Зачекайте...

6.010104 Професійна освіта зі скороченим терміном на базі ОКР "молодший спеціаліст"(Харчові технології)

Бакалавр
Факультет:
Інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Спеціалізація:
Технологія харчової промисловості та організація громадського х
Всього місць:
90
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
4
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Войналович Юлія Михайлівна 250.10 90.00 160.10 0.00 0.00 0.00 + +
2 Ципковський Максим Анатолійович 216.30 60.00 156.30 0.00 0.00 0.00 +
3 Андрєєв Андрій Сергійович 249.50 60.00 189.50 0.00 0.00 0.00 +
4 Симбірський Денис Геннадійович 146.80 + 0.00 146.80 0.00 0.00 0.00
5 Мальцева Ольга Миколаївна 218.40 45.00 173.40 0.00 0.00 0.00
6 Герасимова Людмила Миколаївна 176.20 0.00 176.20 0.00 0.00 0.00
7 Осифляк Людмила Миколаївна 174.30 0.00 174.30 0.00 0.00 0.00
8 Фаустов Максим Сергійович 40.00 40.00 0.00 0.00 0.00 0.00