Зачекайте...
Канал
Головна → Гостьова книга
Хочу отримувати нотифікації на відповіді моїх повідомлень

Новий коментар

чому статус заяви досі "зареєстровано в єдиній базі" ? коли вже буде" зареєстровано у вузі"?
Когда у девочки в ПК дойдут руки до твоей заявки (а их у нее - сотни) - она поменяет тебе статус на "зарегано в внз"
майбуть, з шоколадочкою ло них зайти
Доброго дня. Є тут хтось, хто вступає до ЖДУ Франка? Поясніть, що за херня з бюджетними місцями? Чого їх всього 5?
якщо я подала заяву тільки на бюджет, то якщо в цей вуз не пройду на бюджет є ймовірність поступити на контракт
Якщо подавали заяву на бюджет і контракт, то автоматично будете заява буде приймати участь в конкурсі на контракт ( при не поступленні на бюджет)
Наскільки мені пояснювали, то потрібно ставити :якщо не пройду на бюджет, запропонувати контракт. Якщо поставити лише бюджет-контракт не запропонують.
я еще два дня назад в списке вступ инфо. Скажите, а почему у Вас не отображается? Уже и два раза обновилась информация? Спасибо.
Я , звичайно, рада, що Абіт запрацював, але...Що відбувається?!Чому у мене є заяви, яких не повинно бути на моє ім'я.Що робити?
У меня теж само,я вважаю, що це люди із твоїми Ініціалами та фамілією , просто збіглися, і занесли все як до однієї людини
У МЕНЕ НЕСТАНДАРТНА ПРОБЛЕМА.Я знайшла декілька людей з моїми ПІБ, і так вийшло, що мої заяви зарахували до них із моїм пріоритетом і балом.І така проблема у багатьох моїх друзів .
Не може бути. Є ще бал атестату і бали ЗНО. Невже вони у всіх однакові?
Підкажіть, будь ласка, чи можна подати заяви на 1,2,3 і 7 пріоритети? чи обов*язково усе має бути послідовно(1,2,3,4...)?
Ні, необов"язково по черзі. Можете спочатку 4 та 9 , а потім всі інші ;-))
виникла така проблема: точно знаю перших три пріоритета і знаю останній. що має бути між ними - не вирішила. якщо поставлю 1,2,3 та 9 пріоритети, а потім раптом вирішу, що цього досить. чи не анулюється 9??
Добрий день! Якщо я скасувала заяву p ghsjhsntnyscn. #7 до того як висвітився статус "Зареєстровано в навч.закладі" я можу замість неї подати нову заяву з тією ж пріорітетністю?
там замість англ. написано :"з пріорітетністю"
В теории да
Подскажите сколько заявлений можно в один вуз на бюджет? Интересуют два направления - у одного две образовательные программы, у второго три. Получается 5 заявлений в один вуз. Я могу их подать или есть ограничения? Извините за тупой вопрос.
Хоч і всі 9
Доброї ночі. Я планую навчатися за кордоном. Але подала електронні заяви на бюджет. З моїми балами я точно пройду. Скажіть, якщо я відмовлюся від місця, воно комусь дістанеться? Вибачте за тупе питання, не вникала в правила, бо навчання в Україні не планувалося.
Місце згорає
Скасуйте всі заяви до 26.07.
Навіщо? Я спеціально хотіла, щоб комусь не вистачило бюджетного місця
Навіщо Вам це? "Щоб не вистачило"
Легше буде
одне слово - с..ка
Якщо ви не подасте оригінали документів, то ваше бюджетне місце розподілять людям, що подали на контракт на вашу спеціальність
так было в 15 году, с прошлого года такие места сгорают.
Не будьте надто жорстокими, скасуйте. Вам і так надається краща можливість навчання. А те бюджетне місце комусь може багато чим допомогти
Так, на всяк випадок, бюджет дається лише один раз тепер. Якщо ви його не реалізуєте, то більше за державний кошт ви ніколи навчатись не будете. подумайте про майбутнє, можливо, колись ви захочете ще навчатись в Україні на бюджеті...
