бали (рейтинг)
по идее - если он есть то и поступить по нему реально
Мій вступний бал 187.2. Смайлик cтоїть на першому пріоритеті, а бот показує прохідний 187.3 є шанси поступити на бюджет?
якщо смайлик є , то вступиш
+
Система ж не дурна) То спи спокійно))
А глюки бувають у системі ?
Да
не знаю як ви ,та я найбільше боюсь йобнутих сусідів по кімнаті((((((((((((((((((
Оооо так
Скільки людей у вашій кімнаті має бути?
3-4
Ну шанс, шо хочу один буде нормальним такий же як і те, що спайлик не пиздить (великий)
Йобнутих це яких саме ?
Як що чогось боїшся, воно обов'язкого здійсниться
Будь сам йобнутим, хай тебе бяться
Супертонкі закарпатські млинці палачінти: крок за кроком
Отже на 25 супертонких палачінт млинців мені знадобилося:
сковорода, якій можна довіряти - вона має рівномірно нагріватися і не пригорати
400 г борошна
0,6 л молока + 200 г води
5 столових ложок цукру
1 яйце
дрібка солі
4 ст ложки олії
1. У миску з борошном додаємо яйце, цукор і сіль. Перемішуємо.
2. Потроху підливаючи молоко замішуємо тісто.
3. Коли молоко закінчилося, починаємо підливати воду до тих пір поки маса не стане рідка, мов хорогий молочний коктейль або вершки.
4. Вливаємо олію, ще раз добре розмішуємо до однорідності.
5. Сковороду розігріваємо. Млинці ми будемо пекти на сильному вогні. Якщо у нас посуд з тефлоновим або керамічним антипригарним покриттям - сковороду не змащуємо нічим. Якщо чавунна сковорода - щіточкою дуже тонко змащуємо її олією (один раз перед тим, як почати пекти).
6. Миску з тістом кладемо поруч з плитою. Набравши півополоника тіста (кількість тіста в ополонику залежить від розміру сковороди і розміру ополоника) починаємо наливати масу в центр сковороди, рівномірно обертаючи її по колу і нахиляючи в різні боки, поки тісто не покриє рівним шаром всю її площу.
Якщо запікається скоріше ніж розтеклося - тісто загусте. Або додаємо ще води в масу, або наливаємо за один раз більше тіста. Взагалі перші два-три млинці - завжди пристрілочні, ми визначаємо потрібну нам густину тіста і необхідну кількість на один млинець.
7. Після цього обсмажуємо млинець 1-2 хвилини, поки він не зарум'яниться знизу, а зверху тісто не підсохне.
8. Коли по діаметру краї починають золотитися, беремо вилку і акуратно відділяємо млинець від стінок.
9. Беремо його за край, відділяємо від сковороди і швидко перевертаємо. З іншого боку млинці печуться буквально кілька секунд.
10. Викладуємо млинець на тарілку і печемо наступний.
Якщо млинці дуже рвуться - зменшуємо вогонь і даємо їм трохи більше часу на підсихання. Якщо і так рвуться - значить тісто ми замісили затонке. Окремо в кружці змішуємо 1 ст ложку борошна з кількома ложками нашої маси, і потім додаємо в тісто. Взагалі маса має схильність потрошку загусати й сама по собі, то іноді навіть ближче до кінця доводиться додавати ще трохи води.
11. Палачінти подаємо з сирною (творожною) начинкою: сир змішуємо з 1 ст ложкою сметани, 1 ст ложкою цукру, кількома краплями ванільної есенції або дрібкою ванільного цукру і заздалегідь вимоченими родзинками. Також можна з будь-якою іншою начинкою.
Отже на 25 супертонких палачінт млинців мені знадобилося:
сковорода, якій можна довіряти - вона має рівномірно нагріватися і не пригорати
400 г борошна
0,6 л молока + 200 г води
5 столових ложок цукру
1 яйце
дрібка солі
4 ст ложки олії
1. У миску з борошном додаємо яйце, цукор і сіль. Перемішуємо.
2. Потроху підливаючи молоко замішуємо тісто.
3. Коли молоко закінчилося, починаємо підливати воду до тих пір поки маса не стане рідка, мов хорогий молочний коктейль або вершки.
4. Вливаємо олію, ще раз добре розмішуємо до однорідності.
5. Сковороду розігріваємо. Млинці ми будемо пекти на сильному вогні. Якщо у нас посуд з тефлоновим або керамічним антипригарним покриттям - сковороду не змащуємо нічим. Якщо чавунна сковорода - щіточкою дуже тонко змащуємо її олією (один раз перед тим, як почати пекти).
