Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Факультет:
технологічне відділення
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
технік-технолог
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Савчук Катерина Павлівна 476.90 295.00 181.90 0.00 0.00 0.00 +
2 Івенських Анжеліка Олегівна 450.50 279.00 171.50 0.00 0.00 0.00 +
3 Беспалько Юрій Вікторович 436.70 278.50 158.20 0.00 0.00 0.00 +