а краще нехай звиздує по безвизу до Європи, одним г..ом в краіні буде менше
Доброї ночі. Чому є по два різні списки? Половина виділені сірим, інша білим. На одній спеціальності я в тому першому списку, на інший в другому, що це означає?
Сірі - допущено до конкурсу. А білі, я гадаю, ще не допущені.
навпаки. Підведіть стрілкі під прізвище
Абітурієнт 23:59 18.07.17 Відповісти
Чому у списку поданих заяв немає моего прізвища, якщо заяву подавала особисто тиждень назад, як молодший спеціаліст. Зверталась до ВНЗ. Відповіли, що вони не відповідають за інформацію на сайті.
Заявления на вступе и здесь появляются с опозданием
При поданні 4-х заяв на контракт в один вуз в абит поиск абитуриент висвічується лише 2 заяви. Інші можливо вузом ще не опрацьовані?
На вступе есть эти заявы? Если нет, то и на абине быть не может.
На ел кабінеті заяви зареєстровані в єдиній базі
В базе есть, а в ПК еще до вас не добрались. У всех своя скорость, если в кабинете светятся уже хорошо. Некоторые вузы на день-два отстают, как правило те, где больше конкурс, но не всегда.
Так що можна не хвилюватись?
Если в кабинете все на месте, можно не переживать. Но если, все же, есть тревожность можно позвонить в пк выбранного факультета они поищут.
Як би приймалне прийомне відділення відповідало на дзвінки
Тогда не волнуйтесь. В прошлом году некоторые заявления появились на вступе только после окончания приема заявлений.
Написав листа не ел кабінет приймального відділення. Можливо дадуть відповідь
Та ж проблема, але не висвічує заяву, яку вже допущено до конкурсу.... Біда та й годі.
Мені б твої проблєми
Та краще не треба... Поки загрузилось хоть щось, у свої сімнадцять знайшла три сиві волосини на голові... Хай бог милує.
А моїй колишній однокласниці взагалі 15 і вона не переживає з приводу вступу
Пощастило дівчині... А тут сидиш і трясешся, наче ніколи в житті так не переживав.
Добрий день, скажіть, чому коли я хочу подати заяви на 3 спеціальність певного вузу, то видає "Перевищено обмеження на Чотири спеціальності на бюджет" хоча це тільки третя спеціальність і третій вуз. Я навіть не можу подати на контракт все одно вискакує це повідомлення !!! Будь ласка підкажіть що робити !!! Я в паніці !!!
https://ez.osvitavsim.org.ua/contact.html
Тут есть контакты, надо туда писать
Як це зрозуміти? В рейтингу по областях пише, що оригіналів 0, а ми подали в ХАІ оригінал?!
ВУЗы с 2015 года вообще не имеют права брать оригиналы до того как станут известны рекомендации. Оригиналы вносят в базу после объявления рекомендаций.
я в прошлом году тоже подавала сразу, но это в том случае, если я была уверена в поступлении (речь шла о контракте) и в другой вуз не собиралась поступать.
На контракт окремий конкурс. Вона може не пройти. Тоді вона з тими оригіналами нікуди не вступить. Ось так можна пролетіти
тут я погоджуюсь
Коли я 1 серпня минулого року понесла оригінали документів до університету, мені сказали, що вони не мають права приймати документи раніше 5-го серпня. І відправили мене додому. Оце розумію -добросовісні працівники ПК))
Не вона, а мій син!
Ну синулічка ваш
Синуля мій вступає на третій курс після технікуму як відмінник.
Оооо, ну тоді він мені підходить
Пані, за манерою спілкування, зазвичай, визначається загальна культура.
Подать можно, и они возьмут хоть им и нельзя, но в базу внести права не имеют.
На базі ОКР молодший спеціаліст - трішечки інші умови, оригінал подається на спеціальність першого пріоритету.
От ви й дурепа. Вас розвели як лохів
Я перепрошую, це Ви мені, дорослій сорока річній жінці? Ви, я так розумію не є членом приймальної комісії? Ну і так, для загального розвитку, мій син вступає на базі ОКР "молодший спеціаліст", склав ще навесні вихідне фахове випробування. Тому тут інші умови вступу. Навчіться​, майбутній студенти ґе, бути коректнішим з незнайомими людьми. Всіляких гараздів!
