Зачекайте...
Головна → Гостьова книга

Новий коментар

хочу написати про гуртожиток №3 ІФНМУ теж гарний гуртжиток працює ліфт у туалеті на кухні і у душевій чисто кімнати гарні вікна пластикові у гуртожиток заходять через електронні перепуски є смітєпровід працюють прибиральниці
А де пунктуація?
На, мені не жалко: ..................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Орфографії додай
Здравствуйте! Подскажите, если я первая в списке, когда поступала на магистратуру и стипендию получила в прошлом месяце две тысячи, это значит повышенная из-за того, что первая в списке или почему?
А в деканате спросить, никак?
неудобно
Возможно у вас повышенная стипендия за средний балл 90+ (моменты могут отличаться от вуза к вузу, в моем первокурсникам первый семестр назначают только обычную по рейтингу, без повышенных).
Можна замовити квиток на потяг онлайн і не роздруковувати його, а просто показати провідникові? Мене пропустять?
*З телефона показати
На сайті укрзалізниці написано, що його треба роздрукувати за можливості
Ни разу не печатал
Напишіть відгуки про гуртожиток КНУТД
Подскажите,пожалуйста,есть ли скидка на проезд в автобусе(межгород) для студентов,если есть,то в какой период.
предъявите в автобусную кассу студенческий, а они скажут - есть скидка или нет, законы так часто меняются, что трудно уследить
Чи можна видалити iформацiю щодо свого вступу за минулi роки
А с какой целью?
Скрыть факт поступления на бюдежет и поступить еще раз?)
якщо мені анулювали студ квиток , то мене відрахували і я вже не студент ? наступного року думаю повторно вступати і не хочу проблем
может есть какие то другие способы проверить - отчислили Вас или нет? например, можно в деканате узнать
подскажите пожалуйста брачное агентство которое реально платит, а не кидалово, и сколько можно заработать там студенту
Чи правда те, що степендію не всі бюджетники будуть отримувати, а лише ті хто з багатодітної сім'ї і пільговик навіть до першої сесії, а не як колись було що до першої сесії мали всі?
Стипендію у першому семестрі отримують 40 відсотків кращих за вступним рейтингом. Пільговики, якщо вони не потрапили в стипендіальний рейтинг, мають право на соціальну стипендію, яка менша за академічну на 100 гривень.
Тобто ви маєте на увазі, що ті які вищі за рейтингом будутьмати степендію і ті які пілтговики але вони не входять в цей список також будуть мати але свою?
Дочь первокурсница получает стипендию 1089грн по результатам ЗНО(Киев, институт Б.Гринченка,Укр.филология). Получают не все,а 40-45%на усмотрение ВНЗ.Дальше по результатам сессий(в январе). Вроде как в 18 году уменьшат до 25% получателей степендий...
И там где дочь получает 1089 грн стипендии никаких льгот нет, единственный ребенок в семье.
Можно ли будет с сертефикатом зно 2017 поступить на следующий год?
Ждите решение МОН в январе 2018
ну а если ничего не изменят будет как в этом году,то тогда могу?
Напишіть відгуки про гуртожиток КНУТД
Скажите, а если поступил на контракт льготник и его переведут на бюджет если освободится бюджетное место, то на вступ инфо обновится информация и у Вас, что не контракт , а бюджет? Спасибо.
Вступ уже закончился, никаких больше перемещений он отображать не будет. Нет конечно. Перемещения с контракта на бюджет, обратно, на заочное - все это будет происходить с 1 по 4с курс постоянно, но Вступ к этому уже никакого отношения не имеет)))
Перевірила студентський в едебо, а там написано: статус анульований, закінчення навчання. Щоб це могло б означати?
