Зачекайте...
Головна → Гостьова книга

Новий коментар

А зачем приоритет? Он указывает в какой по очередности вузы будут рассматривать мое заявление?
Тут не ВНЗ. а міністерська комп!ютерна програма визначить куди Вас рекомендувати (по найвищому з можливих пріоритетів, які Ви проставите).
А если вот такая ситуация у меня к примеру 180 баллов но приоритет 8, а у кого то 179, но приоритет 1.То кого зачислят?
Вас, якщо не зіграють Ваші 1-7 пріоритети.
Якщо за своїм рейтингом матимете змогу навчатись на бюджеті за декількома напрямами, то програма автоматично рекомендує вас туди, де вищий пріоритет.
Підкажіть, який медичний ВУЗ найкращий? Чому?
Для того, аби неупереджено оцінити, потрібно спробувати вчитись в кожному:-)
Якщо бажаєте бути знаючим спеціалістом, то краще поступати в Вінницю або Тернопіль. Київ знань не дасть
А ви в Києві навчалися, що так говорите? Чи самі в Київ вступаєте та вирішили конкурентів спровадити в якийсь задрипаний Тернопіль?
я в свій час закінчував Вінницький. Декілька років тому дочка закінчила Київський. Багато молодих лікарів з якими я спілкуюся закінчили Тернопільський та інші вузи. Так що маю гарне порівняння підготовки
Якщо маєте бажання працювати сімейним лікарем за 2700 (чистими) - тоді вперед до медичних вузів. Дуже радий що мій син не хоче туди поступати
Дякую) так,бажаю)
Вінниця, Львів, Полтава, Чернівці.
Серденій бал 11
Укрмова188
Математика172
Англмова196
Який шанс КПІ бюджет кібербезпека
Там, здається, фізика потрібна, а не англіська мова
Якщо орієнтуватись на 2016 рік, то має бути третій предмет - фізика. Що там сьогодні в правилах вступу в КПІ, то ліньки вичитувати, які предмети та які коефіцієнти. Загалом, з подібними балами шанси досить високі, але зауважте, що профільний предмет на цій спеціальності - математика, а вона найслабша.
100 пудов на бюджет пройдешь
Повинні пройти без проблем))) З математикою дружите, бо там її багато буде?
Орієнтуйтеся по минулорічній статистиці за допомогою пошуковика сайту bal-zno.info !
абітурієнт 15:15 07.07.17 Відповісти
При поданні заяви ТІЛЬКИ на контракт, коли буде проводитися конкурс і коли отримаю результат
Гадаю, вже після 1 серпня ви отримаєте безліч пропозицій від вишів, які запрошуватимуть вас на контракт. За винятком самих-самих популярних спеціальностей в самих-самих "крутезних" вишах, де щороку зайняті всі місця ліцензованого обсягу, конкурсу на контракт, як такого , немає, зарахують всіх охочих, кого було допущено до конкурсу і хто заплатить гроші.
Не "самих-самих", а "най-най"
Усі за те, аби говорити українською правильно. Але суржик та кальки нам ще довго доведеться викорінювати) Особливо при спілкуванні. Право виправляти помилки надано вчителям української мови на уроках, а ось зауваження від незнайомих співрозмовників мають дещо хамський вигляд, навіть, якщо ті зауваження цілком слушні. Без образ.
Риба моя, я не хотів тебе образити! Не тримай зла! Люблю тебе :*
як на рахунок міжнародна економіка КНЕУ.Шанс на контракт
Мабуть, вдруге відповідаю. 140 місць ліцензований обсяг. 123 (а може 119?, там щось незрозуміле в середині списку) студенти у 2016 році. Не думаю, що в 2017 картина докорінно зміниться. Тому зараховано на контракт буде усіх, хто вчасно донесе документи, підпише договір та проплатить гроші.
Если хочу поступать во Львов, то при расчете конкурсного балла по формуле Конкурсный балл (КБ) = К1*П1 + К2*П2 + К3*П3 + К4*А + К5*ОУ нужно результат еще домножать на 1,01 или этот коэфициент уже заложен будет в ваговых коэфициентах по предметам в Вузе?
