Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2012Закарпатська областьСвалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій

експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва

Молодший спеціаліст
Галузь:
Машинобудування та матеріалообробка
Спеціальність:
експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
25
Конкурс:
1
Подано заяв:
25
Подано оригіналів:
25
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бойчук Іван Михайлович 21.90 + 0.00 7.90 0.00 14.00 0.00 +
2 Попович Олександр Іванович 26.30 0.00 10.30 0.00 16.00 0.00 +
3 Русин Сергій Михайлович 24.30 0.00 8.30 0.00 16.00 0.00 +
4 Легеза Ілля Мирославович 24.10 0.00 10.10 0.00 14.00 0.00 +
5 Лендел Владислав Едуардович 23.90 0.00 8.90 0.00 15.00 0.00 +
6 Андрійчак Юрій Іванович 23.90 0.00 8.90 0.00 15.00 0.00 +
7 Туряниця Василь Юрійович 23.70 0.00 8.70 0.00 15.00 0.00 +
8 Колядко Олександр Олександрович 23.10 0.00 8.10 0.00 15.00 0.00 +
9 Вогурка Артур Юрійович 23.00 0.00 8.00 0.00 15.00 0.00 +
10 Піддубний Олександр Ігорович 22.80 0.00 7.80 0.00 15.00 0.00 +
11 Лопіт Сергій Васильович 22.30 0.00 7.30 0.00 15.00 0.00 +
12 Труш Олександр Іванович 22.30 0.00 8.30 0.00 14.00 0.00 +
13 Селянчик Василь Іванович 22.10 0.00 8.10 0.00 14.00 0.00 +
14 Русин Юрій Юрійович 22.00 0.00 8.00 0.00 14.00 0.00 +
15 Йовбак Ілля Михайлович 21.60 0.00 7.60 0.00 14.00 0.00 +
16 Зуб Іван Михайлович 21.40 0.00 9.40 0.00 12.00 0.00 +
17 Святелик Олександр Вадимович 20.30 0.00 8.30 0.00 12.00 0.00 +
18 Уліганець Владислав Валерійович 20.00 0.00 8.00 0.00 12.00 0.00 +
19 Мигович Владислав Михайлович 19.60 0.00 6.60 0.00 13.00 0.00 +
20 Мисар Іван Владиславович 19.30 0.00 6.30 0.00 13.00 0.00 +
21 Савко Олег Васильович 19.00 0.00 7.00 0.00 12.00 0.00 +
22 Чокнадій Владислав Мирославович 18.80 0.00 7.80 0.00 11.00 0.00 +
23 Перепелиця Василь Сергійович 16.90 0.00 5.90 0.00 11.00 0.00 +
24 Дербаль Василь Віталійович 16.80 0.00 6.80 0.00 10.00 0.00 +
25 Сакаль Мирослав Васильович 14.30 0.00 5.30 0.00 9.00 0.00 +