Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
14
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Свинаренко Валерія Вікторівна 20.80 0.00 9.80 0.00 11.00 0.00 +
2 Калашнікова Юлія Гаязівна 19.10 0.00 9.10 0.00 10.00 0.00 +
3 Моргун Віталій Олександрович 19.00 0.00 8.00 0.00 11.00 0.00 +
4 Бобрицький Валентин Володимирович 18.70 0.00 7.70 0.00 11.00 0.00 +
5 Александрова Віта Юріївна 18.70 0.00 8.70 0.00 10.00 0.00 +
6 Ожга Карина Михайлівна 18.40 0.00 7.40 0.00 11.00 0.00 +
7 Бритвак Анжеліка Вячеславівна 18.30 0.00 7.30 0.00 11.00 0.00 +
8 Колодочка Юлія Ігорівна 18.00 0.00 7.00 0.00 11.00 0.00 +
9 Колодочка Аліна Вікторівна 17.60 0.00 8.60 0.00 9.00 0.00 +
10 Рябенко Валерія Юріївна 17.30 0.00 7.30 0.00 10.00 0.00 +
11 Сірик Вікторія Валентинівна 16.20 0.00 8.20 0.00 8.00 0.00 +
12 Мелешко Аліна Станіславівна 15.40 0.00 7.40 0.00 8.00 0.00 +
13 Медяник Анастасія Вікторівна 15.10 0.00 7.10 0.00 8.00 0.00 +
14 Костенко Антон Сергійович 13.00 0.00 5.00 0.00 8.00 0.00 +