Гадаю, що нічого не закладено, це ваш рейтинговий бал буде множитись на цей коефіцієнт в списках ВНЗ у Львові, тим самим, ваш "львівський" бал буде вищим від "київського" і нижчим від "провінційного". Тому гарненько думайте над пріоритетами)
Перейшла на 3 курс (прикладна математика). Вступати на цю спеціальність не хотіла, але батьки вмовили. Тепер думаю відраховуватися з університету, хотіла ще на 1 курсі, але чомусь не наважувалася. Підкажіть, що мені робити? ЗНО я цього року не складала, вступити зможу тільки у 2018. Виходить, 3 роки змарную. Але знаю, що пов'язувати свого життя з математикою не буду. Що можете порадити в цій ситуації?
Готуйтесь у магістратуру на омріяну спеціальність. Слава Богу, наразі так можна. Поки що. Співчуваю, мої батьки також колись наполягли на певній спеціальності (тоді ще не було змоги подавати декілька заяв), в результаті, за освітою не працювала ні дня.
Так можна? А якщо це різні спеціальності?
я зараз на першому курсі, вчуся на психології. виходить, я зможу вступити на магістратуру на іноземну філологію? у мене буде диплом філолога?
Сможешь,но на магистратуру ты будешь сдавать не 2 экзамена как все,а три.
Третий по всему материалу который филологи проходили за 4 года учебы.
Спробуйте перевестись на якусь іншу спеціальність. Під час канікул це можна зробити. Можливо, потрібно буде здати академрізницю
який документ потрібно прикріпити , щоб отримати сільський коефіцієнт? додаток до паспорта чи потрібно ще й атестат
?
Приходить додому лист про відрахування?
Мабуть, не завжди. Судячи з того, що особисто мені відома дівчина, яка 2 роки дурила батьків. Тягнула з них гроші на "оплату навчання", винаймала квартиру у Львові і т.д. Аж поки тато особисто в деканат не сходив і не дізнався, що його доця в них вже два роки, як відрахована.
Ще й таке буває? Мабуть, добряче їй від батьків перепало
Звісно) Уявіть, 2 роки батьки оплачували "навчання", оренду житла і годували-одягали, бо дитятко "вчиться". А натомість дитятко зажигало по нічних клубах та дискотеках на батьківські гроші. Батьків шкода(
Цікаво, що зараз з цим дитятком)) Батьки не вигнали з дому після такого?
Заміж видали)
Кто-то что-то знает про первый и второй поток в магистратуру? Сначала на гос заказы будут зачислены первые, а потом если будут места-вторые? Спасибо.
Те саме, що хвилі. Спочатку рекомендують до зарахування тих, хто з вищим рейтингом, а потім, якщо залишились бюджетні місця, в порядку рейтингу тих, хто приніс оригінали. Чи ви забули, як вступали у 2013-му? По датах уточнюйте у виші, або вичитуйте правила вступу.
Помню, я так и думал, просто решил уточнить, спасибо.
В КПІ іспити в магвстратуру проходять в два потоки.
1й в липні, який переважно складають свої випускики бакалаврату цього року, а 2й в серпні, більше для зовнішніх та бакалаврів минулих років. Хто завалив іспити за однією спеціальністю у липні може спробувати на іншу в серпні.
Рекомендації та зарахування після серпневих іспитів.
То есть первая волна еще ничего не значит? во второй могут занять твое бюджетное место люди с баллами повыше ?
Саме так.
Кто зарегистрировал электронный кабинет, как у вас выглядит фото, лицо на весь квадрат должно высвечиватся? А то я загрузил скан, а в квадратике справа высвечивается листок А4 и где-то там в уголочке малюсенькая фотка(ну так же как и в оригинале положить фото 3 на 4 на листок А4 только в уменьшенном виде) или надо было края обрезать и оставлять только фото?
на весь квадрат
А вы скан или фотокопию загружали?
