Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
28
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
27
Подано оригіналів:
26
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кустол Тетяна Андріївна 18.60 + 0.00 8.60 0.00 10.00 0.00 +
2 Кобеляцька Владислава Сергіївна 24.30 0.00 9.30 0.00 15.00 0.00 +
3 Марченко Максим Володимирович 24.30 0.00 8.30 0.00 16.00 0.00 +
4 Ніколенко Катерина Анатоліївна 23.50 0.00 8.50 0.00 15.00 0.00 +
5 Дика Маргарита Миколаївна 23.50 0.00 9.50 0.00 14.00 0.00 +
6 Ніколаєнкова Ксенія Олексіївна 23.10 0.00 8.10 0.00 15.00 0.00 +
7 Гамбарян Артур Едуардович 23.00 0.00 8.00 0.00 15.00 0.00 +
8 Сенік Іванна Сергіївна 23.00 0.00 9.00 0.00 14.00 0.00 +
9 Шелюховська Карина Анатоліївна 22.90 0.00 6.90 0.00 16.00 0.00 +
10 Грубіч Максим Богданович 22.60 0.00 8.60 0.00 14.00 0.00 +
11 Данько Марія Володимирівна 22.20 0.00 9.20 0.00 13.00 0.00 +
12 Беленок Ася Сергіївна 21.70 0.00 8.70 0.00 13.00 0.00 +
13 Губар Людмила Володимирівна 21.10 0.00 8.10 0.00 13.00 0.00 +
14 Поварніцина Ольга Ігорівна 20.90 0.00 9.90 0.00 11.00 0.00 +
15 Щеголева Марія Олегівна 19.60 0.00 8.60 0.00 11.00 0.00 +
16 Колесник Владислава Геннадіївна 18.60 0.00 8.60 0.00 10.00 0.00 +
17 Шматченко Вікторія Олександрівна 18.10 0.00 9.10 0.00 9.00 0.00 +
18 Гусак Юрій Сергійович 17.90 0.00 6.90 0.00 11.00 0.00 +
19 Онищенко Людмила Миколаївна 17.80 0.00 8.80 0.00 9.00 0.00 +
20 Панченко Вадим Олександрович 17.40 0.00 7.40 0.00 10.00 0.00 +
21 Могилат Олександр Сергійович 17.30 0.00 9.30 0.00 8.00 0.00 +
22 Рудь Вікторія Іванівна 16.50 0.00 8.50 0.00 8.00 0.00 +
23 Сморщок Анатолій Андрійович 16.00 0.00 7.00 0.00 9.00 0.00 +
24 Слинько Ольга Русланівна 15.00 0.00 7.00 0.00 8.00 0.00 +
25 Варвянський Ярослав Олексійович 14.80 0.00 6.80 0.00 8.00 0.00 +
26 Яцун Євгеній Олександрович 14.70 0.00 6.70 0.00 8.00 0.00 +
27 Троценко Анастасія Вікторівна 16.60 0.00 8.60 0.00 8.00 0.00