Зачекайте...
Головна → Гостьова книга

Новий коментар

Підкажіть будь ласка,на базі молодшого спеціаліста можна подати документи в електронному вигляді чи обов'язково їхати в ВУЗ і подавати в паперовому вигляді?
На 2-3 курсы или на ускоренное лично.
На базі диплому молодшого спеціаліста потрібно обов'язково їхати до навчального закладу для подачі заяяви у письмовій формі!
В 2015 году поступал и также переживал. В итоге поступил по 1 приоритету на "Управление инф. безопасностью" в горный (нынешний Днепровская политехника). Совет абитуриентам: ставьте правильно коэффициенты и здраво оценивайте свои возможности поступить на ту или иную специальность. Всем удачи и "Включено до наказу" в Личном кабинете)
Всем удачи!
Здравствуйте! Хочу узнать какие условия проживания в общежитии? Когда надо приезжать для заселения?На весь ли срок ученик остается в комнате в которую заселен?Сколько стоит прохивание?
В каждом общежитии разные условия , есть хорошие, есть плохие. Цена практически одинаковая. В среднем 2600стоит один семестр. Когда заселяться Вам сообщат Ориентировочно 28августа начинается заселение
Цена ~ 40% от стипендии. Условия разные. На 1 курсе обычно селят по 3-4-5 человек, иногда есть комнаты на 2 чел. Двушки обычно по договоренности и не с 1го курса. Ремонт, почти всегда, нужен - покрасить/поклеить, где-то придется сброситься и поставить новые окна. Заселяют в последнюю неделю августа, но пускают выбрать комнату и сделать ремонт после зачисления. Но все зависит от вашей коммуникабельности, если в деканате сказать волшебную фразу "хочу сделать ремонт" - пустят в общагу и дадут самому/самой выбрать комнату, если сказать "хочу выбрать комнату" - пошлют, если ничего не сказать - будете заселяться в последнюю неделю августа.
По технике: холодильник, комп/ноут, настольные лампы - можно, обогреватели, электо чайники - нельзя.
Підкажіть будь-ласка, якщо я минулого року пройшов на бюджет та десь через місяць мене відрахували (за власним бажанням), чи маю я відшкодувати кошти при вступі на бюджет цього року? Звертався до свого ВНЗ ,мені відповіли, що вони нічого конкретного не знають на цей рахунок.
Нет, не должны ничего возвращать, так как не закрыли ни одного предмета. Когда поступите, в новом вузе могут запросить документ о предыдущей учебе.
Заранее закажите в прошлогоднем вузе академическую справку. Справка будет пустая - вы ничего не закрывали.
Треба відшкодувати. Мені довелося.
Довідка 086 для вступу потрібна?
Для общаги, мед/военных/спортивных специальностей - да.
Для всех специальностей нужно. Так что советую справку взять) В каждом универе справка 086 стоит в списке документов для подачи в универ)
Пруф? С 2015 года 086 для вузов отменили, кроме специальностей выше и общаги.
ХНУ, не предоставляли справку 086 в прошлом году. Кроме тех, кто заселялся в общежитие.
Ложь и провокация.
Знакомий нік. Ми ніде не стрічалися?
В Харьковском политехе справку в прошлом году требовали.Лучше пусть она будет. Если в общагу, то обязательно нужна.
В ХПИ нужно на специальность физ воспитание и для общаги.
В ДМА 2015 год не просили
Якщо провчившись один рік на бюджеті студент надумав вступити на іншу спеціальність в інший ВУЗ, він має право на ююджетне місце чи тільки котракт?
Вы можете поступать на бюджет, только Вам придется вернуть деньги за обучение на бюджете
За рік навчання в КПІ нарахували майже 30 тис грн,але під час вступу повторно на бюджет до іншого ВУЗу було зроблено взаємозалік предметів,то сплатили 20 тис грн.
Две специальности 12:09 30.06.18 Відповісти
Учусь на 4 курсе(контракт), работаю по специальности, все нравится, все интересно. Но изначально планировал поступать вообще на другую специальность, и с этого года решил посупить на эту другую специальность на заочку.

Какой алгоритм действий? Вот узнаю что поступил, сначала идти в первый вуз(вуз А) и брать оригиналы доков? Или же идти, туда куда поступил (вуз Б) и брать какой-то документ, что поступил к ним, и уже с этим документом идти в вуз А чтобы взять оригиналы?