обрезайте края, лицо должно быть на всё фото
Підкажіть, будь ласка,коли заходиш в розділ "Рейтингові списки"----рік---місто---ВУЗ і навпроти кожного прізвища стоїть Загал. бал--Атестат--ЗНО. Питання, як вирахувати загальний бал, бал, що в графі Атестат і Бал Зно???Рахую конкурсний бал, то схоже на загальний бал що тут на сайті ставлять, а от бал атестата і зно взагалі не розумію звідки такі цифри беруть
Щоб дізнатись конкурсний (рейтинговий) бал, потрібно результати ЗНО та бал атестату (за 200-бальною шкалою) помножити на коефіцієнти (в кожному виші свої, в списках 2016 р. вони зазначені в останньому стовпці навпроти назви спеціальності (https://abit-poisk.org.ua/rate2016/univer/7662), коефіцієнти цього року можна знайти в умовах вступу кожного вишу, 12 липня вони з`являться в ІС Конкурс і на цьому сайті. Сума всіх коефіцієнтів дорівнює 1, а сума всіх добутків - це і буде конкурсний бал. Іноді ще бувають додаткові бали (за участь в олімпіадах, підготовчі курси і т.д.) В цьому році буде ще додатково застосовуватись регіональний коефіцієнт.
Ну конкурский я так і рахував, але не зовсім зрозуміло звідки в графі АТЕСТАТ беруться такі числа наприклад, як 19.300 або 18,600.Минулий рік коефіцієнт ваговий був інший, ніж цей рік? а графа ЗНО це середнє арифметичне трьох предметів чи щось інше?
Конкурсный балл (КБ) = К1*П1 + К2*П2 + К3*П3 + К4*А + К5*ОУ

Где П1, П2 - оценки внешнего независимого оценивания или вступительных экзаменов по первому и второму предметам; П3 - оценка внешнего независимого оценивания, вступительного экзамена или творческого конкурса по третьему предмету; А - средний балл документа о полном общем среднем образовании, переведенный в шкалу от 100 до 200 баллов в соответствии с таблицей перевода среднего балла документа о полном общем среднем образовании, рассчитанного по 12-балльной шкале, в шкалу 100-200. ОУ - балл за успешное окончание подготовительных курсов вуза для поступления в него по шкале от 100 до 200 баллов при поступлении на специальности (специализации), указанные в перечне специальностей.

Неотъемлемые весовые коэффициенты К1, К2, К3, К4, К5 устанавливаются высшим учебным заведением с точностью до 0,01: К1, К2, К3 устанавливаются на уровне не менее 0,2 каждый; при проведении творческого конкурса К3 не должен превышать 0,25 (0,5 - для специальностей области знаний 02 «Культура и искусство» и специальности 191 «Архитектура и градостроительство»); К4 не может превышать 0,1; К5 не может превышать 0,05. Сумма коэффициентов К1, К2, К3, К4, К5 для каждого конкурсного предложения должна быть равна 1.
Та за конкурсний бал все зрозуміло, але дивлячись рейтинговий список за минулий рік крім загального конкурсного балу є ще графа бал атестату і там може число бути 18.300 або ж 17.500...ну і все в такому дусі. Як його рахували? Наприклад у мене бал атестату по 200 бальній шкалі 191. Перемноживши на коефіцієнт 0,05 ми отримуєм 9.55. В минулому році був інший коефіцієнт чи як? Чи звідки такі цифри? Навіть маючи максимальний бал атестату 200 і перемноживши його на 0.05 отримуєм 10, ну ніяк не 18.300 чи 17.500
А чому ви вирішили, що коефіцієнт атестату обов`язково 0,5? Буває і 0,1. Тоді все зрозуміло. 17,5 - це 175.
*коефіцієнт атестату обов`язково 0,05
я теж читала що 0.05 обовязково, а не 0.1. Можливо в минулому році було іначе. Але скільки вже вузів переглянула кругом 0.05
Минулого року виші самі встановлювали коефіцієнт атестату. Загальні правила вступу регламентували не більше 0,1. Тому траплялось і 0,1 і 0,05. В цьому році , взагалі, на 2016-й слабо можна орієнтуватись - тепер ще є регіональні коефіцієнти, а ще сільській...
