Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
80
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Павлюк Леся Миколаївна 200.00 0.00 0.00 0.00 200.00 0.00 +
2 Дерун Тетяна Юріївна 200.00 0.00 0.00 0.00 200.00 0.00 +
3 Козло Сергій Васильович 200.00 0.00 0.00 0.00 200.00 0.00 +
4 Саранча Тетяна Володимирівна 175.00 0.00 0.00 0.00 175.00 0.00 + +
5 Лаховець Катерина Максимівна 155.00 0.00 0.00 0.00 155.00 0.00 +