Зачекайте...
Головна → Гостьова книга

Новий коментар

Привіт,хочу подавати в універс.Драгоманова.Як там з гуртожитками?
Объясните как сделать. Я получается хочу поступить в вуз(1) на бюджет. Подаю заявление в вуз(1). А вторым хочу выбрать вуз(2) который частный (нет бюджета). И вот вопрос: если я поступлю в вуз(1) мое заявление в вуз(2) будет аннулировано? Я смогу пойти в вуз(2) не смотря на то, что меня взяли на бюджет в вуз(1)?
Или как это работает
Чув, що якщо проходиш на бюджет по першому пріоритету, тоді інші заяви матимуть статус "Допущено" але не беруть вже участь у конкурсі.
Можна скасувати заяву на бюджет в електронному кабінеті та йти на контракт. Буде статус заяви "Скасовано вступником". Тобто немає проблем!
Як тільки побачиш, що статус заяви на бюджет " Рекомендовано бюджет" відразу скасовуй заяву і тоді твою заяву на контракт будуть розглядати. Добре, що зарахування на контракт пізніше, ніж на бюджет. Але для певності зателефонуй в приймальну комісію універу, куди хочеш на контракт, і все уточни.
Все гораздо проще. Даже если вас рекомендуют на бюджет, вы не обязаны нести туда оригиналы. Несите их туда, где контракт, если проходите по баллам. А то можно вообще все потерять
Так шансів більше, якщо віднесеш оригінали документів у той універ, в який хочеш на контракт.
Зачем вообще создавать заяву в универ, в который не собираешься поступать??)
Світла голова!!!
кто уже пробует подавать заявление и столкнулся с вот таким Заборонено подавати заяви на конкурсну пропозицію, яка не пройшла перевірку на наявність виділених держзамовником обсягів. что єто и как с ним бороться . если что этоипробуем в Шевченка. или еще рано
Перший день завжди проблеми, або система висне, або ще щось. Просто треба трохи пізніше подавати заяви - можна ж до 18-00 23 липня, це з 15 до 23 липня - аж 9 днів. Всі встигнуть подати.
Рібята ось вам порада хто не має чим платити за квартиру чи общагу то ось вам порада, я свого часу жив у знайомих на балконі поки було тепло, а взимку переїжджав жити на кришу. За балкон платив символічно 35 гривень на місяць і то того шо ізрасходував трохи комуналку. Речі теж тримав на балконі, правда конспекти вітер інколи відносив і вони так і пропадали. Коли був дощ то накривався пакетом, ото є шо згадати це похлєщє самого прибитого гуртожитка. Потім моя дівчина на якийсь час переїхала до мене на балкон, платили пополам 17 гривнів 50 коп
Я не могу......ржу не могу.....не знаю почему...........
Тут не знаєш, чи сміятись, чи плакати.
дякую за допомогу. я знайшла те що я хотіла.
Скажіть ще на одне питання, тобто підкажіть ще раз, на таку спеціальність як дільничий , патруль і т.д. є якийсь вуз.
Національна академія внутрішніх справ
дякую
Ещё можете посмотреть "Київський національний університет будівництва і архітектури"
добрий вечір. Порадьте куди можна поступити при 133 балах з математики 135 географія 140 історія . бажано на державний .дякую.
А украинский сколько баллов? И в каком городе хотите учиться?
украінська мова 135
Посмотрите "Національний університет харчових технологій", "Національний транспортний університет" (Киев)
Кто что скажет насчёт кафедры американистики и европейских студий истфака КНУ? Может, кто-то учился/учится и сможет рассказать про это, в частности, про дальнейшее трудоустройство? буду благодарна)
да и вообще, как обстоят дела у тех, кто закончил истфак в целом? кем по итогу работаете?
Де краще поїхати на роботу в Польщу якщо мені 16? Не жартую, завалила зно то мушу взяти перерив. Які варіанти кращі? Клубніка, будівництво, заводи?
