Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
2
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Черства Альона Олександрівна 246.00 0.00 92.00 0.00 144.00 0.00 + +
2 Вінніченко Інна Миколаївна 238.00 0.00 84.00 0.00 139.00 0.00 +
3 Комаренко Яна Анатоліївна 238.00 0.00 87.00 0.00 141.00 0.00 +
4 Ніколаєнко Ольга Олегівна 237.42 0.00 87.00 0.00 135.00 0.00 +
5 Ковальова Ольга Андріївна 236.50 0.00 91.00 0.00 138.00 0.00 +
6 Тимощук Анастасія Юріївна 234.00 0.00 93.00 0.00 141.00 0.00 + +
7 Гречка Ганна Михайлівна 231.50 0.00 86.00 0.00 143.00 0.00 +
8 Хоменко Кристина Володимирівна 229.42 0.00 87.00 0.00 127.00 0.00 +
9 Салай Ірина Віталіївна 227.42 0.00 84.00 0.00 128.00 0.00 +
10 Коляда Тетяна Анатоліївна 227.00 0.00 87.00 0.00 140.00 0.00 +
11 Буга Руслана Василівна 217.00 0.00 86.00 0.00 131.00 0.00 +
12 Замбриборщ Максим Павлович 213.00 0.00 81.00 0.00 132.00 0.00 +
13 Штик Тетяна Миколаївна 212.00 0.00 86.00 0.00 126.00 0.00 +
14 Лук'янчук Дарія Василівна 204.00 0.00 88.00 0.00 116.00 0.00 +