Зачекайте...
Головна → Гостьова книга

Новий коментар

Це правда, що в НМУ ім. Богомольця яскраво процвітає корупція? І чи взагалі можна там отримати базу? Бо чула про знання викладачів та їхні вимоги... Порадьте будь ласка!
Щодо корупції: хто вчиться - завжди може скласти все сам. Щодо викладачів - то усе залежить від удачі, оскільки багато тих, хто дійсно дає знання, а є й такі, що лише виставляють оцінки в кінці пари (але така ситуація не лише в Богомольця). Тому покладатися на думку інших у цьому випадку не варто, у кожного свій досвід)
В НМУ никто платить не заставляет. Кто желает - платит, кто хочет сдать сам - сдает
А кто хочет, тот берет плату, кто не хочет, не берет)))
чому погано працює електронний кабінет?
потому что первый день подачи заявлений, в прошлом году так же было, большая нагрузка, подождите несколько дней
спасибо
уже працює!
коли запрацює система подання електронних заяв?
Зачем так спешить?
Дратує сам факт, що у нас ніколи й нічого не працює вчасно.
Поступайте на айтішніка і виправите ситуацію(нема спеців того і непрацює)
Айтішники у нас чудові, у нас державна система нікудишня) Ви подивіться, за які кошти і яке обладнання купують в результаті тендерів з проплаченими відкатами. Воно просто за визначенням не можетпрацювати так, як треба. Вони, навіть, для подання електронних декларацій не спромоглися достатньо потужне устаткування закупити (хоча "освоїли" грошей неміряно). А тут "якась" вступна кампанія....
Впервые так затянули с публикацией госзаказа.
Ви знущаєтеся? Зробіть щось мені терміново потрібно документи подати(завтра від`їжджаю на відпочинок) .
Які ще документи?
Документи для вступу до ВНЗ.
Оригінали документів подають після 1-го серпня. А реєстрація особистого кабінета та подача електронних заяв до 26-го липня. ЕЛЕКТРОННО, агов! Люди, звідки ви повилазили?
вы можете подавать заявления из любой точки мира, где есть интернет, и срок до 26 июля, сегодня можете и не подать
Насмішив! Ви, бува, не в Антарктиду чи космос зібрались, де інтернету нема? І навіть, якщо так, то що для вас важливіше? Вступ чи відпочинок? Вже не кажучи про те, що реєструвати заяви можна навіть зі смартфону.
Людина настільки лінива (або тупа), що й правила вступу прочитати/зрозуміти не змогла. Про що вже говорити
Чому не працює сервер? Я зможу коли-небудь документи подати чи ні?
аналогічна ситуація
в прошлом году примерно через неделю после начала приема заявлений всё работало стабильно
не відкривається жоден університет в системі конкурс. В усіх так?
такая же картина
кто нибудь уже подал заявки. у меня не получается.
подскажите, а что-то бюджетных мест и не видно? А когда будут? Спасибо
Поки є такі дані:
http://mon.gov.ua/content/%D0%9E%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%B0/%D0%92%D0%B8%D1%89%D0%B0%20%D0%BE%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%B0/%D0%92%D1%81%D1%82%D1%83%D0%BF%D0%BD%D0%B0%20%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%96%D1%8F/minimalni-maksimalni-obsyagi-dz-vnz-mon-2017.pdf
Спасибо. Только КНУКиИ нет. И мне нужна магистратура.
Вроде магистратуре обещали сказать бюджет в среду.( 19.07), сама жду.
можно ли имея диплом младшего специалиста поступить по нему на другую, не родственную специальность
В 2015-му було можна, тільки треба було здавати додатковий іспит. В 2016-му - заборонили чомусь. Що цьогоріч - не маю жодного бажання вичитувати умови вступу та гуглити це питання. Що вам заважає поцікавитись у приймальній комісії?
читайте правила там все написано, правила з кожним проком все простіше
Питання по КПІ (страхова та фінфнсова математика, прикладна криптологія) Можна дізнатися, що за науки? Думала поступати,але не знаю кажуть що це та сама прикладна математика тільки звучить по іншому. Дякую.
Фінансова математика або квантитивна математика — підрозділ прикладної математики якій займається ринком фінансів.
Прочитала у Вікіпедії...