З кожним роком все страшніше)))))))))))
Ага, усе спрямовано на те, аби пересічний абітурієнт так і не зрозумів до кінця, яким чином відбувається конкурсний відбір)
В минулому році коеф.атестату був 0,1 та 0,05, тому 178х0,05=8.9
178х0.1=17.8
Доброго дня,є можливість вступити на бюджет до кнтеу(цікавить менеджмент) з укр мовою 172, історією 150 і географією 182?
Скажіть, а за умовами вступу в КНТЕУ-2017 (не маю жодного бажання їх вичитувати), ваші предмети підходять на менеджмент? Торік не підійшли би, бракує іноземної мови.
є ще англ. мова 151
А атестат? Там торік був коефіцієнт аж 1,5 на атестат.
атестат 175
Якщо я вірно все порахувала, то, мабуть, не здолаєте поріг широкого конкурсу. Торік був 165,3, здається (принаймні, якщо дивитись в списку ЛНУ ранка, то саме так виходить)Але все залежатиме від того, з якими балами абітурієнти подадуть заяви на менеджмент в цьому році. Якщо загальний бал буде низьким, то пороговий бал зменшиться і ви отримаєте шанс. Якщо хочете бюджет, то обирайте спеціальність, де найбільший коефіцієнт припадає на географію або, хоча б, укр.мову.
подскажите, когда будет известно бюджет на магистратуру? Спасибо
Вероятно, тогда же, когда и на бакалаврат - 12 июля.
Обычно на магистратуру бюджет говорят к концу июля.
Помогите! Регистрировался через @mail.ua, при попытке входа пишет "користувач не активований". При этом никакие письма подтверждения не приходят на почту. Что мне делать???
Ждать 24 часа и регестрироваться на почту gmeil или ukr.net
посмотрите в спаме, говорят, что некоторым туда письма приходят
@mail.ua - тот же @mail.ru, значит, запрещенный почтовый ящик. Регистрируйтесь с другого ящика.
День добрый. Помогите пожалуйста. Если серия аттестата ХЕ, то при регистрации ее записать как ХЕ или *HE*
На сайте выдает ошибку *Неможливо зареєструвати Особистий електронний кабінет вступника у зв'язку з невідповідністю персональних даних атестата та сертифіката ЗНО. Спробуйте зареєструватися пізніше.*
Вы случайно не с Херсонщины?
Да. Херсон
В минулому році таких проблем не було, бідні діти...
На нас в цьому році гарно поекспериментували
У минулому році ніяких коефіцієнтів, подачі заяв на заочну форму навчання в електронному вигляді не було. І хто ще бідні діти?
Я все таки в ожидании ответа)
Когда пишу ХЕ (латин.) выдает ошибку.
Или надо писать HE (латин)
В Аттестате написано ХЕ
ХЕ англійськими буквами
Є шанс вступити на бюджет до КНТЕУ з такими балами: укр. мова 173, англ. мова і історія 151, географія 179. Яку спеціальність краще обирати, щоб вступити на бюджет?
А тобі все одно,яка спеціальність? Гарний студент нічого не скажеш...
Блять, а тобі не все одно, куди він вступає?
Блять,а тобі??
Дівчатко, хоча б тут не свартеся...
Тільки повторювати можеш. Дурепа
А ти тільки матюкатися)
Ну не я ж першою почала
Все залежить від широкого конкурсу та прохідного балу по направленню (у вашому випадку- менеджмент, готельна справа...)Можливо просто зменшитьсся кількість бюджетних місць.
Тепер, коли відсутній добір та є порогові бали широкого конкурсу, немає великого значення, в який виш. Радше є різниця, на яку спеціальність. Адже порогові бали по спеціальності однакові, що в Шеву, що в Ніжин, і якщо ваш рейтинг нижче - все одно на бюджет не пройдете. І це дурість - обирати спеціальність за принципом "куди на бюджет". Вам потім в цій області ціле життя працювати. Обирайте напрями, які цікавлять , і шукайте порогові бали за минулий рік. І хоч в цьому році, імовірно, вони будуть відрізнятись, але хоч якийсь орієнтир матимете.
Коли внз опублікують кількість бюджетних місць та коефіцієнти?