6. Миску з тістом кладемо поруч з плитою. Набравши півополоника тіста (кількість тіста в ополонику залежить від розміру сковороди і розміру ополоника) починаємо наливати масу в центр сковороди, рівномірно обертаючи її по колу і нахиляючи в різні боки, поки тісто не покриє рівним шаром всю її площу.
Якщо запікається скоріше ніж розтеклося - тісто загусте. Або додаємо ще води в масу, або наливаємо за один раз більше тіста. Взагалі перші два-три млинці - завжди пристрілочні, ми визначаємо потрібну нам густину тіста і необхідну кількість на один млинець.
7. Після цього обсмажуємо млинець 1-2 хвилини, поки він не зарум'яниться знизу, а зверху тісто не підсохне.
8. Коли по діаметру краї починають золотитися, беремо вилку і акуратно відділяємо млинець від стінок.
9. Беремо його за край, відділяємо від сковороди і швидко перевертаємо. З іншого боку млинці печуться буквально кілька секунд.
10. Викладуємо млинець на тарілку і печемо наступний.
Якщо млинці дуже рвуться - зменшуємо вогонь і даємо їм трохи більше часу на підсихання. Якщо і так рвуться - значить тісто ми замісили затонке. Окремо в кружці змішуємо 1 ст ложку борошна з кількома ложками нашої маси, і потім додаємо в тісто. Взагалі маса має схильність потрошку загусати й сама по собі, то іноді навіть ближче до кінця доводиться додавати ще трохи води.
11. Палачінти подаємо з сирною (творожною) начинкою: сир змішуємо з 1 ст ложкою сметани, 1 ст ложкою цукру, кількома краплями ванільної есенції або дрібкою ванільного цукру і заздалегідь вимоченими родзинками. Також можна з будь-якою іншою начинкою.
Рецепт з порадами для приготування ідеальних млинців
Ти на кухаря ідеш?
На стоматолога))
Ще й стоматолог ??
Так, пиши адрес куди за тобою приїхать, забираю негайно !
Так, пиши адрес куди за тобою приїхать, забираю негайно !
Ужгород, далі сам шукай ))
Ну, щоб не пошкодити покриття сковорідки виделкою, я б рекомендувала скористатися дерев'яною лопаткою. І ще , - не потрібно воду, краще повністю на молоці, а ще краще пряженому, тоді ви отримаєте неймовірний аромат і смак..
Та й яєць не шкодуйте, на 1 л. молока - 4 яйця. Смачно та ситно, а на воді з'їсиш 20 шт і не відчуєш, тому що водяні не ситні.
литр это очень много
студентам на стакан молока достаточно сделать - хватит за глаза
студентам на стакан молока достаточно сделать - хватит за глаза
Ну на склянку одне яйце) а на
800г молока+ вода , одного замало
800г молока+ вода , одного замало
Це по-закарпатськи!Тим паче для студентів дешевше
А тільки один вуз може запропонувати бюджет?
ага
Да
Які у вас побажання щодо рецептів?
Щось солоденьке))))
А если серьёзно..хочу реально рецепт вкуснейших блинчиков
вкуснее всего блины на ряженке
но очень трудно жарятся - нежные и тонкие очень - рвутся
но очень трудно жарятся - нежные и тонкие очень - рвутся
Моя люба, не роздавай сімені рецепти чужим !
Ми вже майже одружєні
Ми вже майже одружєні
Для тебе я збережу найкращі в таємниці
Ні я хочу все цілком
Не забагато хочеш?;)
і вистачає студентам цієї стипендії?
Ти шо дурнииий ?????
Блааажений
нет конечно
денег вседа мало))))
денег вседа мало))))
а якщо не потрібно тратитись на житло, дорогу ітд?
ну мені казали Київляни що без дороги/проживання/одягу вистачає
А на туалетну бумагу є? Чи брати газети з дому
Агась, лопух вам в помощь....