Хочу написати про гуртожиток №1 ІФНМУ. Коридори відремонтовані. Все пофарбовано. Квіти,декор. Система блочна. У блоці дві кімнати та санвузол. У блоці проживають 5 студентів. У меншій кімнаті двоє та у більшій троє. У санвузлах минулого року зроблено ремонти(стіни та замінено труби на пластикові) Цього року продовжують міняти сантехніку. Розпочали з 9 поверху. У кімнатах зроблені ремонти (студентами та батьками). Моя донька проживає четвертий рік. Ми ремонт не робили, тому що попередні дівчатка залишили кімнату у дуже гарному стані. Повірте, у такий гуртожиток хочеться придбати і килимок на підлогу, і вікно гарно оздобити. У гуртожитку працюють два ліфти із 6 до 22 години. Працює сміттєпровід. На поверхах є штатні прибиральниці, які тримають на коридорах та на кухні ідеальний порядок. крім того студенти чергують на поверхах. На день чергування студент звільняється від занять. Звісно пропуски необхідно перездати, але це є поважною причиною і перездача відбувається на наступному занятті. Тарганів не бачила. у кімнатах є всі необхідні меблі у дуже гарному стані. Хочу висловати подяку ректору університету за турботу про своїх студентів. Адже гарні побутові умови для студента це вже внесок у гарне навчання. І що це значить для дитини, яка приїхала із дому де затишок і чистота. Навіть без євроремонту. велике спасибі і коменданту гуртожитку та всім працівникам. Доречі, у гуртижитку є столяр, сантехнік, електрик, які завжди. допоможуть у вирішенні побутових проблем. У гуртожитку електронні перепустки, охоронники. Вхід через турнікети через електронну перепустку. У гуртожитку є читальний зал, який працює до 22 години та спортивний зал. І все це за 400 гривень на місяць (на 2017-2018 навчальний рік) Плата за гуртожиток проводиться за 12 місяці. На протяз всього навчання ніхто нікого нікуди не пересиляє і не висиляє (якщо не порушуєш правила проживання у гуртожитку. Студпрофком регулярно здійснює рейди). одже у договорі прописаний номер кімнати у якій ти проживаєш та і електронна перепустка з номером кімнати.
Спасибо за Ваш отзыв,благодаря ему. тысячи детей будут знать. что есть другое отношение к студентам.. Спасибо ВАМ...
Це iдеальний гуртожиток, про такий лише мрiяти
Боже, я не вірю, невже це реальність. Ви нічого не придумали?
Це все так. В цьому гуртожитку проживає і моя донька
а у нас в НАУ як у трущобах у мексиканському серіалі....вам пощастило, такі гуртожитки як у вас є, але їх одиниці. В Київському торгівельно-економічному теж знайомі казали, що умови шикарні
Подскажите, пожалуйста, поступила на контракт, дали общежитие. Как мне оформить субсидию на оплату общежития, куда обращаться и какие документы предоставить.
спитай в деканаті
Деканат не дуже зацікавлений, щоб оформляли субсиді. так як студент сплачує за гуртожитк за увесь навчальний рік. А субсидію університету перерахокують помісячно. Тому деякі університети порушують все і вся і вимагають сплатити за проживання у гуртожитку, а потімКОЛИСЬ ,, якщо у вас виникне переплата, то МОЖЛИВО вам повернуть кошти
Треба зареєструватися в гуртожитку (тобто прописатися через паспортиста. Має бути у гуртожитку.) А звернутися треба в управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або у центр адміністративних послуг. Вам там скажуть які документи необхілно принести.
Спасибо.
Можно ли получив диплом младшего специалиста(учеба на бюджете),после поступить на бакалавриат другой специальности тоже на бюджет? Или это уже будет только контрактная форма обучения?
можно на бюджет и на бакалавра
Хто небудь -відгукніться. КНУ когось вже поселили?
Чи можна перевестись в інший вуз?
мене теж цікавить коли можна перевестись?
Коли там з'явиться місце. Запитуйте у ВУЗі яким цікавитеся. З контрактом легше, бюджет - важкувато, потрібно чекати звільнення бюджетного місця.