Мабуть, кажуть правду.
це якщо не вони писали ту статтю в вікіпедії
Хтось володіє інфою по такому питанню. Читав що в цьому році буде 3 типа заяв в кабінеті: тільки на бюджет, тільки на контракт і бюджет+контракт. Якщо , наприклад, подавати лише на бюджет і вдруг нікуди не пройдеш на бюджет, то чи контракт хоть запропонують?
Ні. Що складного? Бюджет - значить, ти відмовляється від контракту. Що тут незрозумілого?
минулий рік товариш поступав, не пройшов на бюджет ні по одній із 15-ти заяв, але казав що з половини універів куди подавав, то прийшла пропозиція на контракт. Як в цьому році буде не знаю
Будуть приглашати бо живуть за рахунок контрактників
Заява навіть не буде брати участь в конкурсі на контракт.
Якщо є заява на бюджет, то в конкурсі на контракт братимете участь автоматично. А от навпаки не виходить. Тому на бюджет 9 заяв, а на контракт - можна безліч подавати.
Чи є пільги для дітей з багатодітних сімей цього року
Здається, немає. Та їх і раніше не було. Надане таким в минулих роках дітям право на першочерговий вступ нарівні з медалістами, реально, ніяких переваг не давало, адже ситуації, коли лишається одне бюджетне місце і на нього претендують 2 вступники з абсолютно однаковим рейтингом - це вже з області фантастики, а широкий конкурс, взагалі, зробив цю опцію не потрібною.
а що вміють ще робити ваши батьки окрім дітей?
а что умеют делать родители остальных льготников?
Підкажіть, якщо проживаю в селі,а закінчила школу в місті, чи застосовується сільський коефіцієнт?
Просто під вашим питанням є відповідь. Потрібно ПРОЖИВАТИ і НАВЧАТИСЬ в селі. Тобто, у вашому випадку сільський коефіцієнт не застосовується.
для підтвердження сільського коефіцієнта треба скан-копію з сільради чи можна скан прописки у паспорті?
Треба закінчити сільську школу. Тому, гадаю, скан атестату буде підтвердженням.
Ні, треба спеціальна довідка.
Сільський коефіцієнт становить 1,02. Використовувати його мають право ті вступники, які закінчили загальноосвітній навчальний заклад у сільській місцевості у 2017 році та проживають у сільській місцевості. Для отримання цього коефіцієнту потрібно надати довідку, яка підтверджує реєстрацію вступника у сільській місцевості. Видають такі довідки органи місцевої влади або державної міграційної служби.
Висновок - крім атестату, виданого сільською школою, потрібна довідка з сільської ради або міграційної служби про місце проживання вступника.
і як, цю довідку везти особисто, чи якось завантажити скан? у кожної сільскої школи не номер, а назва - і саме вона написана в атестаті - наприклад - Степанівська ЗОШ. а сільска рада дає довідку про регістрацію натерріторіі сільскої громади, довідку про те, де ти навчаєшься - дає школа. думаю, якщо є таке питання. тільки телефонувати до приймальних комісій.
В остобистому кабінеті завантажити скан-копію довідки
чи треба ставити приорітет при вступі на заочне?
только если на заочном есть бюджет
Якщо здобуваєш окр бакалавра на спеціальності філологія:мова і література, переклад включно,то чи можна після цього працювати викладачем? Чи тільки після спец. Середня освіта?
Викладачем у ВНЗ. Середня освіта - вчителем у школі.
В який медичний краще вступати? Як навчається в Богомольця?
Дуже легко можна "вилитіти". Жодна двійка не пройде, жоден прогул. Все потрібно відпрацювати причому за гроші, і це офіційно. Пропустив один день навчання без поважної причини, - готуй ~900грн.Не здав модуль (екзамен) з третього разу - допобачення.І багато інших різних приколів, не всі доходять до фінішу.
включив чайник - вибило електрику - весь блок (4 кімнати) на виселення. повернення - за гроші.
найкраще у Вінниці
А які у вас бали?
все 189
"...невідповідність даних або відсутність даних про атестат та сертифіката ЗНО"
Чого це завжди випливає? Вже вкотре намагаюся зареєструватися, а все як горох об стіну.
Чи є це проблемою? Чи можливо це вони розфасували нас, щоб зменшити навантаженність на сайт?
