Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
хлібопекарських і кондитерських виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гейнце Вікторія Віталіївна 204.00 0.00 86.00 0.00 118.00 0.00 +
2 Корабельнікова Катерина Володимирівна 203.00 0.00 83.00 0.00 120.00 0.00 +
3 Лещенко Ярослав Васильович 202.00 0.00 87.00 0.00 115.00 0.00 +
4 Батрак Дмитро Володимирович 196.00 0.00 81.00 0.00 115.00 0.00 +
5 Нещерет Галина Миколаївна 193.00 0.00 87.00 0.00 106.00 0.00 +
6 Лесечко Олена Анатоліївна 189.00 0.00 81.00 0.00 108.00 0.00 +
7 Турчин Владислав Юрійович 188.00 0.00 74.00 0.00 114.00 0.00 +
8 Гаган Інна Олександрівна 179.00 0.00 81.00 0.00 98.00 0.00 +