Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології високомолекулярних сполук
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
5
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Тарнавська Наталія Валентинівна 279.50 0.00 83.50 0.00 196.00 0.00 +
2 Реснянська Аліна Олександрівна 264.42 0.00 89.42 0.00 175.00 0.00 + +
3 Корецька Катерина Олександрівна 263.65 0.00 85.65 0.00 178.00 0.00 +
4 Красношлик Наталя Євгеніївна 253.01 0.00 85.01 0.00 168.00 0.00 +
5 Хвостиков Артем Валерійович 252.78 0.00 85.78 0.00 167.00 0.00 +
6 Михайлінчик Дмитро Володимирович 156.44 0.00 76.44 0.00 80.00 0.00 +