В вузе Б обязательно должны увидеть оригиналы, но в вузе А выдача оригиналов занимает 2 дня, пока подпишут-выдадут. Как все успеть? Кто уже так делал?
Варіант № 2. Вам нададуть довідку, що Ваші оригінали у ВНЗ і завірять копії. З ними і будете йти на заочне. А саме найкраще - поцікавтесь в приймальній комісії вишу, куди вступаєте, гадаю, там дадуть детальне роз`яснення. І часу ще для цього дуже багато.
В том и дело, уже был в ПК, сказали обязательно принести оригиналы + заверенные нотариусом копии (заверенные вузом не подходят), оригиналы сравнят с копией и отдадут, а документа подтверждающего рекомендацию в принципе не предусмотрено(но в моем вузе настаивают на обратном), тк в вузе сами могут проверить рекомендацию. Возможно кто-то уже поступал на вторую специальность или же есть какое-то разъяснение от МОН для подобных случаев.
Така ситуація, один брат перейшов в 6 курс, інший в 5 курс, сестра в 2 курс і всі на платному, денна форма навчаня. Цього року я поступаю і певно тоже буде платне, зно 126, 113, 101. Батьки закордоном і ледве тянуть всьо оплатити. Сама бачу що треба було ліпше готуватися але вже пізно. Так як я з багатодітної сімї і троє вже є на платному, то чи виділять мені першочегове зарахуваня на бюджет?
Нет,не выделят.
В законе раньше было,но про многодетную семью с несовершеннолетними.
В у вас братья все уже взрослые.
Бюджет вряд ли, но если 3 ребенка несовершеннолетних или 3+ учатся, можно рассчитывать на социальную стипендию. В моей группе есть парень ему 22, его старшие-младшие братья-сестры тоже учатся - все получают социалку.
На контракте нет социальной стипендии
Возможно от вуза зависит, знаю нескольких контрактников на социалке.
Соціальну стипендію платить не виш, а органи соціального захисту. Ось туди і варто звернутись в пошуках відповіді. Цитата: Хто має право на соціальну стипендію в 2018 році?

Уряд України прийняв рішення про розширення переліку студентів вищих навчальних закладів, яким у 2018 році буде призначатися соціальна стипендія.

Згідно до «Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів», право на соц.стипендії мають студенти, які не отримують академічних стипендій, не перебувають на держзабезпеченні (крім сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування), не перебувають в академічній відпустці і належать до однієї з наступних категорій:

діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування
студенти з малозабезпечених сімей
діти-інваліди та особи з інвалідністю I-III групи
студенти, що залишилися у віці 18-23 років без батьків
особи, визнані учасниками бойових дій та їх діти
шахтарі, які мають стаж підземної роботи не менше 3 років
особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи
діти, один з батьків яких загинув під час масових акцій громадського протесту
діти, один з батьків яких загинув (пропав безвісти) в районі проведення АТО, бойових дій або збройних конфліктів
особи, яким призначено соціальні стипендії Верховної Ради України для студентів вищих навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей
діти шахтарів, чиї батьки мають стаж підземної роботи не менше 15 років або загинули в результаті нещасного випадку на виробництві, або стали інвалідами I або II групи

Виплата соціальних стипендій в Україні проводиться органами соціального захисту населення через вищі навчальні заклади на підставі відповідних документів. При цьому, право на призначення соціальної стипендії мають лише ті студенти, які за результатами навчального семестру не мають академічної заборгованості, незадовільних результатів навчання і включені до рейтингу (ст. 20 Порядку призначення і виплати стипендій).

Важливо! Одержувачам соціальної стипендії, які зайняли за результатами навчання високі рейтингові позиції і мають право на призначення академічних стипендій за особливі успіхи в навчанні (в межах встановленого ліміту стипендіатів), додатково виплачуються грошові кошти, які складають різницю між цими видами стипендій.
А якщо нема чим платити?
Заработайте. Тут или проходите на бюджет или платите.
Як я зароблю в 16 років? А на бюджет не всі можуть написати на хороші бали, зно складне і шкільна програма тут не в допомозі. Добре говорити тим хто з міста має репетиторів
Що за агресія?
Хто тобі винен що ти з села і з багатодітної сім'ї??? Подякуй своїм батькам що так розсудливо поступили,, не думаючи про майбутнє дітей.Тобі дали відповідь ,- звернутися в соц. захист.
Батьки сплачують із-за кордону в бюджет України податок?