Как именно зно завалила? Едь в польский вуз, там без зно
не набрала прохідний з укр мови. та я польський вуз не закінчу
Є універи, де без ЗНО беруть (за співбесідою або вступними іспитами). Якщо не здала ЗНО - це ще не кінець світу. Зателефонуй в приймальну комісію універу, де беруть без ЗНО і про все дізнайся. Тільки терміново!
А у нас все должны закончить вузы или есть учреждения, где учащиеся из соответствующими баллами?
Хто не впевнений, що здасть ЗНО, варто після 9 класу йти в коледж, а потім, після закінчення, вступати в універ на споріднену спеціальність - тоді універ бере без ЗНО!!!
Уже такого нет. Даже после колледжа все сдают зно
Європейський університет.
Всім привіт. Є хтось на магістратуру?
Як здали ЄВІ?
Може хтось знає чи візьмуть із середнім балом зно 133 в КНЕУ на контракт
Зайдите на vstup.osvita.ua и посмотрите за прошлый год на какие специальности брали с таким зно. Соответственно, подавать заявки туда, где точно будут шансы
А если взяли то там пишут Допущено ?
Кого точно взяли "До наказу бюджет" або "До наказу контракт". Допущено - не отказывают, рассматривают, как кандидатуру на вступление, но если много желающих - возьмут у кого выше баллы. Смотрите "до наказу"
На яку спеціальність?
На маркетинг
На сайті Вступ.освіта. написано, що середній бал на контракт у 2020 році був 157,82. А якщо подивитися списки вступників, у кого "До наказу (контракт)", то 133 проходить! Але як буде цього року, ніхто не знає. Тож на всяк ипадок мабуть варто подати на контракт у кілька закладів, або на кілька спеціальностей. Бажаю удачі!
Наприклад, на Підприємництво на контракт в 2020 році взяли і з меншим середнім балом ніж 133.
А ось на ПРАВО в 2020 році в КНЕУ на контракт взяли із середнім балом 140.
Чи подавати на бюджет, якщо шанс майже 0? Чи відразу подавати на контракт, де всіх беруть, якщо набрав прохідний мінімум по ЗНО?
А прохідний мінімум це 100?
Ага 100 в економічний Вадима Гетьмана, а в Шевченка з математики прохідний мінімум 130, а з інших предметів 120.
Тобто якщо є цей мінімум то на контракт візьмуть в Гетьмана ???
Якщо не буде бажаючих на контракт з більшими балами ЗНО. Тут же все за рейтингом, у кого більше балів, того першого беруть. На сайті Вступ.освіта.ua можна подивитися з якими балами у 2020 році пройшли на контракт.
В 2020 році в НАУ середній бал на контракт 148.35, в Європейський університет - 136,56, в НУБІП - 150,30, в КНУ -173,77, в НУХТ - 146,72, в Києво-Могилянську академію -185,09, в КНЕУ - 157,82, КНТЕУ - 165,46.
100 в НАУ, Європейський, НУБІП, НУХТ, в "КРОК", "УКРАЇНА" та інші, а в Києво-Могилянську академію мінімум 140!
А в Кнеу ?
В КНЕУ імені Вадима Гетьмана і в КНТЕУ (торговельно-економічний) також мінімум 100 балів ЗНО.
Доброго дня, а цього року проблеми з пошуком? Так як вже подаються документи на вступ до коледжів, а пошук не працює навіть на сайті ЄДБО
Всім привіт. Допоможіть, будь ласка, якщо хто знає якусь інфу: вибираю заочку на психологію і не можу зрозуміти, що краще - Драгоманова чи Грінченка?
Прочитала навч плани. Те, що сподобалося, не існує на заочці (лол), але вступати хотілось би. Варіант денного не розглядається, бо вже вчусь в іншому універі)
Буду вдячна за відповідь)
Сорi, але нашо та заочка? Хіба якщо бамажка диплому дуже нужная... Тільки очка в Каразіна, тільки хардкор )
Дивися, короче, де дешевше
Ахах, дякую) мені хардкор не треба, в мене він на очному вже є.
На психолога на заочку - да, буде диплом, + це мені завжди було цікаво, але розуміла, що перспектив особо ніяких нема після психології. Зараз, поки дійсне зно, вирішила, що може треба спробувати