А якщо перший курс, теж можна?
а з якого вишу хочете перевестись? з якої спеціальності на яку?
з НАУ в КПІ
спеціальність 123, або на ту саму або на 122
Госпаді, наївні люди, ніхто вас не переведе з бюджету на бюджет, коли звльняється бюджетне місце автоматично переводять їхнього контрактника з найвищим балом, а не чужих людей з інших універів, вони піклуються про своїх студентів, а не кого небудь з інших, а на іншу спеціальність взагалі не можна
А якщо контракт, ласкаво просимо, переводьтесь
А якщо почнете "по бумажці в мон пише, що можна, бла бла бла", то я вам скажу, що так пише лише на бумажці, в реалі переводять свого контрактника на бюджет, а вас можуть туда перевести, якщо у них немає жодного контрактника, а всі на бюджеті, тоді, можливо, шанс у вас буде, а так шанс максимально 0%
Соколов Евгений НЮУ 00:51 21.09.17 Відповісти Анонім ⤴
Это регламентировано внутренними документами ВУЗа , там написан порядок перевода и кто переводиться на бюджетное место в первую очередь и т.д , все обычно доступно на сайте ВУЗа
Доброго вечора!Підскажіть будь ласонька де можна подивитись,які потрібно здавати предмети на ту чи іншу спеціальність.Дякую!
На сайтах цікавих для Вас ВУЗів.
Які саме у вас пільги?
У кого у вас?))) і
Скажіть, ніхто не знає чому не оновлюється вже 4 дні система "Конкурс? і як можна написати в службу підтримки?
Вже не буде відновлюватися, всі все вже знають про себе.
Я маю на увазі вступ до магістратури а не бакалаврів. І завтра ,04.08.2017 останній день подачі оригіналів, якщо Ви в темі.
Я також чекаю оновлення,Ви не одні...
А Ви на ел. адресу писали?
Покищо ні,почекаю до завтрішнього вечора. Але Я диплом здав при вступі.
Есть стипендия в магистратуре по льготам или нету, что говорят нет стипендии льготной, только для бакалавров
Повинна бути до досягнення студентом 23 років.
Адмін,обновіть інформацію по зарахуванню.
Ну от і почався новий етап.Спочатку неправильна вступна кампанія,а потім ЯКІ СТРАШНІ ГУРТОЖИТКИ.НА що ви надіялись?Претесь всі на контракт й хочете общагу.
и что? если все прутся на контракт, так можно не делать ремонт в давно построенных общежитиях?или бюджетники живут в других условиях? скажите пожалста, за что за комнату в 16 кв платится 2 тыс в месяц, если душ в подвале, на кухне 1 конфорка на 20 человек, а в туалете не закрывается дверь?
Комната в общежитии, 2 тыс в месяц с человека?
Наверное за всех кто живет в комнате
Я написала ниже о Драгомановской общаге, мой ребенок на бюджете. Та что не надо оправдывать воровство и безалаберность администрации Университета. Вы считаете, что это в нормально? Об этом надо молчать???
Я теж бюджетнік, тільки НАУ. Селять що контракт, що бюджет разом. Коротко про поселення і гуртожиток.

