Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
40
Бюджетних місць:
14
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
15
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бомко Ірина Василівна 337.00 0.00 94.00 0.00 143.00 0.00 + +
2 Доронін Кирило Анатолійович 264.00 0.00 94.00 0.00 140.00 0.00 + +
3 Лоскутова Ксенія Сергіївна 257.00 0.00 92.00 0.00 140.00 0.00 + +
4 Рябовол Максим Віталійович 246.00 0.00 93.00 0.00 133.00 0.00 +
5 Хоменко Олеся Михайлівна 232.00 0.00 93.00 0.00 139.00 0.00 +
6 Аветян Едуард Георгійович 223.00 0.00 83.00 0.00 120.00 0.00 +
7 Денисюк Алла Павлівна 204.00 0.00 85.00 0.00 119.00 0.00 +
8 Лозинський Іван Романович 204.00 0.00 83.00 0.00 111.00 0.00 +
9 Слива Світлана Сергіївна 204.00 0.00 89.00 0.00 115.00 0.00 +
10 Крепак Вікторія Віталіївна 202.00 0.00 85.00 0.00 117.00 0.00 +
11 Дидюк Олена Юріївна 198.00 0.00 90.00 0.00 108.00 0.00 +
12 Гордійчук Катерина Вікторівна 192.00 0.00 88.00 0.00 104.00 0.00 +
13 Мартьянова Ірина Сергіївна 189.00 0.00 86.00 0.00 103.00 0.00 +
14 Тимченко Денис Олексійович 185.00 0.00 84.00 0.00 101.00 0.00 +
15 Задорожній В'ячеслав Вікторович 176.00 0.00 80.00 0.00 96.00 0.00 +
16 Дирда Максим Миколайович 181.00 0.00 81.00 0.00 100.00 0.00
17 Луценко В'ячеслав Сергійович 165.00 0.00 75.00 0.00 90.00 0.00
18 Сальник Ігор Миколайович 155.00 0.00 80.00 0.00 75.00 0.00
19 Письменська Анна Михайлівна 135.00 0.00 78.00 0.00 57.00 0.00
20 Шеховцова Яна Сергіївна 122.00 0.00 78.00 0.00 44.00 0.00