Зачекайте...

6.010104 Професійна освіта(Харчові технології)

Бакалавр
Факультет:
Інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Спеціалізація:
Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування
Всього місць:
90
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
3
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Крепких Ольга Володимирівна 615.10 + 445.50 169.60 0.00 0.00 0.00 +
2 Крепких Світлана Володимирівна 600.70 + 432.00 168.70 0.00 0.00 0.00 +
3 Симбірський Денис Геннадійович 553.00 + 410.00 143.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Робейко Юрій Валерійович 620.40 438.50 181.90 0.00 0.00 0.00 +
5 Недайводін Пилип Павлович 613.80 447.00 166.80 0.00 0.00 0.00 +
6 Колган Альона Ігорівна 611.90 447.00 164.90 0.00 0.00 0.00 +
7 Чухвицький Ілля Валерійович 586.20 418.50 167.70 0.00 0.00 0.00 +
8 Кутовой Пилип Ігорович 583.70 416.00 167.70 0.00 0.00 0.00 +
9 Волкова Анастасія Віталіївна 692.60 505.00 187.60 0.00 0.00 0.00
10 Блиставець Валерія Яківна 630.00 467.00 163.00 0.00 0.00 0.00
11 Калугіна Олена Олександрівна 627.30 461.50 165.80 0.00 0.00 0.00
12 Рибакова Наталія Святославівна 566.60 + 415.00 151.60 0.00 0.00 0.00
13 Макаров Максим Андрійович 563.90 + 409.50 154.40 0.00 0.00 0.00
14 Сирова Анна Іванівна 590.60 430.50 160.10 0.00 0.00 0.00
15 Дерев'янко Віталій Вадимович 553.70 413.50 140.20 0.00 0.00 0.00