За рейтингом універи майже однакові, за відгуками студентів Грінченка кращий (джерело інф. otzyvua.net).
Вы б один закончили. А то знаете, специалистов во всех сферах не бывает. На крайняк - пойти на курсы по психологии.
Привіт, рекомендувала б Драгоманова, так як сама тут навчаюся, знаю дуже багато викладачів з цього факультету, були й пари з ними, то мені дуже подобається, всі привітні та з розумінням відносяться до якихось проблем.
P.S. на екзамені вона навіть допомагала)
Чим відрізняються спеціальності Системний аналіз та Комп‘ютерні науки?
Треба зайти на сайт універу, вибрати факультет, який вас цікавить, і прочитати освітню програму спеціальності, яка вас цікавить. Або прочитати освітню програму кількох спеціальностей і вибрати, що більше подобається. Інколи навіть можна подивитися розклад занять на 1-4 курс бакалавра і розклад сесії, з яких предметів екзамен, а з яких залік.
Куди краще на економічний факультет(фінанси або облік і оподаткування) в лну чи львівська політехніка?
Які перспективи після універу Поплавського?
Если ты девочка - то можно легко сдавать сессию у михал михалыча))
Только не туда. К нам студенты приходят на культурологию с предметами оттуда и это шок. Набор предметов на культурологии напоминает практические дисциплины социального работника.
Які перспективи після спеціальності географія?
Дивлячись яку спеціальність обереш - 014 Середня освіта - вчитель географії, 103 Науки про Землю- управління земельними ресурсами, картографія, управління водними ресурсами, аба метеорологія, 106 - географія (тут 5 освітніх програм), 193Геодезія та землеустрій. Джерело інф. geo.knu.ua/uk/
Якщо середній бал 147, то медичний не світить?
Залежить від вимог університету, набирай vstup.osvita.ua , вибери місто, університет і випаде інформація про конкурс, якщо обрати 2020 рік, а якщо обрати 2021 рік, тоді будуть правила прийому на 2021 рік, приймальна комісія контакти, сайт універу, можна подивитися, яке мінімальне зно, щоб взяли на контракт, а також середнє зно на бюджет за 2020 рік.
На сайті osvita.ua в статті "Особливості вступу на медичні спеціальності в 2021 році" написано, що ЗНО з другого і третього конкурсного предмета на спеціальності "Педіатрія",Стоматологія" і "Медицина" має бути не менше 150, крім випадків, коли конкурсний бал більше 175. Отже якщо у тебе конкурсний бал виходить більше 175 (задай "розрахувати конкурсний бал"), тоді тебе візьмуть на ці спеціальності. Якщо менше 175, тоді візьмуть на інші медичні спеціальності (всього їх 9).
Набери osvita.ua/consultations/bachelor/62189/
А коли треба подати електронні заяви до ВНЗ, щоб потрапити на бюджет або контракт?
З сьогоднішнього дня до 14 липня
1.07-13.07 Реєстрація електронних кабінетів (до 18-00 13 липня).
14.07-23.07 Подача заявок в Універ з електронного кабінету на бюджет або контракт (до 18-00 23 липня).
23.07-27.07 Універи розглядають заяви
До 28.07 Універи присилають в елекронний кабінет вступника повідомлення, наприклад "Рекомендовано до зарахуання"( про "Статус заяви вступника: як відслідкувати" читайте тут https://osvita.ua/consultations/65048/ або у листі нижче)
28.07-2.08 Вступник несе документи в Універ оригінали і по 2 копії (ОБОВ’ЯЗКОВО прочитайте "Правила прийому у 2021 р." свого універу, бо можуть дні і вимоги відрізнятися!!!).
"Статус заяви вступника: як відслідкувати"
Відслідкувати увесь процес проходження своєї електронної заяви до навчального закладу вступник може через її статус.

