Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
хлібопекарських і кондитерських виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання і переробки зерна
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.9
Подано заяв:
19
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кондратенко Євгеній Володимирович 221.00 0.00 93.00 0.00 128.00 0.00 + +
2 Прокопенко Олеся В'ячеславівна 216.00 0.00 85.00 0.00 131.00 0.00 +
3 Тертишна Юлія Петрівна 215.00 0.00 82.00 0.00 133.00 0.00 +
4 Зосим Аліна Романівна 212.00 0.00 84.00 0.00 128.00 0.00 +
5 Бондар Ольга Юріївна 208.00 0.00 94.00 0.00 114.00 0.00 +
6 Бабич В'ячеслав Вікторович 203.00 0.00 90.00 0.00 113.00 0.00 +
7 Кожевнікова Маргарита Ігорівна 201.00 0.00 86.00 0.00 115.00 0.00 +
8 Кожевнікова Мирослава Ігорівна 196.00 0.00 85.00 0.00 111.00 0.00 +
9 Потапчук Ірина Володимирівна 188.00 0.00 83.00 0.00 105.00 0.00 +
10 Тітуленко Олександр Вікторович 188.00 0.00 85.00 0.00 103.00 0.00 +
11 Жевага Ігор Віталійович 178.00 0.00 81.00 0.00 97.00 0.00 +
12 Євтухов Артем Володимирович 176.00 0.00 86.00 0.00 90.00 0.00 +
13 Верещак Євген Олександрович 171.00 0.00 81.00 0.00 90.00 0.00 +
14 Бабаєв Олександр Дмитрович 170.00 0.00 80.00 0.00 90.00 0.00 +
15 Бессмертний Віктор Валерійович 168.00 0.00 72.00 0.00 96.00 0.00 +
16 Подгорнюк Інна Олександрівна 149.00 0.00 80.00 0.00 69.00 0.00 +
17 Зірнзак Артур Вільгельмович 147.00 0.00 72.00 0.00 75.00 0.00 +
18 Надкернична Наталія Василівна 137.00 0.00 79.00 0.00 58.00 0.00 +
19 Івженко Євген Сергійович 131.00 0.00 73.00 0.00 58.00 0.00 +