Спочаткк кудись поступи, а потім звертайся в соц.захист. Бали дуже низькі для бюджету.
То не наші проблеми, держава має помагати сімям з дітьми
Семья когда плодилась должна была расчитывать только на себя. Если кто-то не научился предохраняться так уж извините. Не потянит видетели она платное, ты только в 11-м классе узнала что ты поступать будешь?! Берешь сама и учишь и репетиторы не причем. Ты сама просто не хотела. И не нужно тут говорить про тех у кого были репетиторы. Родители тех детей знали что сыну или дочке нужно поступить, они не вчера узнали про экзамены.
Государство должно помогать только деньгами, а не льготами.Если человек не хочет учится, то не важно из какой он семьи. А потом мы жалуемся на низкую подготовку специалистов.
Извини, что так грубо, но Ты просто тупая. К зно по укр готовился 2 недели 170+ биология неделя 190+ и химия по чуть-чуть САМ целый год 170+, все 11 лет списывал. Если брат на 6 курсе, то медик? Если такой же как и ты, то это печально. В твоем случае самый лучший вариант вообще не поступать и за год выучить 3 чертовых предмета. Без уважения абитуриент 2015 года
Скажіть будь - ласка,коли взагалі заочники повинні подавати оригінали документів в університет
Разом зі всіма з 12 липня
Ой,оригінали з 1 по 5 серпня ,якщо на державне
Якщо Ви подаєте документи лише в 1 ВНЗ, то можете відвезти їх відразу. А ось якщо в декілька - лише тоді, коли зрозумієте, куди вступаєте на 100%, тобто після того, як отримаєте рекомендації на бюджет, або переконаєтесь, що Вам вистачає контрактного місця. Але не пізніше, ніж 6 серпня для бюджету, а для контракту встановлено МОН термін "не пізніше 30 вересня", але навряд це стосуватиметься всіх вишів і всіх спеціальностей, цілком імовірно, що більшість ВНЗ встановлять набагато жорсткіші терміни подачі документів - 10 або 11 серпня, наприклад. Читайте правила прийому конкретного вишу, аби не помилитись з термінами.
Ваше мнение: какая специальность имеет больше перспективы- математика, физика или информатика. Если можно, то давайте коментарии с аргументом
Если преподавать, наверное, одинаково, но у математиков и информатиков часов больше чем у физиков.
Информатика и Прикладная математика вполне себе дорога в it(при желании учится самому), но лучше КН, КИ, ПИ. It не гарантия успеха, вуз впрочем тоже. Если есть желание развиваться, учиться и есть тяга к технологиям(одного вуза мало) почему не попробовать.
Скільки студентів повинні отримувати стипендію, якщо в групі 4 бюджетники?
Один як максимум, і з максимальними балами)
Не знаю, що за ВУЗ у Вас, але у ВУЗах України стипендію розраховують за загальним рейтингом на курс, відповідно в одній групі можуть її отримувати всі бюджетники, а в іншій жоден.
В Україні немає вузів, радянське лахміття
1 або 2 за рішенням комісії в кожному конкретному випадку.
Див. наказ МОН №261 від 20.02.2017
У мене на потоці 196 студентів, стипендію отримують 52, з них 7 підвищену, навчаюсь в НАУ, рахують відсоток на поток, а не по групах
Считают по специальностям. Если на потоке все со смежными специальностями, то рейтинг общий. Если специальности разные, то и рейтинги разные.
Скажіть, будь-ласка, у цьому році для зручності не буде передбачено автоматичного формування списків відповідно до розставлених пріоритетів? Бо вручну рахувати хто з тих хто над тобою в списку не є активним (бо проходить в іншому списку по вищому пріоритету), не зовсім то і тривіальна задача.
В 2015-му були експериментальні списки, в 2016-му - смайлики. Широкий конкурс знівелював і перше, і друге. Тому, скоріше за все, не буде.