Статус заяви змінюватиметься в електронному кабінеті вступника та на сайті Вступ.ОСВІТА.UA.

Статуси можуть бути такими:

"Зареєстровано в Єдиній базі"
Підтвердження факту подання електронної заяви до обраного вишу.

"Потребує уточнення вступником"
Заяву прийнято до розгляду вишем, але дані потребують уточнення (які саме – зазначає заклад вищої освіти).

"Скасовано вступником"
Заяву скасовано до присвоєння статусів «Зареєстровано у закладі освіти» і «Потребує уточнення вступником». У такому випадку можливо скасувати заяву на бюджет без втрати пріоритету і подати замість неї нову.

"Зареєстровано у закладі освіти"
Заяву прийнято до розгляду.

"Допущено до конкурсу"
Заяву допущено до участі у конкурсі на бюджетну або контрактну форму навчання.

"Відмовлено закладом освіти"
Заяву не допущено до участі у конкурсі на підставі рішення приймальної комісії.

"Скасовано закладом освіти"
Заяву скасовано закладом освіти за рішенням приймальної комісії (у разі виявлення технічних помилок, зроблених під час внесення даних до Єдиної бази).

"Рекомендовано до зарахування"
Вступник пройшов конкурсний відбір та рекомендований до зарахування на бюджетне місце.

"Рекомендовано до зарахування"
Вступника рекомендовано до зарахування на навчання за кошти фізичних і юридичних осіб.

"Включено до наказу"
Вступника зараховано на навчання до закладу вищої освіти.