Мамулічка, не треба так зі мною! Можливо, я стану вашою невісткою
Навчіться коректності! Ви спілкуєтеся не тільки з мамулічкою, а й з викладачем, можливо, ми ще зустрінемось! І таке собі дрібненьке побажання: як абітурієнт ЛИШЕ, уважно ознайомитися потрібно з умовами вступу!
Мамо рідна і кохана, перепрошую за свою зухвалу поведінку. Я вас більше не буду засмучувати. А де викладає мама мого майбутнього чоловіка?
Доброї ночі!
Що я не так сказала?
Мені просто цікаво, що викладає мама гарного синулі?
Дитинко, все так.
Оу, це так мило з вашого боку. До мене так ще ніхто не звертався! Я малесенька 18-річна дитинка. Я вже подумала, що мама розгнівалася на мене, але ні
Тролінг - одна із галузей, так би мовити, що переслідується АПК та КК України))))). Вступайте на спеціальність, пов'язану з кібербезпекою. Дівчинко, мені, дійсно, неприємно, коли зі мною так спілкуються. Доброї ночі.
Не вийде, дівчинка вже на 2 курсі. І вас я не хотіла образити! Сподіваюся, ми ще зустрінемося з вами.
На добраніч. І, до речі, не засиджуйтеся так пізно за комп'ютером. Для здоров'я шкідливо ;)
якщо бажаєте, щоб з вами розмовлями коректно, замість ніку АНОНІМ вказалиб ваше Ім"я та по батькові, а також ваш рік. От тоді абітурієнти , я так вважаю, спілкувались з вами як з дорослою людиною !!!! ( вибачте )
Что означают выделеные серым цветом фамилии?
Допущено до конкурсу
Спочатку пошук знайшов всі заяви, а зараз ввожу теж саме - нічого. Глюк?
Документи подали вчора, в пошуку пиши, що жодної заяви не знайдено! ОКР бакалавр на базі молодшого спеціаліста. Що це таке?
якщо я проходжу на бюджет за 1 пріоритетом, і якщо я передумала туди йти чи можу обрати на бюджет 2 або 3 пріоритет
ні. через те і просять зважувати своє рішення
В субботу вечером подала заяву с шестым приоритетом. Когда она была зарегистрирована только в базе, отменила. Минут через 10-15 подала новую на шестой приоритет и она уже зарегистрирована в нужном вузе, но сегодня в системе вступ нахожу себя в списке удаленного вуза.
ЗАРАБОТАЛО!!!
Только почему то никого не ищет, даже если этот человек есть в списках
Вводи только фамилию и инициалы на украинском
Показує не всі подані заяви :(
Чи буде зарахований сільський кофіцієнт,якщо у довідці стоїть дата зареєстрований 29.07.16, по суті це дата отримання паспорта,але я проживаю в селі все життя, проте в інструкції вказано, що заява береться до уваги тоді коли особа проживає не менше одного року. І що робити дітям які народжені в серпні і їм видали паспорт у вересні.
Беріть довідку із сільської ради
справа в тому, що довідку дали в сільській раді де вказано, що зареєстровано 29.07. 16р(це дата реєстрації, а не дата з якого часу я проживаю) по суті 3 дні не вистачає до року???
Чи можна в заяві використати одне фото а при подачі документів інші
Ні. Вступник "завантажує скановану копію (фотокопію) кольорової фотокартки розміром 3 х 4 см, що буде подаватись до вищого навчального закладу...."
Чому на вступ.інфо не показані прізвища абітурієнтів?
Тичини кнопку "конкурс"
http://vstup.info/2017/892/i2017i892p381959.html. І як, видно?
Це, щоб ворог не здогадався)))
якщо серйозно, мабуть глюк в Таврійському університеті. А що це за універ такий?
Минулого року переїхав до Києва із Сімферополя. У Криму був найкращим вишом, а як справи в Києві - не знаю
Судячи по балам вступників минулого року- так собі...