Що мені робити? Бо дістало вже. Не знаю чи хвилюватися, чи ні. :/
Зрозумійте мій душевний ор і дайте зрозумілу відповідь. Гарячі лінії не варіант, бо вони завжди зайняті.
Не поспішайте, все вийде після 12.07.
Ух, я сподіваюся. Дякую!)
Зверніть увагу на мову введення. Серію атестату треба вводити латиною. Спробуйте в 7 ранку - менше навантаження на сервер. Передивіться уважно, чи не ставите ви десь зайві пробіли і т.п.
Допоможіть розібратись. Неодноразово зустрічаю тут поняття "поріг широкого конкурсу". Якщо я правильно розумію, це прохідний бал на конкретну спеціальність, який має бути один для всіх вузів? Чому тоді в минулому році на спеціальність туризм бал останнього зарахованого на бюджет 170+ в КНУ ім. Шевченка і 115 у КНУКІМі? Я щось не так зрозумів?
Престижність університету.
То що таке поріг широкого конкурсу і як його визначити?
Чим престижніший університет, тим вище "поріг", тобто вищі бали потрібно мати і тоді ніякі пороги не страшні. Якщо бали низькі, не варто обирати престижний ВУЗ.
Це я розумію). А ось що таке "поріг широкого конкурсу" - ні).
)))Ну капец,нет слов. Забей. Не парся.
Дуже складне поняття, уявіть, що за певною спеціальністю проаналізовано усі результати вступників, хто мав би потрапити на бюджет в різних вишах (це і є "широкий конкурс). 20% найслабших автоматично на бюджет не пройдуть (хоч бюджетне місце і буде), а вільні бюджетні місця віддадуть найсильнішим, яким не вистачило бюджетного місця в інших вишах. Результат останнього бюджетника, який таки був зарахований в результаті оцього широкого конкурсу, і буде пороговим балом.
Не один для всіх "поріг", а у кожного ВУЗу він свій.
Прохідний бал на бюджет - це конкурсний бал, за яким останній абітурієнт пройшов на бюджет. Кожна спеціальність має прохідний бал. Припустимо, в останнього зарахованого на туризм 165, це означає, що учасник з меншим балом не буде зарахованим на бюджет. Не в якомусь конкретному виші, а по всій Україні, навіть, якщо будуть державні місця. Десь прохідний 185, десь 170, але не нижче 165. Про 115 балів - бути такого не може.
А звідки ж беруться тоді вільні (не зайняті) бюджетні місця? Перед зарахуванням Виші все таки виставляють собі якийсь певний поріг.?Можливо десь можна глянути яка спеціальність який має поріг?
Ніхто точно не знає кількість бюджетних місць, бо вони можуть перейти в інший ВНЗ, де рейтинговий бал абітурієнтів вищий, але бм не вистачило. І ніхто не виставляє ніяких порогів. Прохідний бал на бюджет 2017 року стане відомим 1 серпня.
на вступ інфо коли дивишся на рейтингові списки, то синім вилілено кого зарахували (я так розумію що то і бюджет і контракт), але нижче багато лишилось вступників, в яких були більші бали і їх чогось не зарахували. Навіть якщо допустити , що вони не подавали на бюджет, то чому і на контракт не попали?
Вони потрапили по вищих пріорітетах туди, куди хотіли найбільше
Можливо, це контрактники, або ті, хто пройшли за квотами.
Ви за якими списками дивились? На вступ-інфо і тут немає реальної інформації щодо кількості бюджетних місць. Цифра БМ відображає максимально можливу кількість бюджету, а не ту, яка є насправді за результатами широкого конкурсу. Спробуйте загуглити списки рекомендованих в 2016 році і порівняти з списками ІС Конкурс. Ви зрозумієте, що десь додали бюджету, а в деяких вишах забрали. Тому оці 115 в КНУКІМ, це або контрактник, або, в кращому разі, пільговик.
Автор запитання 17:58 11.07.17 Відповісти Анонім ⤴
Дякую за відповідь. Тобто я все розумію вірно, от тільки інформація тут недостовірна, так? І помиляються ті дописувачі, що відповідають, що поріг для кожного вузу свій?

Але ж де шукати достовірну інформацію?