І ще додам - а що Вам дасть такий розрахунок? Добору не буде, навіть, якщо хтось із рекомендованих з вищим балом не принесе документи, на Вашій позиції це ніяк не позначиться, все вирішить широкий конкурс. Тобто, або Ви наберете відповідний бал і вступите, навіть якщо кількість бюджету буде меншою, ніж Ваш рейтинговий номер в списку, або Вам не вистачить балів, аби здолати поріг широкого конкурсу і Ви не отримаєте бюджету, хоч будуть ще вільні місця. Вже в минулому році у вступників забрали можливість якось впливати на свої шанси, якщо віднести оригінали в потрібне місце у потрібний час. Тепер шанс буде лише 1 і від того, що Ви будете моніторити ситуацію, він не зміниться - пан, або пропав. Хіба що в період подання заяв, якщо їх подавати в останній момент, можна якось спрогнозувати ситуацію і подати на ту спеціальність, де більша імовірність навчатись за кошти держави. Але це не є розумно - Ви обираєте спеціальність на все життя, і не варто йти вчитись на нецікавому та неперспективному напрямі тільки тому, що там можна пройти на бюджет...
Скажіть , прохідний бал в шеву на міжнародне право на бюджет і на контракт , який? І чи може бути таке , що на контракт теж не пройдеш ? Середній бал 190. Дякую.
В 2014, или раньше, ло в Шеве на право было заполнено, но дали еще мест для контрактников. И да средний бал вообще неважен.
Порахуйте свій бал, застосовуючи коефіцієнти минулого року і порівняйте з балом останнього бюджетника на напрямі. Цьогоріч ситуація, звісно, може змінитись, але хоч приблизно будете бачити, чи варто сподіватись.
І ще додам - на контракт точно пройдете, бал у Вас пристойний.
Куди можна поступати після 8 класу
Всіх випускників зі святом!!! Нехай здійснюються всі ваші мрії, здоров'я, довгого щасливого життя!!!
Кабинет >Результаты > кнопки:
Завантажити картку результатов предмет А / Завантажити картку результатов предмет Б.. и т.д.

Где кнопка для получения всех результатов одним файлом, как в прошлых годах?
Як фізику й математику написав?
178 и 191, а вам зачем?
Та цікаво просто. А шо, й спросить не можна?
Вертіла ЗНО 00:44 21.06.18 Відповісти
Зайшла я, значить, подивитися свої результати з географії, а хуй там, друзі! Дивлюся, коротше кажучи, написано "Географія -" і на цьому все, а внизу бланк відповідей, завантажила його. Усього на бланку А 34 тестових бали, а переведення в 200-бальну шкалу немає. І шо то взагалі за лайно? Хто має відповідати за цей безлад?
Уже все добре, 119 балів
якщо я не пройшла на бюджет, а мій хлопець пройшов то можна буде мені вступити на бюджет замість нього, а його забрати в армію????
Надіюсь,що це жарт.
можливо хтось знає як бюджетнику перевестись з однієї спеціалізації на іншу, спеціальність та сама.
С сохранением бюджета - никак. Если на контракт - идете, туда, куда хотите переводится и получаете подробный алгоритм.
перевод возможен только в том случае, если освободилось бюджетное место. и то это будет решаться в конце августа.
Привіт усім! ☺
Чи є такі, що складали ЗНО з математики, фізики або англійської? ОТЖЕ:
Хто ще не визначився з місцем навчання або не впевнений у своєму виборі- запрошую на факультет фізмату Південноукраїнського педагогічного університету ім. К.Д.Ушинського. Викладачі в нас чудові, і, кажу відразу,- грошей не беруть. Я ось закінчую І курс- мені подобається.
На нашому факультеті пропонуються такі спеціальності: фізика, матетатика, інформатика. Вага кожного результату ЗНО 0.3, вага атестату 0.1. Мінімальна кількість балів для допуску до участі у конкурсі 100. Це смішні цифри, тож бюджетних місць для вас вистачить. З нетерпінням вас
чекаємо!
Привіт! Адресу напиши.
Адреса приймальної комісії: м.Одеса, вул. Старопортофранківська, 34.
Корпус фізмату-головний, знаходиться за адресою: вул. Старопортофранківська, 26. Можу запропонувати тел приймальної комісії)))) +38(048)732-48-02
+38(048)797-26-87
а ким після цього можна устроїтись? вчительков фізики? фест престижна робота))
Знаєш, диплом фізмату теж багато значить. Не обов'язково сидіти у школі, і викладати фізику. В тебе буде вища освіта(1), до того ж є вибір: фізика- матетатика, - інформатика, -англійська; теж саме і з математикою, і інформатикою. Потім можна закінчити курси бугалтерії, управління персоналом... Це шанс не просидіти вдома рік, якщо в тебе погані результати ЗНО. В тебе буде можливість підтягнутися конкретно, бо викладачі дійсно супер; але все залежить тільки від тебе.