и на магистратуру?
На магистратуру( если это не мед) коэффициентов нет.
Бюджет будет в конце июля.
Коефіцієнти вже давно є
При подачі заяви в ВУЗ тільки на контракт коли буде відповідь з вузу? Дякую
после 1-го августа
якщо не має шансу на бюджет, як правильно подати заяву на контракт?
вказувати тільки контракт
чи є шанс поступити в КНЕУ на контракт на міжнародну економіку при заг балі 160,3 ( враховано коефіцієнти) Дякую
Якщо мова про КНТЕУ та спеціальність "міжнародні економічні відносини", то в останнього зарахованого контрактника був бал 117,6, а з 140 місць було зайнято лише 119 чи 123... Як гадаєте самі, пройдете?)
Взагалі то мова йде про КНЕУ
хто знає, чому не можу переглянути завантажену фотокопію додатка до атеста на сайті? завантажується без проблем а проглянути неможливо((
возможно браузер блокирует всплывающие окна
Здравствуйте! Скажите пожалуйста, я поступаю на магистратуру в этом году. Какие баллы плюсуются при поступлении? Школьный аттестат считается? Спасибо.
Ні. Рахується середній бал диплому бакалавра та результати іспитів. Все з коефіцієнтами.
А, ще згадала. Додаткові бали нараховуються за участь у конференціях та публікації.
Прошла регистрацию 30 июня, а логин и пароль до сих пор не прислали на мою эл.почту. Подруга регистрировалась 2 июля, пароль с логином прислали сегодня (4.07.). Что я не так сделала?
Пошта, випадком, не майл.ру?
Українська мова 198, історія України 194, англійська мова 112. Зможу вступити на бюджет (у Києві)?
А четвертий предмет не здавали?
Біологію на 120
Дивлячись, на яку спеціальність! Чи вам однаково?
Хочу на журналістику до КНУ. Але розумію, що не вступлю з такою англійською
Якщо предмети та коефіцієнти не змінились минулого року, то вам та англійська і не потрібна. Там були укр. мова, історія АБО іноземна. Ну, і творчий конкурс - саме головне!
Мені потрібна ВАША допомога. Я зареєструвався нещодавно у фейсбуці. І от, у своїх новинах я бачу, що "лайкають" мої друзі, тобто записи, фотографії, на які вони поставили уподобання. Це виходить, що вони також бачать, що я лайкаю. Як зробити, щоб ця інформація не була доступна друзям?
удалить страницу в Фейсбуке
Не збираюся видаляти. Мені казали, що можна в налаштуваннях щось змінити
Лайкають саме для того щоб бачили друзі. Для чого ж лайкаєте Ви ?
Лайкаю не друзям. А якісь там публікації/фотографії в групах. А вони це бачать в стрічці новин. Навіщо їм це?
При регистрации был указан неверный email адрес - не выходит зайти в систему. Можно ли удалить старый аккаунт или изменить адрес в существующем?
Зверніться з цим питанням у службу підтримки.
При загальному балі 160,5 хочу відразу подавати заяву в ел.форматі на контракт в КНЕУ. Як правильно подати заяву ( вказувати тільки контракт, бюджет+контракт) і чи потрібно ставити приорітет? Дякую
Без різниці з пріоритетом чи без.
Контракт - без пріоритету. Якщо на бюджет шансів немає взагалі, то можете відразу писати тільки контракт. Якщо ж усе-таки маєте хоч краплю надії а бюджет - пишіть заяву з пріоритетом, в конкурсі на контракт візьмете участь автоматично.
При подачі заяви на контракт, коли буду знати результат ( поступив - не поступив). Дякую
Якщо в минулому році лишились вільні місця ліцензованого обсягу, то можете не чекати, і так ясно, що вступите, можете відразу везти документи та підписувати договір. Якщо ж всі місця були зайняті - порівняйте свій рейтинговий бал з балом останнього контрактника, відразу зрозумієте картину. Зарахування на контракт відбудеться після завершення зарахування на бюджет.
Подскажите пожалуйста. Как загрузить два сертификата Зно. 2016 и 2017. Спасибо.