Якщо брати ці 2 вузи, наведені в прикладі, то на сайті КНУКІМу минулорічних списків рекомендованих немає.
В КНУ Шевченка є, і там інформація збігається з тією. що є тут - у останнього зарахованого на бюджет середній бал 171.
Але це ж не обов’язково означає, що це поріг, так? Можливо туди був великий конкурс і тому у остннього зарахованого такий бал, а поріг на цю спеціальність нижчий?

Не розумію, чому не можна оприлюднити десь минулорічні пороги широкого конкурсу на всі спеціальності? Процедура вступу перетворюється на якусь рулетку, де важко щось прорахувати.
Правильно розумієте, поріг загальний для усіх вишів. Саме завдяки цьому нововведенню минулого року деякі виші позбулися бюджетних місць, а деякі набрали бюджетників більше, ніж заявляли від початку. Чому ті порогові бали не оприлюднено - не розумію також. Якась таємниця МОН. Орієнтуватись на них цьогоріч можна тільки приблизно, адже цей пороговий бал формується на підставі балів поданих заяв саме в цьому році, тобто, може суттєво відрізнятись. Уявіть, що в 2016-му багато вступників з невисоким рейтингом, розраховуючи на добір (як в 2015-му і раніше) подавали заяви на престижні спеціальності в провінційні не популярні виші, знаючи, що тільки там їм може "засвітити" бюджет. Тому середній бал заяв претендентів на бюджет був не вельми високим. Відсутність добору та широкий конкурс "обламали" ці сподівання. Цьогоріч ті, хто розібрався в системі конкурсного відбору, будуть більш поміркованими і не подаватимуть заяв до невеличких ВНЗ, розуміючи, що це їм не допоможе, радше оберуть іншу спеціальність. Тобто, середній бал заяв на бюджет на престижні напрями зміниться в сторону зростання. Це лише мої думки, але, якщо розмірковувати логічно, то цілком імовірний такий розвиток подій.
Аби зрозуміти, наскільки мало правди в ІС Конкурс, пропоную порівняти списки спеціальності "Право" ЛНУ Франка (ще можна знайти в інтернеті!) Оце на вступ-інфо і тут: https://abit-poisk.org.ua/rate2016/direction/36753/?page=1. А це списки рекомендованих, можете самі переконатись. http://admission.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2016/06/jur_rek_bak_2016.pdf
дивився перелік спеціальностей і не розумію в чому різниця.Наприклад стоїть спеціалізація Системний аналіз, а далі в списку теж є спеціалізація Системний аналіз (науково-освітня програма) Що ця дописка в дужках означає. Це багато біля яких спеціалізацій таке дописують
Потрібно запитати у відбірковій комісії факультету / інситуту.
Спеціальність "Системний аналіз", Спеціалізації: "Системний аналіз та управління", "Системний аналіз фінансового ринку" зрозуміліше?
шанс поступить на экономический при общем бале 161?
На контракт легко
Приоритет 1 нужно ставить, или старить бюджет с правом поступления на контракт, или только контракт. Спасибо
Пріоритет 1 треба ставити там, куди хочете вступити найбільше. Всі заяви на бюджет автоматично візьмуть участь в конкурсі на контракт. Але заяв на бюджет можна подати лише 9. А на контракт - необмежено. Якщо тільки контракт (немає надії на бюджет), то пріоритет не ставиться.
биология 165, укр 131, химия 108. Нет шансов на контракт в медицинский? на дневное
Через одне питання під вашим є відповідь. Особисто я правил вступу в медичні виші не читала (а ось вам дуже рекомендую їх прочитати, аби не задавати подібні питання), але дописувач нижче зазначає, що має бути мінімальний бал ЗНО 130. Якщо це правда, то вам мед не світить, навіть на контракт.
у медвиші уже відмінили поріг 130
Відмінили поріг 150. Про 130 ніхто нічого не казав.
В медичному тільки очна форма навчання!!! А заочної чи вечірньої ніколи не було.
Є заочна - фармацевти.
фармацевт не лікар
А він хіба запитував про лікаря? Він цікавився мед.вузом,і ,можливо і хоче на фарму.
