Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Факультет:
Відділення загальноосвітньої підготовки
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
20
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кузьменко Дар'я Євгенівна 19.50 + 0.00 6.50 0.00 13.00 0.00 +
2 Селіцька Сабіна Андріївна 18.80 + 0.00 5.80 0.00 13.00 0.00 +
3 Мазніцин Іван Михайлович 17.60 + 0.00 6.60 0.00 11.00 0.00 +
4 Зубков Ігор Дмитрович 22.80 0.00 8.80 0.00 14.00 0.00 +
5 Андрющенко Катерина Сергіївна 21.80 0.00 7.80 0.00 14.00 0.00 +
6 Харитонова Марина Олександрівна 21.50 0.00 7.50 0.00 14.00 0.00 +
7 Бучинська Наталія Сергіївна 20.80 0.00 6.80 0.00 14.00 0.00 +
8 Нєвдах Ірина Олегівна 20.70 0.00 6.70 0.00 14.00 0.00 +
9 Поліканова Кристина Дмитрівна 20.10 0.00 7.10 0.00 13.00 0.00 +
10 Аблямітов Усеїн Сєранович 20.00 0.00 7.00 0.00 13.00 0.00 +
11 Помазан Аліна Анатоліївна 19.70 0.00 5.70 0.00 14.00 0.00 +
12 Кіяшко Наталія Олегівна 19.00 0.00 7.00 0.00 12.00 0.00 +
13 Мікушов Олег Станіславович 17.40 0.00 6.40 0.00 11.00 0.00 +
14 Заморін Роман Віталійович 17.00 0.00 6.00 0.00 11.00 0.00 +
15 Марахіна Валентина Андріївна 17.00 0.00 8.00 0.00 9.00 0.00 +
16 Коротков Станіслав Юрійович 17.00 0.00 6.00 0.00 11.00 0.00 +
17 Чорна Діана Володимирівна 16.00 0.00 7.00 0.00 9.00 0.00 +
18 Блошенко Роман Ігорович 15.80 0.00 5.80 0.00 10.00 0.00 +
19 Сандул Анастасія Сергіївна 15.30 0.00 6.30 0.00 9.00 0.00 +
20 Гасій Дмитро Андрійович 14.50 0.00 5.50 0.00 9.00 0.00 +