Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2012Одеська областьОдеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій

комп’ютерна інженерія

Бакалавр
Факультет:
Електронно-холодильне
Галузь:
Інформатика та обчислювальна техніка
Напрям:
комп’ютерна інженерія
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
26
Подано оригіналів:
26
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шипіцин Сергій Сергійович 10.45 + 0.00 6.45 0.00 4.00 0.00 +
2 Кушніренко Євген Андрійович 19.58 0.00 10.58 0.00 9.00 0.00 +
3 Дворецький Іван Сергійович 19.16 0.00 10.16 0.00 9.00 0.00 +
4 Маслак Андрій Володимирович 18.13 0.00 10.13 0.00 8.00 0.00 +
5 Сандуленко Олександр Володимирович 18.00 0.00 10.00 0.00 8.00 0.00 + +
6 Какунін Дмитро В'ячеславович 17.29 0.00 9.29 0.00 8.00 0.00 +
7 Третяк Микола Миколайович 17.22 0.00 9.22 0.00 8.00 0.00 +
8 Стойко Руслан Олегович 16.72 0.00 7.72 0.00 9.00 0.00 +
9 Курносик Григорій Кирилович 15.54 0.00 8.54 0.00 7.00 0.00 +
10 Гижко Роман Анатолійович 15.23 0.00 8.23 0.00 7.00 0.00 +
11 Момот Дмитро Вадимович 15.12 0.00 7.12 0.00 8.00 0.00 +
12 Литовченко Іван Вікторович 15.10 0.00 7.10 0.00 8.00 0.00 +
13 Газовський Олександр Сергійович 14.76 0.00 7.76 0.00 7.00 0.00 +
14 Коновалов Олександр Володимирович 14.66 0.00 7.66 0.00 7.00 0.00 +
15 Челпан Михайло Володимирович 13.64 0.00 5.64 0.00 8.00 0.00 +
16 Фернега Дмитро Іванович 13.38 0.00 7.38 0.00 6.00 0.00 +
17 Бочарський Марк Сергійович 13.09 0.00 8.09 0.00 5.00 0.00 +
18 Хращевський Валерій Миколайович 12.81 0.00 6.81 0.00 6.00 0.00 +
19 Дудзинський Олександр Юрійович 12.74 0.00 7.74 0.00 5.00 0.00 +
20 Каретний Євгеній Дмитрович 12.64 0.00 5.64 0.00 7.00 0.00 +
21 Гамарц Ігор Олександрович 12.61 0.00 7.61 0.00 5.00 0.00 +
22 Бурдінов Сергій Юрійович 12.57 0.00 7.57 0.00 5.00 0.00 +
23 Конуп Сергій Вадимович 11.80 0.00 5.80 0.00 6.00 0.00 +
24 Тарасов Микита Євгенійович 11.07 0.00 6.07 0.00 5.00 0.00 +
25 Турунов Олексій Михайлович 10.87 0.00 6.87 0.00 4.00 0.00 +
26 Александров Дмитро Олегович 10.35 0.00 6.35 0.00 4.00 0.00 +