у Харкові є і вечірня
є шанси. на контракт беруть майже всіх.навіть якщо не попадете в списки. їдьте. заберуть
На лікувальника навряд,а на фарм, псих і стомат - є шанс.
На стомат???)))
Стомат. - стоматологічний факультет. Що незрозумілого і смішного?
Ні, ну цирк на дроті. Що таке стомат, зрозуміло кожному, а от з такими балами на контракт-питання)))
Как на сегодняшний день, в этом году думаете много пойдут на магистратуру? Специалистов теперь нет?
Стільки ж само. Спостереження минулого року показують, що на спеціаліста йшли ті, хто подавав заяви на магістра, але не втрапив на бюджет. Робилось це з двох причин, на мій погляд. По-перше, прохідний на спеціаліста був трохи нижчим,а по друге, навчання дешевше (хоча б за рахунок меншого терміну навчання).
в медицинские вузы минимальный балл 130(Лечебное дело. Медицина 222). Значит по каждому из предметов ЗНО должно быть не менее 130?Или же в сумме и с коэффициентами должно быть не менее 130 и тогда твою заявку будут рассматривать ?
кожний предмет
З такими балами навіть не "рипайтеся" в мед.
Це ти не рипайся, сука
і це товорить нову Україну
вже відмінили поріг. вступайте
ГК дорівнює 1,03 для заяв, поданих з пріоритетностями 1 на спеціальності (спеціалізації), які передбачені в додатку 6 Правил МОНа
Это правда ?
Так. Якщо ви поставите пріоритет 1 на спеціальності з переліку (нижче декількома питаннями дивіться), то буде застосовано галузевий коефіцієнт, що значно покращить ваші шанси на вступ саме на цю спеціальність. Щоправда, топ-спеціальностей, таких, як право, журналістика, економіка, менеджмент, комп`ютерні науки і т.д. в цьому переліку ви не знайдете. Цей коефіцієнт для того й вигадали, аби заохотити вступників йти на непопулярні, але необхідні державі спеціальності.
Есть ли шансы на бюджет в КНТЭУ на туризм или гостинично-ресторанный бизнес с конкурсным баллом 174,9 ( в прошлом году последний на бюджет был с балом 170)
Конечно, есть! Особенно, если вы смотрели не в ИС Конкурс, а по спискам ВУЗа.
Куди можна поступити з дипломом фельдшера ветеринарної медицини (крім вет лікаря) ?
Чим відрізняється сепціальність фіологія від спеціальності укр мова і література? Та куди краще подавати документи?
Українська мова і література - це і є один з напрямів філології, тому це те саме.
Які спеціальності споріднені з ветеринарною медициною?
А чим Ви хотіли би займатися?
На компютерну інженерію розповсюджується галузевий коефіцієнт?
В КПИ-нет.
Ні. Вивчайте Додаток 4 до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2017 році (пункт 2 розділу ІV). Зауважте, що галузевий коефіцієнт застосується тільки з пріоритетом 1 і ніяк інакше.
Почитала Умови прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2017 році (пункт 2 розділу ІV)і подивилась додаток....там про галузевий коефіцієнт взагалі нічого. Ось другий пункт четвертого розділу 2. Громадяни України мають право безоплатно здобувати вищу освіту в державних і комунальних вищих навчальних закладах на конкурсній основі відповідно до стандартів вищої освіти, якщо певний ступінь вищої освіти громадянин здобуває вперше за кошти державного або місцевого бюджету.

Особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста за державним або регіональним замовленням, можуть здобувати ступінь магістра лише за кошти фізичних та юридичних осіб.

Особи, які вступають для здобуття ступеня бакалавра (магістра ветеринарного спрямувань) на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, можуть зараховуватись за державним замовленням лише в разі вступу на ту саму або споріднену в межах галузі знань спеціальність, а також на спеціальності, зазначені в переліку спеціальностей (додаток 4).

{Абзац третій пункту 2 розділу IV із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства освіти і науки № 637 від 24.04.2017}

Особа може вступити до вищого навчального закладу для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра та освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста, здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки), за умови успішного проходження додаткових вступних випробувань з урахуванням середнього бала відповідного диплома. Вищий навчальний заклад у Правилах прийому може встановлювати додаткові вимоги для такої категорії осіб щодо строків навчання та виконання додаткового навчального плану впродовж першого року навчання. Фінансування навчання за кошти державного та регіонального замовлення здійснюється в межах нормативного строку навчання за основним навчальним планом.

Особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, можуть здобувати ступінь магістра медичного або фармацевтичного спрямувань на основі цього рівня лише за кошти фізичних та юридичних осіб.
Ок. Додаток 4
до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2017 році
(пункт 2 розділу ІV)

ПЕРЕЛІК СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ


Шифр галузі Галузь знань Код спеціальності Найменування спеціальності
01 Освіта 014 Середня освіта (за основними предметними спеціалізаціями: 014.04-014.10)
015 Професійна освіта (за спеціалізаціями: 015.01-015.04, 015.06-015.15, 015.17, 015.18, 015.20-015.22)
09 Біологія 091 Біологія
10 Природничі науки 101 Екологія
102 Хімія
103 Науки про Землю*
104 Фізика та астрономія
105 Прикладна фізика та наноматеріали
11 Математика та статистика 111 Математика
112 Статистика
12 Інформаційні технології 124 Системний аналіз
13 Механічна
інженерія 131 Прикладна механіка
132 Матеріалознавство
133 Галузеве машинобудування
134 Авіаційна та ракетно-космічна техніка
135 Суднобудування
136 Металургія
14 Електрична інженерія 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
142 Енергетичне машинобудування
143 Атомна енергетика
144 Теплоенергетика
145 Гідроенергетика
15 Автоматизація та приладобудування 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
153 Мікро- та наносистемна техніка
16 Хімічна та біоінженерія 161 Хімічні технології та інженерія
162 Біотехнології та біоінженерія
163 Біомедична інженерія
17 Електроніка та телекомунікації 171 Електроніка
172 Телекомунікації та радіотехніка
173 Авіоніка
18 Виробництво та технології 181 Харчові технології
182 Технології легкої промисловості
183 Технології захисту навколишнього середовища
184 Гірництво
185 Нафтогазова інженерія та технології
186 Видавництво та поліграфія
19 Архітектура та будівництво 192 Будівництво та цивільна інженерія
193 Геодезія та землеустрій
20 Аграрні науки та продовольство 201 Агрономія
202 Захист і карантин рослин
203 Садівництво та виноградарство
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
205 Лісове господарство
206 Садово-паркове господарство
207 Водні біоресурси та аквакультура
208 Агроінженерія
25 Воєнні науки, національна безпека, безпека державного кордону 251 Державна безпека
252 Безпека державного кордону
253 Військове управління (за видами збройних сил)
254 Забезпечення військ (сил)
255 Озброєння та військова техніка
26 Цивільна безпека 261 Пожежна безпека
263 Цивільна безпека
27 Транспорт 271 Річковий та морський транспорт
272 Авіаційний транспорт
273 Залізничний транспорт
274 Автомобільний транспорт
275 Транспортні технології (за видами)
навіщо так забруднувати ефір, так важко самотньо подивитися?
Самостійно знайти інфу автору питання не вдалось(.
А коли виставлять прохідні бали на бюджет?
Прохідний бал - це бал останнього зарахованого бюджетника. Тому їх не виставляють, а він формується в процесі зарахування. Від 2016 року є ще і пороговий бал широкого конкурсу по кожній спеціальності, його буде сформовано, коли закінчиться прийом заяв. А поки що можете лише орієнтуватися (приблизно!) на порогові бали минулого року, бо цьогоріч той бал може бути іншим.
Як зробити щоб не було видно в пошуку абітурієнтів?
Ніяк, а що?
Є що приховувати?)))
Дати хабаря тому, хто створив абіт-пошук. Думаю, допоможе
Не подавати заяв на вступ) Інакше ніяк. Коли ви подаєте заяву (в письмовому або електронному вигляді, байдуже), ви погоджуєтесь на оприлюднення Ваших особистих даних (також, або письмово, або ставите відповідну позначку в електронному кабінеті). Тим самим, ви даєте згоду на те, що ваше прізвище потрапить в ІС Конкурс. А цей сайт використовує інформацію, взяту з ресурсу ІС Конкурс. Тому єдиний шанс тут "не світитись" - не брати участь у вступній кампанії.
Куди можна поступити після 7-8 класу?