Селився в 11 гуртожиток інституту ННІКІТ. 28 серпня було заселення. Ми із великою кількістю речей приїхали заселятись. З 8.00 ранку вистояли в черзі до 17.30. Люди сиділи, лежали на сумках під гуртожитком, ніби циганський табір. Почався дощ, ніхто навіть у фойє не впустив. Вистоявши день в черзі, ввечері отримали ордер і квитанцію на оплату. Але так як уже вечір і каси в банках не працюють, то не встигли проплатити, пройти лікаря і отримати перепустку (без оплати і лікаря перепустку не видають). Вибір невеликий або їдь додому з усіма речами, або шукай де переночувать. Навіть речі не дозволили лишити...пішли ночувати в хостел. На другий день в годин чотири дня промотавшись із самого ранку по банках, лікарні (це при тому, що флюжку і медогляд дома пройшов) і отримавши перепустку нарешті ми змогли потрапити в кімнату. Це ЖАХ. Це неможливо описати.В мене мама втратила свідомість. Це без перебільшень. Гроші назад не повертають. Або закатуй рукава і починай робити капітальний ремонт, або йди геть, подарувавши НАУ свої гроші. Підлога гнила,а місцями і геть відсутня/, умивальник потрощений, сантехніка вся тече і ремонту не підлягає, тільки міняти, розетки висячі або і геть відсутні, двері треба задувати піною, бо випадають. Обої страшні, подерті, провоняні і грязні. Меблі потрощені і старі. Сміття кругом, там не просто підмести, там мішками треба виносити. Комендант і комірник до всіх гавкають, як ті собаки. А поспілкувавшись із старшокурсниками, розумієш, що навіть привівши те все до ладу, до стану більш менш, щоб жити можна, тебе на наступний рік поселять в таке саме жахіття. Хоча з вулиці як дивишся, то і не скажеш, що всередині таке. Мабуть в оману вводять пластикові вікна. Це єдиний плюс у гуртожитку. Як читав раніші коментарі, то думав, що їх пишуть люди, у яких дома євроремонт і вони не звикли до простеньких обоїв і старих меблів
сочувствую вам( моему сыну повезло больше, в его общежитии практически "евроремонт", мебель новая и её достаточно, из недостатков только - коридорная система (38 комнат на этаже, 2 туалета на этаже и 2 кухни, душ только на первом этаже), но он морально не выдержал условий общежития, перешел на заочку, теперь живет дома
а у вас який універ?
Позор НПУ им Драгоманова за нищенские общаги на ул. М. Тимошенка!!!! Уважаемый ректор, Вас бы мордой тыкнуть в неработающие душевые и унитазы, в рваные матрасы, в бомжацкие шкафы с тьмою тараканов!! Вы вор и аферист!!! И не надо рассказывать, что "не финансируют, воруется ВСЕ.
Ви ще не бачили 11 гуртожиток НАУ. ЖАХІТТЯ. Підлоги не має, погнила, по коридорах ями в підлозі. меблі розвалені, обої вонючі і грязні. Сан вузли виглядають гірше, ніж міські безкоштовні туалети. Унітази биті, раковини такі само. Грибок і таракани це норма. Селять в кімнату 18 кв м по 6 чоловік....а умов ніяких. Ми вбили 3 дні, щоб більш менш привести кімнату до жилого вигляду, куча грошей і нервів. І не факт, що на наступний рік нас поселять в цю кімнату. Старші курси говорять , що селять знов по новому і починаючи з 2 курсу по рейтингу. Якщо бал менше 4,5, то ти за бортом. Мені здається що страшнішого просто не має ніде
Чего жалуетесь. Кну вообще не дали общагу.
И Богомольца без общ.
Дивлячись на общагу НАУ навіть не знаєш який варіант краще...чи геть без гуртожитку чи гуртожиток, в який треба стільки грошей вкинути, що виходить ціна за квартиру. Повірте
ДНУЗТ гуртожиток №1 туалети і душеві в жахливому стані ,таракани .
