Зачекайте...

готельно-ресторанна справа

Спеціаліст
Факультет:
Інститут туризму
Галузь:
Сфера обслуговування
Напрям:
готельно-ресторанна справа
Спеціальність:
готельна і ресторанна справа
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
13
Конкурс:
2.2
Подано заяв:
28
Подано оригіналів:
23
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Двірник Мар’яна Миколаївна 10.00 0.00 5.00 0.00 5.00 0.00 + +
2 Вірчич Галина Олександрівна 9.99 0.00 4.99 0.00 5.00 0.00 + +
3 Неводнича Віта Сергіївна 9.95 0.00 4.95 0.00 5.00 0.00 + +
4 Фоміна Сніжана Володимирівна 9.92 0.00 4.92 0.00 5.00 0.00 +
5 Рубаняк Ірина Дмитрівна 9.86 0.00 4.86 0.00 5.00 0.00 +
6 Приходько Інна Віталіївна 9.41 0.00 4.41 0.00 5.00 0.00 +
7 Дронюк Христина Федорівна 9.39 0.00 4.39 0.00 5.00 0.00 +
8 Рій Наталія Володимирівна 9.11 0.00 4.11 0.00 5.00 0.00 +
9 Лещук Степан Степанович 9.00 0.00 4.00 0.00 5.00 0.00 +
10 Данилів Тарас Іванович 8.82 0.00 3.82 0.00 5.00 0.00 +
11 Баран Мар’яна Іванівна 8.38 0.00 4.38 0.00 4.00 0.00 +
12 Полякова Лілія Віталіївна 8.30 0.00 4.30 0.00 4.00 0.00 +
13 Мартинець Вікторія Сергіївна 8.18 0.00 4.18 0.00 4.00 0.00 +
14 Моргентал Олександр Вікторович 7.79 0.00 3.79 0.00 4.00 0.00 +
15 Бабич Роман Ігорович 7.46 0.00 3.46 0.00 4.00 0.00 +
16 Соколюк Іванна Михайлівна 7.38 0.00 4.38 0.00 3.00 0.00 +
17 Тужиляк Наталія Анатоліївна 6.80 0.00 3.80 0.00 3.00 0.00 +
18 Завадська Юлія Ігорівна 6.10 0.00 3.10 0.00 3.00 0.00 +
19 Українець Мар’ян Іванович 6.08 0.00 3.08 0.00 3.00 0.00 +
20 Кавацюк Сергій Вікторович 6.06 0.00 3.06 0.00 3.00 0.00 +
21 Нестерук Ярослав Ігорович 6.04 0.00 3.04 0.00 3.00 0.00 +
22 Мороз Марина Вікторівна 7.16 0.00 3.16 0.00 4.00 0.00
23 Мосейчук Тарас Олександрович 6.55 0.00 3.55 0.00 3.00 0.00
24 Синежук Олег Ігорович 6.42 0.00 3.42 0.00 3.00 0.00
25 Дзьомбак Олена Богданівна 4.44 0.00 4.44 0.00 0.00 0.00 +
26 Бородайкевич Наталія Іванівна 4.28 0.00 4.28 0.00 0.00 0.00 +
27 Гребенюк Анастасія Федорівна 3.86 0.00 3.86 0.00 0.00 0.00
28 Вінтоняк Артур Володимирович 3.47 0.00 3.47 0.00 0.00 0.00