Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
31
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Герасимчук Лілія Вікторівна 176.00 0.00 86.00 0.00 90.00 0.00 +
2 Матюхов Олександр Дмитрович 170.00 0.00 86.00 0.00 84.00 0.00 +
3 Ніцевич Мар'яна Олександрівна 168.00 0.00 82.00 0.00 86.00 0.00 +
4 Лебідь Надія Миколаївна 161.00 0.00 73.00 0.00 88.00 0.00 +
5 Оксентюк Аліна Вікторівна 161.00 0.00 82.00 0.00 79.00 0.00 +
6 Мартиненко Аліна Михайлівна 152.00 0.00 79.00 0.00 73.00 0.00 +
7 Томашевська Тетяна Ігорівна 144.00 0.00 73.00 0.00 71.00 0.00 +
8 Шепель Марина Олександрівна 144.00 0.00 74.00 0.00 70.00 0.00 +
9 Пелепаченко Вероніка В'ячеславівна 143.00 0.00 75.00 0.00 68.00 0.00 +
10 Люта Тетяна Сергіївна 142.00 0.00 76.00 0.00 66.00 0.00 +
11 Калініна Олександра Василівна 138.00 0.00 74.00 0.00 64.00 0.00 +
12 Чернова Мар'яна Анатоліївна 138.00 0.00 70.00 0.00 68.00 0.00 +
13 Кравченко Дар'я Юріївна 137.00 0.00 71.00 0.00 66.00 0.00 + +
14 Шестакова Марія Дмитрівна 135.00 0.00 71.00 0.00 64.00 0.00 +
15 Шевчук Юлія Петрівна 131.00 0.00 71.00 0.00 60.00 0.00 +
16 Рашко Марина Миколаївна 177.00 0.00 84.00 0.00 93.00 0.00 +
17 Савчик Віта Михайлівна 168.00 0.00 85.00 0.00 83.00 0.00 +
18 Нескорожена Марина Олегівна 129.00 0.00 69.00 0.00 60.00 0.00 +