Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Інженерно-технологічний
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
9
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
13
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Артьоменко Наталія Володимирівна 5.00 0.00 5.00 0.00 0.00 0.00 + +
2 Єрмоленко Ярослав Сергійович 5.00 0.00 5.00 0.00 0.00 0.00 + +
3 Ященко Юлія Василівна 4.84 0.00 4.84 0.00 0.00 0.00 +
4 Римарчук Леся Сергіївна 4.64 0.00 4.64 0.00 0.00 0.00 +
5 Шумук Аліна Олександрівна 4.60 0.00 4.60 0.00 0.00 0.00 +
6 Лиса Катерина Анатоліївна 4.53 0.00 4.53 0.00 0.00 0.00 +
7 Лобко Олена Олександрівна 4.49 0.00 4.49 0.00 0.00 0.00 +
8 Козінська Аліна Олександрівна 4.47 0.00 4.47 0.00 0.00 0.00 +
9 Яцюк Богдан Борисович 4.10 0.00 4.10 0.00 0.00 0.00 +
10 Анкудінова Ірина Миколаївна 3.88 0.00 3.88 0.00 0.00 0.00 +
11 Мєдвєдєва Інна Юріївна 3.88 0.00 3.88 0.00 0.00 0.00 +
12 Большакова Світлана Олександрівна 3.41 0.00 3.41 0.00 0.00 0.00 +
13 Флоренко Марина Петрівна 3.21 0.00 3.21 0.00 0.00 0.00 +