Дуже мало заяв було через те, що не всі знали про нього, і ставили останні пріоритети
От і я не знаю, чи подавати туди
ахах
это не глюк
что значит -без права подання нової заяви (хотела скасувати вуз з 7 приоритетом)не могу болье именно в этот вуз подавать или же в другие тоже на бюджет?
Це означає, що ви втрачаєте можливість подати заяву з таким пріоритетом у будь-який ВНЗ
А спеціадьність згорає?
У списку відсутні дані абітурієнта, а в кабінеті статус зареєстровано ВНЗ. Електронна адреса вступ інфо не працює, куди звертатись?
Чому немає абітурієнта у списках заяв до вузу?
Яка послідовність подачі заяв? Чи можна спочатку подати кілька заяв без пріорітету , тобто на платну основу а після цього на бюджет з пріорітетом?
А де можна знайти рейтингові списки?
за 2017 рік
вступ інфо
Коли запрацює абіт пошук?
після 24.07
Это точно? Почему не после 26 июля?
Це приблизно..... Так було в 2016 р
В 2016 году обновлялся сайт каждый день и абит- пошук работал хорошо.
В прошлом году абит обновился через несколько часов после обновления вступа (на 4-5 день после начала приёма, точно не помню).
Перший список -це тільки зареєстровані?
Виглядає, що так. А завтра зранку вони будуть допущені до конкурсу і список по рейтингу зміниться.
Чому у кожному вузі по два рейтингових списки . Як це розуміти ?
Дехто допущений до конкурсу, а дехто тільки зареєстрований до ВУЗу.
потім усе змінеться?
Так система оновлюється зранку в 9.00 год.
Подскажите пожалуйста. Я правильно поняла что средний балл аттестата надо переводить в 200 балов?
Так. Для участі в конкурсі. І потім множити на коефіцієнт ВУЗу
Привет. Пишет в кабинете, что допущенно до конкурсу, а в списке на вступ-инфо меня нет
Буде завтра. Система оновлюється 1 раз на добу.
галузевий коефіцієнт тільки для першого пріоритету?
якщо подавати 2 заяви на одну спеціальність, але різні спеціалізації, вважається використаною тільки 1 спеціальність чи 2 ?
тільки одна
одна спеціальність на двох різних факультетах , - це дві заяви
Цього року на спеціалізації не подається, а тільки на спеціальність
Абсолютно ні, конкурс йде по спеціалізаціях, читайте в правилах прийому. Різні спеціалізації однієї спеціальності - це різні пріоритети. Подивіться скільки спеціалізацій має тільки "Середня осівта"!!!
Абсолютно ні, На технічні спеціальності цього року без спеціалізацій. На спеціалізації ділитимуть аж на 2 курс. Про це повідомляла відповідальний секретар приймальної комісії КПІ. Це можна відслідкувати і в ІС Конкурс- тільки спеціальності
якщо я подаю в один і той же вуз 4 заяви, то база просить їх розставити за пріорітетами. Поясніть пріорітети рахуються по вузах чи по спеціальностях.
По специальностям.
По заявах
По спеціалізаціях
По заявах
По заявах
Здравствуйте,при регистрации среднего балла аттестата система округлила результат[ЗНО 2016] ,теперь проблема с приёмной комиссией вуза,как быть?
Народ, поясніть будь ласка, яка різниця між статусом в ІС Конкурсі------- Допущено до конкурсу. Абітурієнт має високу імовірність бути рекомендованим до зарахування відповідно до критеріїв, записаних в Умовах прийому. На жовтому фоні і статусом Допущено до конкурсу. Абітурієнт може бути рекомендований до зарахування відповідно до критеріїв, записаних в Умовах прийому на білому фоні.
Почему рейтинговый список идёт сначала нормально, а потом начинается сначала? То есть снова от 200 баллов и от 1 места? Что это значит?
тоже цікаво.
Перша група - абітурієнти, які поки що зареєстровані в ВУЗі, друга група - зі статусом ДОПУЩЕНО ДО КОНКУРСУ.
Не думаю, що це так. Я в першій групі, але в кабінеті пише допущена до конкурсу.
А що означає в першій?
Навіть більш. В іншому ВНЗ у другій групі, але заява зарєстрована у ВНЗ..
А що означають ці дві різні групи?
1... 639 ...996