Зачекайте...
144.200

Прохідний бал 181 Харчові технології

  • signal_cellular_alt Магістр на основі Бакалавр
  • light_mode Заочна
  • school НУБіП України
  • readiness_score 144.200
Показник 2023
Усього заяв 80
На бюджет 5
Допущено до конкурсу 4
Середній пріоритет допущених 2
Рекомендовано 2
Середній пріоритет рекомендованих 1.000
Суперобсяг 0
Фіксований обсяг 2
Рекомендовано за співбесідою 0
Рекомендовано за квотою-2 0
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення
Рекомендовно всього 2
На загальних підставах 2
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 1.000
Квота-1 0
Квота-3
Мін. бал (на загальних підставах) 144.200
Сер. бал (на загальних підставах) 148.500
Макс. бал (на загальних підставах) 152.800
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024 невідомо 1 30 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2024 невідомо 2 30 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 157 (0.2)
ТЗНК 144 (0.2)
Фахове випробування 140 (0.6)
Загальний бал 144.200
2 30 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 68 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 15 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2022
Фахове випробування 128 (1)
Загальний бал 128.000
5 5 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2022
Фахове випробування 140 (1)
Загальний бал 140.000
5 10 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 20 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 15 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 1 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 1 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 111 (0.25)
Фахове випробування 144 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 7 (1)
Загальний бал 142.750
невідомо невідомо Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 111 (0.25)
Фахове випробування 143 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 10 (1)
Загальний бал 145.000
5 40 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 155 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 7 (1)
Загальний бал 148.250
5 20 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2021 невідомо невідомо невідомо Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2020 невідомо 5 10 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2020 невідомо 2 10 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2019 невідомо 3 30 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2019 невідомо невідомо 30 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2018 невідомо 6 30 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Рейтинг 2018 невідомо невідомо 30 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК