Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
бродильних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
1
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Маціпура Оксана Миколаївна 219.00 0.00 91.00 0.00 128.00 0.00 +
2 Фурманюк Галина Миколаївна 212.00 0.00 89.00 0.00 123.00 0.00 +
3 Гордієнко Андрій Сергійович 211.00 0.00 80.00 0.00 131.00 0.00 +
4 Смоленський Василь Борисович 210.00 0.00 82.00 0.00 128.00 0.00 +
5 Шапорда Ольга Петрівна 208.00 0.00 89.00 0.00 119.00 0.00 +
6 Симановський Андрій Миколайович 199.00 0.00 86.00 0.00 113.00 0.00 +