никак, один только можно
Підкажіть, будь ласка, при вступі на 2-3 курс баклаврату з дипломом молодшого спеціаліста (мова йде про вступ на свою спеціальність) теж має місце широкий конкурс? Тобто в який вуз дадуть бюджетні місця і чи будуть вони взагалі, стане відомо тільки після того як всі вступники подадуть заяви? Не можу знайти такої інформації, як діляться бюджетні місця для таких вступників і чи будуть вони взагалі.
Широкий конкурс - лише для тих, хто вступає за результатами ЗНО. Ви здаватимете іспити. Про кількість бюджетних місць на скорочений термін навчання краще поцікавитись у виші, або дочекатись 12 липня, коли ці дані з`являться в ІС Конкурс.
Чи обов'язково завантажуати скановані копії додатка і фото , чи можна просто сфотографувати і їх . Немає можливості зробити скани.(
Якість фото і скану просто не порівнюється. Скани можна зробити в фото- та копі-центрах, багато підприємців надають таку платну послугу всім охочим. В школах також є сканери, зверніться в свою школу, мабуть, не відмовлять. В кожного нотаріуса також є сканер, гадаю, можна домовитись.
Підкажіть, будь ласка, що робити, якщо загубив атестат? До кого звернутися, щоб зробили дублікат? Чи з атестатом так не пройде?
зверніться до дирекції школи. все вийде.замовлять дублікат
Чи маю я право на сільський коефіцієнт, якщо закінчила школу минулого року?
Ні.

сільський коефіцієнт: 1,02 для осіб, зареєстрованих у сільських населених пунктах, які здобули середню освіту в навчальних закладах на території сільських населених пунктів у
рік вступу.
чи можна половину заяв везти оригінали та половину подати електронною заявою
нет, только через электронный кабинет
Подскажите, пожалуйста, когда на этом сайте возможно будет подсчитать вероятность поступления по 2016 году? Сейчас доступно только по 2015 году. Спасибо.
гадаю, що після 12 липня, коли стане відомо про максимально можливу кількість бюджетних місць. Але ушу вас застерегти - є ще така річ, як пороговий бал широкого конкурсу. Якщо ваш бал буде меншим, то ви не зможете вступити, навіть за наявності вільних бюджетних місць. Тому розрахунок матиме іншу форму, скоріше, буде просто визначено торішній пороговий бал по даній спеціальності (наразі це якась таємниця за сімома печатками, скільки не шукала - ніде немає), хоча в цьому році він, звісно, відрізнятиметься, але хоч якийсь орієнтир!
Спасибо Вам за достоверный ответ. Если можно, еще вопрос. В 2015 на мою специальность в ВУЗ проходной балл был 181, в 2016 - около 184. Если у меня в этом году общий балл равен 190, мне стоит волноваться? Спасибо.
З балом 190, мабуть, хвилюватись не варто) Нехай хвилюються ті, у кого 160+) От в них є певна проблема, а ви можете просто подати заяви в бажані виші на бажані спеціальності, за будь-яких обставин будете на бюджеті, як не за 1-м пріоритетом (хоча і це цілком можливо, зважаючи на вдалий результат ЗНО!), то за 2-м чи 3-м обов`язково!
Маю два сертифікати. При реєестрації дані просять лише про один. Яким чином буде відображатись інший?
Якщо відрахований з вузу за нездану сесію був на державному чи є можливість вступити знову.хто знає дайте відповідь
Так. Найбільше, що вам загрожує - це відшкодування витрат на ваше навчання. Хоча, я ще не чула про реальні випадки, коли когось змусили відшкодовувати. Щоправда, все колись трапляється вперше.
Так вже б і виплатив ,аби вступити знову .
А де ви навчалися?
Не можу до цих пір зареєструватися!!! Пише відсутні дані...Що робити? Служба підтримки не відповідає
Навіщо так рано реєструватися? Усе одно заявки подавати зможете тільки з 12 липня.
