Зачекайте...
163.200

Прохідний бал 181 Харчові технології

  • signal_cellular_alt Магістр на основі Бакалавр
  • light_mode Денна
  • school МНАУ
  • readiness_score 163.200
Показник 2023
Усього заяв 41
На бюджет 26
Допущено до конкурсу 25
Середній пріоритет допущених 2
Рекомендовано 10
Середній пріоритет рекомендованих 1.300
Суперобсяг 0
Фіксований обсяг 10
Рекомендовано за співбесідою 0
Рекомендовано за квотою-2 0
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення
Рекомендовно всього 10
На загальних підставах 10
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 1.300
Квота-1 0
Квота-3
Мін. бал (на загальних підставах) 163.200
Сер. бал (на загальних підставах) 170.760
Макс. бал (на загальних підставах) 177.200
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024 17 50 Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Рейтинг 2024 невідомо невідомо невідомо Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 121 (0.2)
ТЗНК 137 (0.2)
Фахове випробування 186 (0.6)
Загальний бал 163.200
  • РК: 1.07
10 50 Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 15 Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Рейтинг 2022
Фахове випробування 182 (1)
Загальний бал 182.000
10 65 Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Рейтинг 2021 невідомо невідомо 75 Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології