Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2012Волинська областьВолинський технікум Національного університету харчових технологій

розробка програмного забезпечення

Молодший спеціаліст
Галузь:
Інформатика та обчислювальна техніка
Спеціальність:
розробка програмного забезпечення
Спеціалізація:
Програмна інженерія
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
25
Подано оригіналів:
25
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Павляк Максим Ігорович 24.90 + 0.00 7.00 0.90 17.00 0.00 +
2 Дячук Максим Романович 30.50 0.00 10.50 0.00 20.00 0.00 +
3 Марчук Олександр Юрійович 29.10 0.00 9.10 0.00 20.00 0.00 +
4 Чимрук Назар Олегович 28.00 0.00 10.00 0.00 18.00 0.00 +
5 Борщ Андрій Іванович 27.50 0.00 8.50 0.00 19.00 0.00 +
6 Антонюк Дмитро Олегович 27.20 0.00 9.20 0.00 18.00 0.00 +
7 Полівода Вадим Віталійович 26.70 0.00 7.50 0.00 18.00 0.00 +
8 Дорофей Іван Олександрович 26.70 0.00 6.60 0.00 19.00 0.00 +
9 Коротков Олександр Сергійович 26.70 0.00 8.70 0.00 18.00 0.00 +
10 Ковтонюк Андрій Олегович 26.30 0.00 8.30 0.00 18.00 0.00 +
11 Білоус Андрій Михайлович 26.00 0.00 8.00 0.00 18.00 0.00 +
12 Семенко Олександр Олександрович 25.80 0.00 8.80 0.00 17.00 0.00 +
13 Рибак Ярослав Васильович 25.60 0.00 8.60 0.00 17.00 0.00 +
14 Піскорський Владислав Олегович 25.30 0.00 6.30 0.00 19.00 0.00 +
15 Боярчук Володимир Віталійович 25.00 0.00 8.00 0.00 17.00 0.00 +
16 Мошковський Андрій Олексійович 23.10 0.00 10.10 0.00 13.00 0.00 +
17 Охремчук Андрій Васильович 21.80 0.00 8.80 0.00 13.00 0.00 +
18 Александров Андрій Андрійович 21.10 0.00 10.10 0.00 11.00 0.00 +
19 Бандач Георгій Олегович 20.90 0.00 8.90 0.00 12.00 0.00 +
20 Степанюк Вадим Олександрович 19.40 0.00 8.40 0.00 11.00 0.00 +
21 Корніюк Михайло Миколайович 19.00 0.00 7.00 0.00 12.00 0.00 +
22 Боровицький Дмитро Олександрович 17.90 0.00 8.90 0.00 9.00 0.00 +
23 Юрчук Роман Ігорович 16.00 0.00 6.00 0.00 10.00 0.00 +
24 Лось Владислав Васильович 14.40 0.00 6.40 0.00 8.00 0.00 +
25 Даценко Володимир Олександрович 13.30 0.00 5.30 0.00 8.00 0.00 +