Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2012Закарпатська областьСвалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
бродильне виробництво і виноробство
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
25
Конкурс:
1
Подано заяв:
25
Подано оригіналів:
25
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Легеза Марина Мирославівна 24.00 0.00 10.00 0.00 14.00 0.00 +
2 Пустовит Діана Петрівна 23.20 0.00 9.20 0.00 14.00 0.00 +
3 Шпаловська Христина Володимирівна 21.90 0.00 7.90 0.00 14.00 0.00 +
4 Фалес Едіта Мирославівна 21.60 0.00 6.60 0.00 15.00 0.00 +
5 Коневич Михайло Васильович 20.30 0.00 9.30 0.00 11.00 0.00 +
6 Ряшко Мар'яна Іванівна 20.10 0.00 9.10 0.00 11.00 0.00 +
7 Цоліган Мирослава Михайлівна 19.40 0.00 7.40 0.00 12.00 0.00 +
8 Скіба Яна Ігорівна 19.30 0.00 7.30 0.00 12.00 0.00 +
9 Макс Степан Степанович 19.20 0.00 7.20 0.00 12.00 0.00 +
10 Фізер Марія Іванівна 19.00 0.00 9.00 0.00 10.00 0.00 +
11 Лазар Марина Василівна 18.80 0.00 6.80 0.00 12.00 0.00 +
12 Лукачина Володимир Володимирович 18.80 0.00 5.80 0.00 13.00 0.00 +
13 Данцо Ольга Михайлівна 18.40 0.00 7.40 0.00 11.00 0.00 +
14 Пацьо Олександр Ярославович 18.00 0.00 8.00 0.00 10.00 0.00 +
15 Шоробура Вікторія Дмитрівна 17.90 0.00 6.90 0.00 11.00 0.00 +
16 Годя Олександра Михайлівна 17.30 0.00 7.30 0.00 10.00 0.00 +
17 Беран Ілона Іванівна 17.10 0.00 7.10 0.00 10.00 0.00 +
18 Кеменяш Вікторія Володимирівна 17.00 0.00 7.00 0.00 10.00 0.00 +
19 Паштепа Вікторія Анатолівна 16.90 0.00 5.90 0.00 11.00 0.00 +
20 Попович Василь Васильович 16.60 0.00 7.60 0.00 9.00 0.00 +
21 Русин Володимир Володимирович 16.30 0.00 6.30 0.00 10.00 0.00 +
22 Поп'янош Лариса Іванівна 15.60 0.00 8.60 0.00 7.00 0.00 +
23 Демян Христина Барнабашівна 14.90 0.00 5.90 0.00 9.00 0.00 +
24 Туряниця Олександр Анатолійович 13.00 0.00 5.00 0.00 8.00 0.00 +
25 Гегедош Олег Ігорович 12.50 0.00 4.50 0.00 8.00 0.00 +