Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології і безпеки м’ясних, молочних продуктів та екологічного менеджменту
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гринчук Костянтин Олександрович 9.39 0.00 4.39 0.00 5.00 0.00 +
2 Шамін Роман Павлович 9.06 0.00 4.06 0.00 5.00 0.00 +
3 Златов Олександр Федорович 8.61 0.00 4.61 0.00 4.00 0.00 +
4 Пулова Світлана Костянтинівна 7.52 0.00 3.52 0.00 4.00 0.00 +
5 Гетьман Василь Васильович 7.06 0.00 4.06 0.00 3.00 0.00 +
6 Ожеван Марина Василівна 9.15 0.00 4.15 0.00 5.00 0.00
7 Кундієва Наталя Афанасіївна 8.30 0.00 4.30 0.00 4.00 0.00
8 Ниточкина Людмила Олександрівна 7.79 0.00 3.79 0.00 4.00 0.00
9 Танько Дмитро Васильович 6.88 0.00 3.88 0.00 3.00 0.00 +