Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
40
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
2.3
Подано заяв:
23
Подано оригіналів:
11

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лихолат Оксана Сергіївна 245.00 0.00 92.00 0.00 133.00 0.00 +
2 Корольчук Ірина Миколаївна 236.00 0.00 86.00 0.00 138.00 0.00 +
3 Козачок Катерина Анатоліївна 227.00 0.00 91.00 0.00 131.00 0.00 +
4 Бондаренко Богдан Володимирович 225.59 0.00 90.00 0.00 126.00 0.00 +
5 Яценко Слав'яна Сергіївна 225.50 0.00 93.00 0.00 130.00 0.00 + +
6 Краснюк Вікторія Василівна 222.00 0.00 84.00 0.00 138.00 0.00 +
7 Кушнір Таїсія Володимирівна 221.75 0.00 94.00 0.00 124.00 0.00 + +
8 Іващук Христина Сергіївна 221.00 0.00 85.00 0.00 136.00 0.00 +
9 Павленко Оксана Олександрівна 221.00 0.00 87.00 0.00 134.00 0.00 +
10 Устименко Ігор Миколайович 219.00 0.00 80.00 0.00 139.00 0.00 +
11 Тер-Маркарян Лусіне Хачатурівна 171.00 0.00 78.00 0.00 93.00 0.00 +
12 Костенко Юлія Анатоліївна 200.00 0.00 91.00 0.00 109.00 0.00 +
13 Буряк Катерина Юріївна 195.00 0.00 87.00 0.00 108.00 0.00 +
14 Лучковська Альона Юріївна 184.00 0.00 79.00 0.00 93.00 0.00 +
15 Іщенко Ірина Миколаївна 179.00 0.00 84.00 0.00 95.00 0.00 +