Знаєте, якщо не хотіти вчитись, то нічого взагалі вступати до ВИШу... Але взятись за розум ніколи не пізно
Я зараз тута навчаюсь, і, скажу чесно- мені дуже подобається. І це не агітація))), це дружня пропозиція
Бути педагогом це класно. Хто любить дітей- мене зрозуміє. Хоча, ця професія вимагає багааааато терпіння і характеру))
І які зарплати в ваших педагогів?
Когда поступать на военную кафедру
С третьего курса. В конце 2го придут представители военных кафедр(с разных военных вузов, с воен.кафедры вашего вуза, если есть) и будут рассказывать о военных специальностях.
якщо при вступі 3-ій ЗНО анаглійська чи фізика ....
англійську у цьому році завалили??? фізикам повезло???
перепрошую...аНГлійська...
Чому прискіпуватися? З кожним буває- це ж сенсор...
то я сам....собі...)))
С средним баллом зно 171.6 куда можно поступить на бюджет в Киеве или Днепре на экономический факультет?
От скажи, нашо тобі цей головний біль?
Ваше предложение!
На роботу шуруй
На менеджмент в прошлом году был проходной 171 или 172, поищите.
середній бал нічого не говорить...
діють коефіцієнти...
Наприклад
КПІ
укр - 160*0.2
матем - 190*0.5
фізика -170*0.25
бюджет (хоча середній бал 170)
укр - 190*0.2
матем - 160*0.5
фізика -170*0.25
пролетів як фанера ....
(хоча середній бал 170)
Если сдал мову на 163 , и историю до 130 , а 3 предмет не сдал , куда можно поступить ?
Можно поступить на журналиста в любой вуз на контракт. Ведь там вместо третьего предмета есть творческий конкурс, где ты пишешь сочинение.
За что так жестоко с журналистами?) Есть же еще физвоспитание, танцы, театр, видео монтаж и т.д.
Хто знає чиє пільги на вступ для неповнолітних вагітних майбутніх матерів-одиначок, до НаУКМА, міжнародні відносини , я з Хмельницької області?????
Які пільги?. Ти уяви, що робитеметься, коли надати такі пільги абітурієнтам. Навіть думати страшно....
О, ще одна вагітна у 16)))
А я за те щоб надавати такі пільги. Уявіть скількох зусиль, потрібно, для того щоб дивитись за детиною і щей десь вчитися. Особливо в 16 років. Це подвиг!
Я також підтримую дитина важливше чим навчання бо ж знання забуваються, а дитина назавжди
Зараз пільги інвалідам та подивіться скільки з"являється інвалідів серед абітурієнтів. А надай пільги малолітнім вагітним то що ж це робитеметься? будуть всі вагітні, причому реально, бо дурне діло-не хитре. І що ж то будуть за спеціалісти, якщо навчання забудеться, а ще вагітності будуть. Я взагалі не розумію-для чого таким навчання? Просто для диплому. Вони вже свій шлях обрали. Спеціалісти вони будуть так собі, бо навчатися будуть так собі. Їх місце кухня, не митий посуд, плита, прання чоловічих шкарпеток і т.д. Перспектива 0. То тільки мрії-я вивчусь, знайду класну роботу і т.д. Зніміть рожеві окуляри. Тих хто дійсно хоче вчитися і дійсно стати кваліфікованим спеціалістом- не просто диплом мати, а диплом підкріплений знаннями і вміванням достатньо, щоб зайняти найкращі робочі місця. А вам обирати- бути гарною турботливою матусею чи навчатися так, щоб бути професіоналом у своїй справі. Суміщати це не можливо. Повірте мені- я мама двох дітей. І мої діти вже дорослі. Донька студентка медичного університету. Вона спить 3-4 години на добу. Увесь інший час це навчання. Якою матусею вона зараз може бути? не смішіть мене малолітки
Йомайооо))) Ви чули таке слово, - контрацепція??? Інтернет, 21 століття, діти що з вами?
Ви що од цих контрацепцій потім дитина буде хвора або ще шось у наших предків такого непотребу не було й діти були здорові
Це стьоб???)))
Навчання забувається???
Тобто, повертаємося до первісно общинного ладу. Жінка - самка тільки для розмноження...
Жінка основа всього вона взагалі не повинна йти працювати та втомлювати себе навчанням та тяжкою роботою все має робити та забезпечувати дiвчину чоловік з яким вона бо ж вона й так вiддае найдорожче йому себе свою молодiсть та тiло
))))Все вірно, ваш поклик: - народжувати! Які там розділові знаки, граматика, освіта, розум. А ти , сонце, не замислювалася, кому ти таке щастя безграмотне потрібна?