Хочу написати про гуртожиток №1 ІФНМУ. Коридори відремонтовані. Все пофарбовано. Квіти,декор. Система блочна. У блоці дві кімнати та санвузол. У блоці проживають 5 студентів. У меншій кімнаті двоє та у більшій троє. У санвузлах минулого року зроблено ремонти(стіни та замінено труби на пластикові) Цього року продовжують міняти сантехніку. Розпочали з 9 поверху. У кімнатах зроблені ремонти (студентами та батьками). Моя донька проживає четвертий рік. Ми ремонт не робили, тому що попередні дівчатка залишили кімнату у дуже гарному стані. Повірте, у такий гуртожиток хочеться придбати і килимок на підлогу, і вікно гарно оздобити. У гуртожитку працюють два ліфти із 6 до 22 години. Працює сміттєпровід. На поверхах є штатні прибиральниці, які тримають на коридорах та на кухні ідеальний порядок. крім того студенти чергують на поверхах. На день чергування студент звільняється від занять. Звісно пропуски необхідно перездати, але це є поважною причиною і перездача відбувається на наступному занятті. Тарганів не бачила. у кімнатах є всі необхідні меблі у дуже гарному стані. Хочу висловати подяку ректору університету за турботу про своїх студентів. Адже гарні побутові умови для студента це вже внесок у гарне навчання. І що це значить для дитини, яка приїхала із дому де затишок і чистота. Навіть без євроремонту. велике спасибі і коменданту гуртожитку та всім працівникам. Доречі, у гуртижитку є столяр, сантехнік, електрик, які завжди. допоможуть у вирішенні побутових проблем. У гуртожитку електронні перепустки, охоронники. Вхід через турнікети через електронну перепустку. У гуртожитку є читальний зал, який працює до 22 години та спортивний зал. І все це за 400 гривень на місяць (на 2017-2018 навчальний рік) Плата за гуртожиток проводиться за 12 місяці. На протяз всього навчання ніхто нікого нікуди не пересиляє і не висиляє (якщо не порушуєш правила проживання у гуртожитку. Студпрофком регулярно здійснює рейди). одже у договорі прописаний номер кімнати у якій ти проживаєш та і електронна перепустка з номером кімнати.
Навіть читати приємно, а жити в таких умовах тим паче. В Драгоманова - за 440 грн в місяць ЖАХІТТЯ.
Доброго дня! Коли буде наступне оновлення даних? Дякую.
Есть стипендия в магистратуре по льготам или нету, что говорят нет стипендии льготной, только для бакалавров
Що вдягати на посвяту в першокурсники?
Да все всё что угодно, если медицинский, то халат и шапочка.
Ну, деякі студенти вдягають вишиванку, деякі щось нарядне
За бажанням)Можете спитати когось зі старшокурсників
Хоч піжаму, все одно ж будуть видавати мантію і шляпу як в гарі потера, гг. Принаймі у нас)
кто селился в общежития НАУ напишите впечатления о своем общежитии и номер
Коли везти документи на бюджет?
Мабуть, на наступний рік вже
А вступ еще будет обновляться? Наш ВУЗ только 28 приказ о зачислении издал
Коли буде обновлення тут, бо на вступ інфо вже є.
Приєднуюсь, шановні адміни, обновіть, будь ласочка!
Люди,кто в курсе,почем общага? Не могу найти инфу.
який універ хоть?
в НАУ 2200 семестр
В Шевченка – 400 в місяць(500 якщо кімната на двох)
Если студенческого нету в базе ЕДЕБО, что делать?
У моей длчки была такая ситуация. Выдали новый студенческий после утери. При попытке купить студенческий жд билет обнаружиллсь, что его нет в базе. Звонила в отдел кадров учебного заведения. Оказалось его просто не внести. Ситуация решилась через несколько часов.
как понимать, магістр зі скороченим терміном навчання ?
денна форма
Це друга вища
нет, у человека только степень бакалавра, выпуск 2017
льготники платят за общагу?
На то они и льготы, чтобы везде за даром.
Ну, льготы разные есть.

А вообще -- это все по дэбильному сделано. Вообще все.

Поступают -- вообще все на общих основаниях. По результатам ВНО. А потом -- те кому хочется помочь отдельным людям/группам людей -- помогают.
Хочет -- оплачивает за человека контракт, на который он поступил на общих основаниях.
Хочет -- оплачивает ему проживание в общежитии.
Да хоть просто так денег дает, за то что он есть.

