Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
бродильних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
170
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
3
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Стовпченко Антон Володимирович 75.00 0.00 0.00 0.00 75.00 0.00 + +
2 Суслов Станіслав Андрійович 60.00 0.00 0.00 0.00 60.00 0.00 +
3 Камчатний Сергій Олександрович 90.00 0.00 0.00 0.00 90.00 0.00
4 Карпюк Інна Сергіївна 85.00 0.00 0.00 0.00 85.00 0.00
5 Ульянюк Олександр Васильович 85.00 0.00 0.00 0.00 85.00 0.00
6 Шевченко Віталій Олексійович 55.00 0.00 0.00 0.00 55.00 0.00