Дівчина завжди може знайти своє ЩАСТЯ!!!! Ось мені зараз 17 а уже були у мені хлопці що освідчувалися у коханні навіть старші за мене захоплювалися мною а ви кажете кому потрібна
Дорогенька! Хлопець, коли ХОООЧЕ, то він буде "захоплюватись" , але на скільки це щиро. Якщо тобою захоплюються в 17 років це не факт, що так буде і в 40. Тобі 17 і зрозуміло, що ти ще не маєш ні освіти, ні престижної роботи і т.д. Але коли тобі буде 25-30 років і ти це скажеш нормальному хлопцеві то ти йому будеш потрібна, хіба що, для сексу. Бо для чого ще? Ні поговорити нема про що, ні друзям показати-бо буде соромно, коли рота відкриєш(заговориш)
На чоловіків сподіватися не можна. Жінка повинна бути впевнена в своєму майбутньому. Можливо не працювати важко, Віддавати себе сім"ї. Але не всім дівчатам вистачить таких чоловіків, які повністю забезпечуватимуть безхмарне життя дружині та дітям. І якщо. не приведи Боже. жінка залишиться сама з дітьми, вона зобов"язана забезпечити достойне життя собі та дітям. А без освіти у наш час це не легко. Та й чоловіки поважають і кохають впевнених в собі жінок. А не розмазню, яка не знає як скласти своє життя до купи.
куди тре вступать щоб боротися з проститутками
Что взяла деньги и не дала)))
До поліції
може хто знає.яка вартість навчання буде у цьому році у Вінницький мед? весь їхній сайт передивилася-не знайшла
Під кінець вступної кампанії порадують цінами
Накиньте приблизно 20% на минулорічну вартість. Ось така приблизно і буде ціна на наступний навчальний рік
http://admission.vnmu.vn.ua/site/content/cost_of_education_2018
Лік. 29650, стоматологія 38650
Есть такие, кто собирается на 2-3й курсы в Юр Академию Харьков? Что у них там происходит, агитируют поступать на Заочный 2. На заочном 2 недобор или Юр Академии не нужны дневники-контрактники?
Судя по форуму/группам академии это в порядке вещей.
якщо,я не набрав потрібного бала із ондого з предметів чи можу я вступити в вуз на контр.?
Нет, не можете.
Можно сдать экзамены в вузе, на заочное поступите. Про дневное уточняйте в выбранном деканате, если не претендуете на бюджет, скорее всего, что-то организуют.
http://ru.osvita.ua/vnz/consultations/10015/
http://ru.osvita.ua/vnz/consultations/10015/
якщо не поїхати на зно з хімії то не анулює інших результатів?
Але для рейтингу Вашої школи буде великий мінус
Складне питання: якщо я вже вчився на бюджеті один курс, а зараз вступлю на контракт, то якщо я на другому чи третьому курсі переведусь на бюджет, чи треба мені буде повертати кошти за той один курс?
Як приховати своє прізвище в пошуку абітурієнтів?????
А що, соромно показати бали?
А чому тоді?..
Приховати куди намагалась вступити)))
Можете вступати у військовий університет, тоді Вас тут не буде)
або піти одразу до арміі , тоді й атестат теж ніхто не побачить
Або піти бомжувати)
Доброго дня. Підскажіть будь ласка чи можна поступити по свідоцтву про народження, якщо ще не маю паспорта?
Раньше да. С этого года даже ЗНО без паспорта не сдать. Но с 14 лет можно получит ID карту (пластиковый паспорт).

Или речь о поступлении после 9го класса?
Если поступаете после 11 класса, то можно только при наличии паспорта.
Ниже спрашивали "скільки заяв подають в магістратуру в цьому році?" тоже интересует.
60000 поступающих планируется
Підкажіть будь ласка, я закінчую школу і поступаю цього року, але недавно я стала мамою хотіла би вчитися на індивідуальному графіку, але чула шо зразу з 1 курсу не дають, що тоді мені робити?
зверніться в деканат
Навіщо тобі те навчання, народжуй ще))).
Капєц. Тобі скільки років?
16. Так, може рано але краще вже так ніж в 30 і бути бабцьою в дитини на випускному
Блін, яка тупа позиція в людини...
