Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Олійников Ігор Володимирович 397.00 0.00 0.00 0.00 397.00 0.00 +
2 Скляр Анжеліка Олександрівна 392.00 0.00 0.00 0.00 392.00 0.00 +
3 Рудніченко Ліана Левонівна 383.00 0.00 0.00 0.00 383.00 0.00 +
4 Голосняк Тимофій Андрійович 383.00 0.00 0.00 0.00 383.00 0.00 +
5 Москальчук Олена Федорівна 370.00 0.00 0.00 0.00 370.00 0.00 +
6 Терещенко Аліса Михайлівна 312.00 0.00 0.00 0.00 312.00 0.00 +