"Включено до наказу"
Вступника зараховано на навчання за кошти фізичних і юридичних осіб.
Зайдіть на osvita.ua і беріть інформацію з офіційних ресурсів - там все розтлумачено.
Ламповий кротик 11:14 07.07.21 Відповісти Анонім ⤴
З 1 липня розпочалася реєстрація електронних кабінетів, а подача заяв розпочнеться після 14 липня
Батьки відправляють мене на навчання в медичний в Австрію, а я хочу створити сімю зі своїм хлопцем. Вважаю що освіта мені не потрібна, коли поряд коханий. Як переконати батьків, що я достатньо доросла у свої 17?
Рододендрон жовтий 22:36 29.06.21 Відповісти Анонім ⤴
Знаю, що це рофл, але якщо в твого коханого є голова на плечах, то він би і сам тобі розповів наскільки важлива освіта, а без неї він зможе легко тобою керувати, а ти не зможеш нічого вдіяти бо будеш повністю залежати від нього
Батьки розумні, але дитина в них дурна
Вчусь в ЛНУ Франка, біологічний. ВНЗ - чудовий, матеріальна база - відмінна, місто - казка. Сам собі заздрю, що вступив. Але це дистанційне навчання... Не те воно, не те... Весь мій перший курс - дома, близько трьох місяців лише там. А найкращих знань здобуваєш тільки на лабораторках. Дома вчитися і там - небо і земля. Бажаю всім абітурієнтам вступити, а нам - щоб не було більш карантинів ніяких ❤️
Якщо провчився рік і зрозумів, що не твоє. Чи можу я перевступити на бюджет цьогоріч? На контракті родина не витягне.... Критиканів прошу не відповідати ))) Дякую!
Тільки контракт
Можете. Але доведеться відшкодувати вартість навчання. Суму можете дізнатися у фінвідділі вашого закладу.
У середньому за рік близько 40-45 тисяч гривень.
спробуй перевестися на вакантне місце
Привіт. Що таке галузевий коефіцієнт? При вступі враховується мій кофіцієнт чи мій кофіцієнт із врахуванням галузевого коефіцієнту? Допоможіть, хто розібрався?
Твій з врахуванням галузевого
Якщо поставити перший пріоритет, тоді до конкурсного бала добавляють ще галузеву надбавку, тобто ще додаткові бали, тому треба добре подумати, де писати перший пріоритет (перший пріоритет _ це найбільш бажане місце навчання).
Набери osvita.ua/consultations/bachelor/68927/ і там буде перелік спеціальностей, яким надається особлива підтримка, тобто це ті спеціальності, де за 1 та 2 пріоритетність добавляють ще бали, які називаються "галузевий коефіцієнт".
провчився рік на ФРЕКСі КНУ шевченка. Можу сказати що доволі крутий фікультет, є гарні викладачі, багато молодих викладачів (в районі тридцяти років). Рекомендую вам вступати на комп інженерію - гарний навчальний план, нормальні потрібні дисципліни. Також тут роздають автомати на вишматі та дифурах, тому це теж плюс нашого факультету перед тим самим ФІОТом в КПІ. Більш того, в нас немає обов'язкової фізкультури і на сесії ніхто не валить. Тому раджу вступати до нас на КІ.
Який факультет? Дякую))
В ОНУ факультет ЕПФ, тоже нравится,хорошие преподаватели, если учиться в течении семестра, сессию можно сдать легко.
так да, фрекс то те що раніше називалось рфф, радіофізичний, туди йшли ті хто по балах не міг вступити на фізичний, якщо це не реклама і там ще є нові викладачі то чудово.
Хочу предупредить будущих студентов, ни за какие предложения , ни за какие уговорки, не поступайте на кафедру логопедии Сумдпу. Просто ужаснейшее отношения . У нас с первого курса за 2 года с 25 человек осталось 15. Тех студентов , которые им не нравятся , они просто валят. Знания не ценятся , а ценится только "жополизництво". Плюс за 2 года знаний ни каких. Преподается все кроме нужного. Говорили нам что можно было самим выбирать некоторые предметы , которые нам понравятся, и по нашему мнению будут нам нужны. НО на самом деле нам сказали если не выберете, то что мы скажем- вам хуже будет !!!. Заведующий кафедрой вел лекции по логопедии. Рассказывает полный бред. Про точки и энергетическое поле все. Если хотите получить хорошие знания и не портить нервы - не поступайте сюда !!!
добро пожаловать, так везде, ну кроме может первой десятки вузов
Имеет ли преподаватель записывать на видео экзамен, если я против того, чтобы меня снимали на камеру?
Хтось знає адресу сайту,де абітурієнти можуть знайти старшаків з різних вузів?
Инстаграм))0
