Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2012Закарпатська областьСвалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
1
Подано оригіналів:
1
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дьолог Іванна Іванівна 69.20 0.00 9.20 0.00 60.00 0.00 +