Зачекайте...

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Магістр
Факультет:
Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Напрям:
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Спеціальність:
конярство та кіннозаводство
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
0
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Голов Володимир Олегович 4.00 0.00 4.00 0.00 0.00 0.00
2 Кочмар Ольга Олександрівна 3.90 0.00 3.90 0.00 0.00 0.00
3 Леонова Наталя Юріївна 3.80 0.00 3.80 0.00 0.00 0.00
4 Симонова Катерина Сергіївна 3.80 0.00 3.80 0.00 0.00 0.00
5 Біжан Юлія Володимирівна 3.40 0.00 3.40 0.00 0.00 0.00
6 Стокалюк Андрій Вадимович 3.30 0.00 3.30 0.00 0.00 0.00