А вводить кучу коэфициентов, в которых, не то что поступающий, сама приемная комиссия без ста грамм и министерства разобраться не может -- глупый подход.

Считаете что в селах все плохо с образованием -- так улучшайте его! Но нет, мы попутаем причину и следствие и баллы умножим. По ходу дела пять раз поменяем правила и создадим всем головную боль. Ради пары баллов. А когда образавание в селах скатится в УГ -- просто накидывать по пол сотни баллов будем "шоб все равны были"?
Вже раніше було пояснення відносно СК. Це,так званий, перехідний період, допоки не покращать матеріальну базу у сільських школах і не зрівняють умови навчання з містом. наступного року, я думаю, СК знімуть. А олімпіади, ну самі розумієте...
Студенты Харьковского политеха (ф-т бизнес и финансы),кто-то получал письмо о посилении?Знаю, что селят 28-30,но письма нет.Как быть?
їхати , якщо вас точно зарахували і розбиратись на місці, телефонувати вже пізно, до понеділка вихідні
А листи приходять з кожного внз, чи лише окремі мають таку функцію?
повинні би прийти
Внз про це попереджає?
да попереджають
посИлении))) посИлят,вас.бизнес и финансы, не беспокойтесь, приезжайте и посИляйтесь, сИло
як надоїли "умніки". Ви ж зрозуміли про що запитували. Гляньте в першу чергу на себе, наскільки ви ідеальні
Какие мы умные.Ошибся человек.Не факт,что человек из села.Зачем сразу оскорблять?Посмотрите на себя,не факт,что у Вас все в идеале.
Некоторые не отправляют, считая это архаизмом.
Студенты НАУ, кому пришли приглашения на поселение?
мені прийшло у вівторок, хоча вже не надіявся, бо друг получив на тиждень ранше
Вы первокурсник? моей дочке не пришло. и ее однокласснику тоже. хотя писали что надо общежитие и медсправку сдавали. и к кому теперь обращаться. завтра выходной, в понедельник поселение
Першокурсник. Перший курс заселяють 28, 29 і 30 числа, в залежності від спеціальності. Списки тих, кого поселяють уже є. Так що за вами по-любому закріплено місце. Гляньте по своєму факультету на оф. сайті, на моєму є така інфа. Гляньте ще групу в контакті, це якщо ви знаєте який у вас гуртожиток. Мені теж довго не приходило повідомлення, я телефонував до НАУ, то мені на електронку відправили дублікат листа, а на другий день правда прийшло і на пошту. А яка у вас спеціальність?
биотехнология. на сайте нашего института я не нашла такой информации. спасибо. пойдем искать в вк
у фейсбуці пошукайте, можливо в них там якась інфа є, а ні, то їдьте 28 і на місці виясните. На вулиці не лишать. я телефонував у консультаційний
телефонував у консультаційний центр і це з нього мені переслали дублікат на електронку і так мені сказали номер наказу, щоб записав, бо він треба при поселенні. Просто підійдіть 28 до них. Це в тому корпусі, де і приймальна комісія. Можливо ще і лист дойде до вас Завтра і в суботу пошта працює. Удачі вам
Ще група в телеграммі там є відсилки на накази та графіки заселення
При поселенні вам потрібно буде точно знати номер наказу і від якого числа вас зараховано, ця інфа є у листі, або у них узнавать
При остром желании, на приказ можно посмотреть на сайте вуза.
Що чути за вакантні місця?
Підкажіть будь ласка яку довідку про звільнення з фізкультури в університет треба і де її можна взяти?
У свого дільничного лікаря.
ХУН ім.Каразіна до сих пор не обнародовали списки контрактников . Может кто-то знает причину? Заонила им сказали 23 августа в 15 часов,но все сроки прошли и ...
Оскільки вихідні, чекайте результат з 28.08.
Я уже третий день не могу зайти на сайт ХНУ, он почему-то не работает
1... 571 ...996