Зачекайте...

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Магістр
Факультет:
Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Напрям:
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Спеціальність:
промислове звірівництво
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
0
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мунч Андрій Сергійович 4.70 0.00 4.70 0.00 0.00 0.00
2 Кіш Сергій Вікторович 4.30 0.00 4.30 0.00 0.00 0.00
3 Козакевик Олександр Ігоревич 4.20 0.00 4.20 0.00 0.00 0.00
4 Терещенко Анна Володимирівна 4.20 0.00 4.20 0.00 0.00 0.00
5 Юраш Анастасія Сергіївна 4.20 0.00 4.20 0.00 0.00 0.00
6 Стецюк Олена Миколаївна 4.20 0.00 4.20 0.00 0.00 0.00
7 Дзядевич Марина Андріївна 4.10 0.00 4.10 0.00 0.00 0.00
8 Одинець Руслан Іванович 4.10 0.00 4.10 0.00 0.00 0.00
9 Швець Марина Ігорівна 4.10 0.00 4.10 0.00 0.00 0.00
10 Іващенко Олександр Сергійович 4.10 0.00 4.10 0.00 0.00 0.00
11 Антонюк Андрій Валерійович 4.00 0.00 4.00 0.00 0.00 0.00
12 Лисікова Ольга Віталіївна 4.00 0.00 4.00 0.00 0.00 0.00
13 Томаченко Анатолій Васильович 3.80 0.00 3.80 0.00 0.00 0.00
14 Францух Максим Дмитрович 3.40 0.00 3.40 0.00 0.00 0.00