Головне молодою мамою на випускному бути)))
А думаєте дитині добре як їй 17 а мамі 47 і вона вже далеко не молода?
Я думаю, що дитина любить свою маму у будь-якому віці. Якщо вашій мамі буде 47, то що, вам буде соромно за її вік? Дурня повна. А щодо вступу: коли в школі діти вчили розділові знаки, то ви , мабуть, займалися плануванням сім'ї ( це ж куди важливіше у 16 років).
Я добре вчилася і збираюсь поступати в коледж
Ого, в цілий коооледж! а навчання хлопців там передбачається? Щоб час не гаяти. Без відриву від навчання. Адже роки йдуть. скоро постарієш....... У.хххххх!
Дуже добре) головне шо всi здоровi, вивчишся, та будешь дуже гарною матусею, нiкого не слухай, дитина, то дуже добре, у любому вiцi
Твоїй мамі напевно 32? І вони вже бабця, ось де щастя... Все, тепер ти будеш самою крутою на випускному)
Помиляєтесь, 36, народила у 20. І нічого не втратила, головне шо ми щасливі, діти це завжди щастя
Ага!! А в 45 прабабця!!!
Найкраще, коли в батьків розум є, вік тут ні до чого.
Ого. Тобі на випучуному у твоєї дити буде аж 33 троки?. Чому так пізно народила? Ти вже будеш така стара!!!!. Як ти могла таке допустити? Це жах. У мого сина на випускному однокласниця прийшла з трирічною донькою. Оце я розумію подбала матуся щоб донечці було приємно бачити на випускному свою маму молодою. А ти маху дала.
Скільки вам років?
Та яка різниця, скільки мені років. Я почуваюсь на 20. А ти, дитино, проживи трохи і тоді будеш по-іншому рахувати роки. Наразі, ти мислиш, як типовий підліток. Головне для дитини, не скільки років її мамі на випускному, а що мама в житті зробила для дитини, чого досягла сама. Чи це не є привід пишатися нею? Чи краще 33-річна молода домогосподарка безробітня мама, ніж успішна, самодостатня, фінансово незалежна 47-річна мама, яка є яскравим прикладом для дитини в житті?
Я вже зробила для дитини найголовніше, подарувала їй життя. Чим погано? Моя знайома в 22 мала двох і щасливо живуть
Дати життя дитині, то не великий подвиг, Головне поставити її на ноги, зробити з нею ЛЮДИНУ.
Пробема взагаі не у віці. Дай чітку відповідь на запитання: якщо в 30 чи в 35 років народити, то це що не щастя?
Я поставлю її на ноги. В коледж після 11 класу вчитись лише, 2 роки, а потім в 19 років піду на роботу і все будем мати ше й хлопець з батьками помагають. В чому зле? В мене взагалі було питання про індивідуальний графік, а тут всі повчають як жити
Нет, главное у тебя впереди и надолго. Главное вырастить достойного человека, а это ой как не просто. Удачи тебе, она тебе понадобиться.
Ничего хорошего в ранней беременности не вижу. Пока твои сверстники будут гулять и проводить лучшие годы своей жизни тебе предстоит воспитание и уход за ребенком
Організм зараз молодий, можна, все встигнути. А гуляти мені вже тепер нецікаво і неважливо.
Ну да - ну да)))
Ти ж до 16 встигла добре нагулятися, що вже аж не цікаво і не важливо. "Книжки в сумці - йух на думці")))
Зате в 19 років вже буде і сімя і робота за спеціальністю. А чого ви досягнули в 16-19?
Ага, буде-буде)))
В мечтах да, а теперь вернемся в реальный мир и включим логику(если, конечно, есть что включать), какому работодателю нужен малолетний работник без опыта и с ребенком?
Сонечко, а ти вважаєш досягненням пологи у 16 років??? Зніми рожеві окуляри!!! Дитину потрібно піднімати з перших днів її життя! Невже ти встигла навчаючись у школі, заробити на пологи, на речі, необхідні для немовляти? Чи може все ж таки, тобі допомагає твоя молода матуся? А хто ж буде доглядати дитя, доки ти будеш вчитися? Також молода бабуся? До речі, в наш час багато жінок за 40 мають краще здоров'я, гарнішу фігуру ніж 18-20 річні! Тому і в 47 років, можна мати чудовий вигляд, якщо, як приклад, діти-квіти не будуть своєю поведінкою доводити тебе до стану бабусі! Не шукай собі виправдання, що молода мама красиво виглядатиме на випускному вечері... Можна багато ще сказати, але час скаже все сам. Ти зрозумієш, що все не так просто... Бажаю тобі усього найкращого.
