Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
12

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сапетова Тетяна Вячеславівна 470.90 0.00 182.90 0.00 288.00 0.00 +
2 Ротко Марина Олександрівна 463.90 0.00 181.90 0.00 282.00 0.00 +
3 Савченко Світлана Василівна 454.20 0.00 176.20 0.00 278.00 0.00 +
4 Хом'як Яна Олександрівна 453.40 0.00 172.40 0.00 281.00 0.00 +
5 П'ята Оксана Вікторівна 451.30 0.00 175.30 0.00 276.00 0.00 +
6 Продан Марія Сергіївна 445.20 0.00 176.20 0.00 269.00 0.00 +
7 Пух Анастасія Юріївна 437.40 0.00 172.40 0.00 265.00 0.00 +
8 Грідін Олексій Ігорович 437.10 0.00 160.10 0.00 277.00 0.00 +
9 Житник Михайло Леонідович 425.10 0.00 160.10 0.00 265.00 0.00 +
10 Фіногенов Дмитро Леонідович 423.40 0.00 155.40 0.00 268.00 0.00 +
11 Шимкович Микола Володимирович 399.90 0.00 144.90 0.00 255.00 0.00 +
12 Яценко Антон Сергійович 395.00 0.00 143.00 0.00 252.00 0.00 +