Сервic пiдтримки з питань реєстрації
Електронна пошта:
ez@inforesurs.gov.ua

Консультаційний телефон:
(044) 239-86-18
(095) 281-13-54
(067) 551-24-74
(093) 342-38-63

Графік роботи:
з 9.00 до 18.00 (крім вихідних днів)
Хочу попросити вибачення у всіх, кого образила. Я думала, що я найрозумніша, і часто моя поведінка була зухвалою. Набридло вже! Я хочу змінитися, хочу вдосконалюватися, хочу розвиватися, хочу бути чимось корисною, хочу ЖИТИ. І ще раз вибачте! Дякую Вам.
Хто може позайматися зі мною англійською за солодощі? Київ
Зазвичай, репетитори хочуть готівку, а не солодощі. Але , якщо Ви печете торти, то можете продавати їх або пекти на замовлення, і зароблені гроші витратити на репетитора або курси англійської.
Які торти? Я не вмію пекти ніяких тортів. Грошей на репетиторів немає. А англійську вчити хочеться. Самостійно вивчати не варіант
Тоді де ви збираєтесь брати солодощі? Чи ви гадаєте, що хтось схоче вас вчити за три цукерки, які вам дасть мама, а ви їх не з`їсте, а заощадите? Шукайте підробіток, може, поруч з вами комусь треба песиків вигулювати, листівки розносити, може, у вашому будинку мешканці хочуть найняти прибиральницю під`їзди мити... Треба шукати спосіб заробітку грошей, якщо їх бракує, а не репетитора на халяву.
Чому ви так агресивно налаштовані?
Ой, ну що ви, зовсім не агресивно, вибачте, якщо щось видалось вам образливим, я справді, не хотіла! Навпаки, я просто хочу дати вам пораду, яка допоможе. Повірте, той, хто вміє навчати англійської, якщо це не родич/мамина подруга/сусідська бабуся, якій геть нема що робити/, не стане витрачати свій талант надаремно. Навіть студент-старшокурсник не схоче марнувати свій час, ліпше піде шукати підробітки. Таке життя( Ви написали - "за солодощі". Я вирішила, що ви виготовляєте солодощі, тому і порадила, що краще їх продати і заплатити готівку професіоналу. В іншому випадку, я не розумію, про які солодощі йдеться і що саме ви мали на увазі. І справді, якщо хочете підтягнути англійську, то, якщо це для ЗНО, то треба саме репетитор, і не будь-який, а той, що готує до ЗНО (вони не всі це вміють, не всі мають програми, зразки тестів і т.д.). А якщо просто для себе - запишіться на курси, пошукайте в інтернеті, бувають не дорогі. І на рахунок заробітку - це ніяке е глузування, абсолютно реально можна заробляти невеликі кошти без відриву від навчання.
Дякую вам!
Подскажите, насколько справедливо оценивают экзамены на магистратуру? Тестирование, которое проверяет Министерство образования или все же проверяет университет? Если университет, я считаю справедливости никакой. Мне предстоит сдавать в КНУКиИ на магистратуру и переживаю в справедливости, хотя в своих знаниях уверен. Спасибо.
На магистратуру все экзамены проводит ВУЗ.
Проверяет тоже ВУЗ.
это конечно очень плохо. Я умаю коррупция будет процветать.
Спасибо
чому мені випливає вікно "неможна зареєструватися у зв'язку з невідповідністю персональних даних атестата та сертефіката ЗНО. Спробуйте зареєструватись пізніше"? якщо в мене з документами все впорядку!
Глюки в системі... Зараз велике навантаження, вихідний день, усі мають на то час і взялися реєструватись. Спробуйте, і справді, пізніше. Не знаю, як цьогоріч, а колись та їхня система геть не витримувала, доводилось реєструватись і подавати заяви уночі.
йобнуться можна . поки кабінет захерачиш , воно пише , шо користувач не активований . Як білять неактивований , якщо активувався нахуй?
Афігєть, як гарно напісано...
Цікаво, який бал у цього "інтелектуала" з української?
Хороший бал
я зі Львова , тут усі так базарять
Ой, зі Львова? Сумніваюсь! То рагулі зо села так "базарять", а справжні львів`яни спілкуються зовсім іншими словами.
Я під емоціями блять . не бери до серця
1... 645 ...996