Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст
Факультет:
Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
бродильне виробництво і виноробство
Всього місць:
58
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шульга Аліна Русланівна 439.20 271.50 167.70 0.00 0.00 0.00 +
2 Гаврада Андрій Олександрович 430.40 265.50 164.90 0.00 0.00 0.00 +
3 Медведєв Іван Олександрович 429.10 268.00 161.10 0.00 0.00 0.00 +
4 Тараканов Сергій Юрійович 418.10 266.50 151.60 0.00 0.00 0.00 +
5 Ткаченко Іван Євгенович 401.10 259.00 142.10 0.00 0.00 0.00 +