Розкажу я вам свою історію, про такий трешняк тут ще точно ніхто не писав. ПРОСТО ЩОБ НІХТО НЕ ПОВТОРИВ МОЇХ ПОМИЛОК З ПОСТУПЛЕННЯМ. В мене була можливість завдяки батькам отримати освіту в США, батьки оплатили за перший рік навчання, проживання, білет в одну сторону і т. д. Роки до цього готувалася, закінчила гімназію, здала IELTS на 7,5 а це дуже високий бал. Сказала батькам що їду вчитися, а замість цього поїхала до хлопця в Польщу працювати на полях, щоб бути з ним. Не розумію що я в ньому взагалі знайшла, але тоді дуже закохалася, а в 18 років дивишся на все по-іншому. Я його знала перед тим менше двох місяців і думала що то велике кохання. Він із сім'ї де 9 дітей, освіти не має, його перед тим вигнали з училища. Робота на полях була важка, бо я привикла що батьки мали магазин (вже зараз не мають) і я думала шо то все падає з неба. Роботодавці ставилися не дуже добре, працювали по 12-15 годин, рідко менше. Вихідних практично не мали, навіть Польщі не побачили окрім тої роботи. Потім поля закінчилися то пішли на теплиці. На заробітках стратила здоров'я і нерви, а заплатили менше чим обіцяли, в Україні деколи і то більше платять. Через декілька місяців я завагітніла від того хлопця, не було з чим далі тянути та й "обрадувала" батьків які вже всім розповідали що вчуся в Америці. Батьки були в шоці і не розмовляли зі мною ще десь місяць. Це ж стільки грошей вони дурно на мене пустили, на єдину доньку. А я тоді раділа, що зустріла велике кохання. Зрозуміла що з батьками помирюся не швидко, тому як закінчилася робота то поїхала до того хлопця жити в його село. Жити не було де, тому жили з його батьками, бабусею, трьома його братами, жінкою одного з братів і його двома дітьми. Його сім'я мене взагалі не цінувала, багато ходила коло городу і худоби. Хотіла з ним розписатися, але він чогось був проти. В 19 народила двійню, то аж на хрестини зустрілася зі своєю сім'єю. Напевно, так мене і не пробачили. Але з дітьми обіцяли допомогти, бо чоловік все що заробляв то або пропивав, або віддавав батькам і бабусі. Батьки мої кликали нас жити до себе, але чоловік не хотів, бо то далеко від друзів. В 21 народила від нього ще раз бо він хотів залишити після себе багато нащадків, а я все ще була закохана. Ми з ним так ніколи не одружилися. А скандалів у нас було стільки шо й не порахувати. Закінчилося то все тим, що мої батьки продали всі свої магазини щоб закрити всі наші борги і поставити на ноги аж трьох дітей і мене. Врешті-решт мій цивільний чоловік пішов до сусідки якій 40+ і з нею одружився бо вона від нього вагітна, а я в 22 роки поїхала з трьома дітьми до своїх батьків, які витратили всі свої гроші. Тепер я усвідомлюю всю свою дурість, але Америка мені вже не світить як і в принципі будь-яка освіта. Ось так колишня відмінниця і олімпіадниця про*рала своє життя через "велике кохання". Навіть трієчники і двієчники з мого класу живуть мудріше, чим я. Таку душевну травму, напевно, не вилікує вже жоден психолог та й грошей на нього в мене точно ніколи не буде. А батьки мої гарують від ранку до ночі щоб ледве то всьо витягнути. Страшно за своє майбутнє і за своїх дітей, які, так бачу, характером поки копія чоловіка (зараз мені 25).
Робіть висновки, любі друзі, бо я свого часу цього робити не вміла.
Вчитися ніколи не пізно. Коли діти будуть вже у старших класах школи, буде вже легше, можна буде здати ЗНО і поступити на заочне. А потім знайдеш своє СПРАВЖНЄ кохання, бо справжньому коханню не тільки ти будеш мила, а й твої діти. Кохання розпізнають за вчинками, а не гарною картинкою. Тобто не зовнішність важлива, а вчинки. Хлопець з Польщі - не твоя друга половинка. Вивчишся, знайдеш роботу, щоб більше з людьми спілкуватися і знайдеш своє кохання!
Та там і зовнішності особливо не було, якщо чесно) Не знаю, на що взагалі клюнула. Просто він був такий трохи "батяр", тобто сміливий, накачаний і гарячий, а в такому віці на таке якраз і клюють
Хтось вчиться у Вадима Гетьмана - як універ, гуртожитки?
Варто йти працювати на 2 курсі?
Чому б ні?
ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА САЙТ???
Ремонт стартера Львів https://as.lviv.ua/starter_generator/
Таке питаннячко: що означає К:8.2 в графі інфо?
Хтось зараз навчається очно/змішано?
Підскажіть, будь ласка, як можна ще зареєстроватись на ЗНО на цей рік?
У законний спосіб - ніяк.
Как думаете,медики выйдут в мае?
Какой город?
Сам с меда, но у нас в городе ситуация по статистике ужас
Вступ 2019 года, как вы?
Тримаємось
З'явилася попередня НЕОФІЦІЙНА інформація, що цей тиждень останній, коли київські виші вчаться змішано. Далі лише дистанційна.
А ось і підтвердження від МОН. Поки в кращих традиціях - рекомендації. https://mon.gov.ua/ua/news/mon-i-moz-rekomenduyut-posiliti-karantinni-zahodi-v-zakladah-osviti-sergij-shkarlet
З скольки років можно поступити в університет
Після закінчення школи
1... 54 ...996