Если вдруг кого-то еще интересует индивидуальный план, то он положен только студентам университетов работающим по специальности. Часы работы засчитывают как часы по спец предметам, и сдается только д/з и экзамен/зачет. Еще есть спец планы для спортсменов, которые могут пропускать пары, но с условием отработки всех практик.

Для больных/беременных/в декрете предусмотрены заочка, дистанционное, академки.

Можно, конечно, просто не ходить на пары, у кого-то прокатывает, зависит от того сколько деканат будет терпеть.
Ага. Не ходити на пари, А потім шукати роботу за фахом, а "фах" то нульовий. От і пристижна робота накрилась "мідним тазом" асе потрібно робити вчасно і за виваженим планом. Ось тоді будеш і гарною і престижною і не залежною від чоловіка та, тим паче, від його батьків. На мою думку, дівчина має народжувати тільки тоді, кили впевнена у своєму завтрішньому дні. А не розраховувати на гроші чоловіка чи буть кого іншого. В житті буває всяке, нажаль. І не все залежить від нас самих. Тому моя думка така- стань сама повністю незалежною, а вже потім давай життя іншій людині. А розраховувати на когось та бігати і вибивати аліменти на те, щоб прогодувати себе та дитину це принизливо.
шо скажете про фіот кпі?
А что конкретно интересует? На ФИВТе 4 кафедры и все они разные
КПІ не той, що був раніше. Лише назва лишилась(((гуртожитки взагалі жесть
ФІОТ, як і всі інші, все будеш вчити сам, а вимоги, наче тобі якусь базу давали, обладнання все старе
Підкажіть, будь ласка, якщо я вступлю на заочну форму навчання, і в мене буде диплом бакалавра, то я зможу вступити на магістратуру до двох вишів на денну і заочну форми? Чи тільки на заочну?
туди і туди, я так робила
Почему vstup.osvita.ua не работает? Пишет ошибку?
Если студент который учится на бюджете хочет перевестись в другой вуз но уже на кантракт,то университету из которого он уходит тоже нужно будет заплатить за год который уже отучился?
Ні. Платити не потрібно. Це коли в майбутньому Ви вступатимете ще в один вуз на бюджет, щоб отримати другу вищу освіту, тоді доведеться повернути кошти
Є такі хто забирали документи з бюджету і поступали знову?ви суму вертали?якщо так,то яку ?приблизно як контракт?
За один год обучения в КПИ насчинали заплатить 42тысячи гр.Ребенок проучился, первый семестр, потом ушел в академкуНа следующий год вышел со второго семестра , доучился до мая и забрал документы. На следующий год хотел поступить в др. ВУЗ, но сумма была вот такая кругленькпя
За рік навчання в КПІ нарахували майже 30 тисяч грн,під час вступу до іншого ВУЗу зробили заємозалік предметів і заплатили 20 тисяч
В прошлом году сын ушел из одного университета (бюджет), первый курс, первую сессию не сдавал, летом поступил в другой, тоже на бюджет, но заочно. При поступлении не сообщали, что уже учился, так как нигде не нашли информации по этому вопросу. Кто то писал, что если сессию не сдавал, то компенсировать не надо. Первый курс уже отучился, компенсацию никто не требовал, инфа о том, что уже учился на бюджете нигде не всплыла.
Правильно, нет закрытых сессий - нет компенсаций т.к. компенсировать нечего.
Про "не всплыла" ошибаетесь, есть в базе информации про все ЗНО, все заявления на поступления и куда поступал, просто нет отметок про закрытые предметы.
"Компенсировать нечего" - стипендия выплачивалась в течение первого семестра. Нормативных документов по поводу "нет закрытых сессий - нет компенсаций" не нашла. Вот Вы откуда это знаете?
В ПК работаю. Если в базе светится уже начатая учеба и есть оценки - разговор с абитуриентом и параллельно запрос в базе контракт/бюджет. Про стипендии писатели законов не додумались, можете предложить им.
Після 11 класі при перевступі на бюджет магістр медицини і бакалавр рахується як один освітній рівень чи як різні??
Точно?звідки інфа?
Коли день відкритих дверей в Рожищенсьому ветеринарному коледжі? Підкажіть будь ласка)
1... 569 ...996