Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Спеціалізація:
Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Всього місць:
120
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Колпак Сергій Вікторович 15.70 0.00 8.70 0.00 7.00 0.00 +
2 Апілат Кристина Олегівна 12.70 0.00 6.70 0.00 6.00 0.00 +