Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
бродильних, консервних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Вовковінська Інна Валеріївна 226.00 0.00 93.00 0.00 133.00 0.00 + +
2 Резніченко Марія Миколаївна 225.00 0.00 92.00 0.00 133.00 0.00 + +
3 Батрак Лілія Анатоліївна 221.00 0.00 87.00 0.00 134.00 0.00 +
4 Ходос Ірина Сергіївна 220.00 0.00 85.00 0.00 135.00 0.00 +
5 Гаркуша Маргарита Русланівна 215.00 0.00 84.00 0.00 131.00 0.00 +
6 Кузьменко Тетяна Анатоліївна 210.00 0.00 86.00 0.00 124.00 0.00 +
7 Долгошеєва Юлія Андріївна 207.00 0.00 84.00 0.00 123.00 0.00 +
8 Рубець Сергій Вікторович 192.00 0.00 79.00 0.00 113.00 0.00 +
9 Яковенко Тетяна Юріївна 205.00 0.00 82.00 0.00 123.00 0.00 +
10 Філатов Ігор Васильович 203.00 0.00 82.00 0.00 121.00 0.00 +