Газети в метро роздають бЕзплатно, тпк шо не тягай зайвого
если на рестораны - не хватит , а так вполне норм
Які ресторани ?? Совок
веник
Веник це ще хуже совка
Закарпатська квасоля а-ля лобіо: крок за кроком
400 г червоної квасолі
1 велика цибулина
Пучок петрушки, кропу і базиліку (свіжі або заморожені)
3 ст ложки олії
3 ложки грузинської або кавказької аджики (можна купити нашу, продається в супермаркетах)
2 ложки томат-пасти або протертих помідорів
Сіль, чорний перець
1 ч ложка меленого коріандру,
1 ч ложка хмелі-сунелі
1 ч ложка сушеного базиліку
1. Квасолю замочуємо звечора. Цей процес розм'якшує боби і дуже зменшує тривалість варіння. Потім відварюємо її до готовності, кілька разів змінюючи воду: закипіло - злили, закипіло - злили. В третій воді готуємо квасолю до напівготовності. Вимикаємо вогонь і залишаємо квасолю у відварі
Це бабусине шаманство насправді має під собою дуже науковий ґрунт. По-перше, таким чином ми позбавляємося від олігосахаридів, які не засвоюються нашим організмом і стають причиною зайвого газоутворення. А по-друге, від перепаду температур квасолю швидше вариться. Також пам'ятаємо, що квасолю солять у кінці, оскільки від солі вона нерівномірно розварюється (частково тверда, частково кашкою).
2. Окремо у казані або товстостінній каструлі обсмажуємо посічену цибулю до прозорості разом з сухим базиліком, коріандром і хмелі-сунелі. Сухі трави зазвичай потрібно саме обсмажувати, щоб вони відкрили свій аромат.
3. Засипаємо дрібно посічену зелень петрушки і кропу. Свіжий (або морожений) базилік тепер не додаємо. Все перемішуємо і тушкуємо, доки зелень не пом'якне.
4. Додаємо аджику і томатну пасту. Все разом тушкуємо хвилини три-чотири, додаємо всю квасолю і відвар (відвару стільки, щоб покривав квасолю на 2 пальці). Все разом тушкуємо до м'якості квасолі. Солимо, перчимо і посипаємо дрібно посіченим зеленим базиліком
Загалом як у лобіо, так і в закарпатських дзьобачках допускається, щоб частина квасолі трохи розварилася і надала страві наваристості. Іноді всю її навіть трохи притовкують товкачкою.
400 г червоної квасолі
1 велика цибулина
Пучок петрушки, кропу і базиліку (свіжі або заморожені)
3 ст ложки олії
3 ложки грузинської або кавказької аджики (можна купити нашу, продається в супермаркетах)
2 ложки томат-пасти або протертих помідорів
Сіль, чорний перець
1 ч ложка меленого коріандру,
1 ч ложка хмелі-сунелі
1 ч ложка сушеного базиліку
1. Квасолю замочуємо звечора. Цей процес розм'якшує боби і дуже зменшує тривалість варіння. Потім відварюємо її до готовності, кілька разів змінюючи воду: закипіло - злили, закипіло - злили. В третій воді готуємо квасолю до напівготовності. Вимикаємо вогонь і залишаємо квасолю у відварі
Це бабусине шаманство насправді має під собою дуже науковий ґрунт. По-перше, таким чином ми позбавляємося від олігосахаридів, які не засвоюються нашим організмом і стають причиною зайвого газоутворення. А по-друге, від перепаду температур квасолю швидше вариться. Також пам'ятаємо, що квасолю солять у кінці, оскільки від солі вона нерівномірно розварюється (частково тверда, частково кашкою).
2. Окремо у казані або товстостінній каструлі обсмажуємо посічену цибулю до прозорості разом з сухим базиліком, коріандром і хмелі-сунелі. Сухі трави зазвичай потрібно саме обсмажувати, щоб вони відкрили свій аромат.
3. Засипаємо дрібно посічену зелень петрушки і кропу. Свіжий (або морожений) базилік тепер не додаємо. Все перемішуємо і тушкуємо, доки зелень не пом'якне.
4. Додаємо аджику і томатну пасту. Все разом тушкуємо хвилини три-чотири, додаємо всю квасолю і відвар (відвару стільки, щоб покривав квасолю на 2 пальці). Все разом тушкуємо до м'якості квасолі. Солимо, перчимо і посипаємо дрібно посіченим зеленим базиліком
Загалом як у лобіо, так і в закарпатських дзьобачках допускається, щоб частина квасолі трохи розварилася і надала страві наваристості. Іноді всю її навіть трохи притовкують товкачкою.
Можна тебе в мою общагу забрати?
Яке місто?)
Кійов
Не судьба(
Яку общагу ???
Вона їде вже до мене в Київ, таку людину в общагу !!
Вона їде вже до мене в Київ, таку людину в общагу !!
Я на квартиру, Но я б заходила до вас))
Ахахаха, ну да)
Блін, а учні є?((
Блін, а учні є?((
Моя ти дзьобочка улюблена !!
❤️❤️❤️
Ніяких квартир там..токо Київ, у мене квартира, машина..люблю пожрать...а відпочивать будемо у Закарпатті
Звучить як залицяння
Це пропозиція !
Ти гарненька ?
Ти гарненька ?