В 8-9-й клас.
А якщо серйозно?
Нікуди. В пту\колледж можна після девятого, в університет - після одинадцятого.
А в морське училеще?
Краще відразу в чистилище!
Будь-яке училище, ліцей, коледж - тільки на основі базової середньої освіти. Тобто, після 9-ти класів.
кадетский корпус, военный лицей (бывшее суворовское училище)
Допоможіть, будь ласка, розібратися. Я прочитала на сайті ПТУ, до якого планую вступати, що всього 15 бюджетних місць. Якщо я, наприклад, подам документи 16-тою, то це означає, що я не пройду на бюджет? Там є конкурс якийсь?
Звичайно що є, вам треба по балах пройти хоча б на 15
Я дивилася, що там сертифікати ЗНО не потрібні при вступі, іспитів також немає, а тільки атестат. Як тоді розуміти? У кого вищий бал атестату, той і пройде на бюджет?
А чому б вам у приймальній комісії профліцею про це не запитати?
Укр мова 192 Математика 187 Фізика 162. Я пройду на бюджет в КПІ?
Сейчас соберутся шаманы и начнут плясать с бубном. Все зависит исключительно от того, кто, куда и с какими баллами пойдет. Из-за широкого конкурса, предугадать примерный исход будет невозможно; просчитать самостоятельно кто из вышестоящих в списке с тобой людей попадет в другой вуз, а кто будет там (как это можно было сделать пару лет назад) — на грани невозможного, как и узнать точно сколько останется там бюджетных мест.
на більшість факультетів цих балів вистачить на бюджет. Може не вистачити на ІПСА, ФПМ, ФІОТ
От і перший шаман з'явився.
тут нема чого шаманити - статистика
Дивлячись, на яку спеціальність! Загалом, бали пристойні.
Орієнтуйтеся по минулорічній статистиці за допомогою пошуковика сайту bal-zno.info !
Стоит ли поступать на туризм?
Почему нет?
Навчатись буде цікаво. А ось де ви потім плануєте працювати? Якщо проживаєте у великому місті, де є безліч турагенцій або у курортній зоні, то, звісно, зможете знайти роботу за освітою. В маленьких містечках або сільській місцевості такий диплом ні до чого.
Можна ж потім викладати на тій самій спеціальності
Можна) Тільки кількість випускників вишів і кількість вакансій викладачів - то надто різні цифри.
Очень хорошо в КНУКиИ на туризм. С первого курса оплачиваемая практика в Турции, Греции, Дубай. Очень интересно. Многие остаются потом в отелях менеджерами работать.
ДЛЯ ВСІХ ! ПОГОДЖЕНО БЮДЖЕТНІ МІСЦЯ. ВСІМ УСПІХУ. ДИВІТЬСЯ ТУТ! http://vstup-info.blogspot.com.tr/
А IT-технології (зокрема компютерна інженерія або програмна інженерія) належать до інженерно-технічних спеціальностей?
Є шанси до Полтавського Ярослава Мудрого на бюджет із
Укр. мовою 189, історією 169 та іноземною 156?? Атестат 184. Пріорітети там 0.4, 0.3, 0.2, 0.1 відповідно
А ще, нащо той обласний коефіцієнт потрібен, якщо у Полтаві у кожного бал домножиться на 1,02. Який сенс, якщо у кожного?
У абитуриентов с других мест он будет отличным. Например, у тех, кто с сёл -- больше.
Регіональний коефіцієнт вигадали, аби врятувати від занепаду провінційні виші. Адже з одними й тими самими балами ЗНО ваш рейтинг у Полтаві буде вищим, ніж у Львові чи Києві. Тому ви зможете вступити у Полтаві на ту спеціальність, до якої "не дотягнете" в Києві. Помножте ваші результати на коефіцієнти предметів та атестату, тоді загальний результат на регіональний коефіцієнт і порівняйте з минулорічним пороговим балом на даній спеціальності (для цього доведеться відшукати списки рекомендованих за 2016-й, можуть бути з іншого вишу, аби спеціальність та сама була). Бал останнього рекомендованого - то і буде, приблизно, пороговий по спеціальності.
Орієнтуйтеся по минулорічній статистиці за допомогою пошуковика сайту bal-zno.info !
1... 644 ...996