Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
20
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Іванців Ірина Іванівна 23.00 0.00 11.00 0.00 12.00 0.00 +
2 Мисак Софія Степанівна 21.40 0.00 9.90 0.00 11.50 0.00 +
3 Костур Роман Ярославович 20.80 0.00 9.30 0.00 11.50 0.00 +
4 Чмуневич Павло Ярославович 20.40 0.00 8.40 0.00 12.00 0.00 +
5 Гос Мар'яна Володимирівна 20.30 0.00 9.30 0.00 11.00 0.00 +
6 Стегній Ірина Володимирівна 20.10 0.00 8.60 0.00 11.50 0.00 +
7 Коцовська Ольга Миколаївна 19.80 0.00 9.30 0.00 10.50 0.00 +
8 Бабій Ірина Володимирівна 19.60 0.00 9.10 0.00 10.50 0.00 +
9 Михашула Василь Віталійович 19.20 0.00 7.20 0.00 12.00 0.00 +
10 Бухвак Святослав Андрійович 19.20 0.00 6.70 0.00 12.50 0.00 +
11 Іванців Олег Романович 19.10 0.00 7.60 0.00 11.50 0.00 +
12 Стрига Максим Ігорович 19.00 0.00 6.50 0.00 12.50 0.00 +
13 Кудлик Євстахій Юрійович 19.00 0.00 6.00 0.00 13.00 0.00 +
14 Білик Ольга Юріївна 18.90 0.00 6.40 0.00 12.50 0.00 +
15 Кіндзер Ростислав Олегович 18.90 0.00 8.40 0.00 10.50 0.00 +
16 Солтис Іван Андрійович 18.70 0.00 7.70 0.00 11.00 0.00 +
17 Курпіта Юрій Володимирович 18.40 0.00 6.40 0.00 12.00 0.00 +
18 Коцовський Андрій Олександрович 18.40 0.00 6.40 0.00 12.00 0.00 +
19 Сисоєва Наталія Вікторівна 18.20 0.00 9.20 0.00 9.00 0.00 +
20 Пастернак Денис Ігорович 18.20 0.00 4.20 0.00 14.00 0.00 +