Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
197
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
1

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Федорчук Дмитро Вікторович 0.00 + 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Слободяник Юлія Анатоліївна 82.00 0.00 0.00 0.00 82.00 0.00 + +
3 Тихончук Іван Сергійович 82.00 0.00 0.00 0.00 82.00 0.00 +
4 Ластовецька Анастасія Володимирівна 75.00 0.00 0.00 0.00 75.00 0.00 + +
5 Шелемех Ірина Олександрівна 70.00 0.00 0.00 0.00 70.00 0.00 + +
6 Бойко Олександр Анатолійович 70.00 0.00 0.00 0.00 70.00 0.00 +
7 Дідоша Анна Іванівна 70.00 0.00 0.00 0.00 70.00 0.00 +
8 Міщук Маргарита Миколаївна 62.00 0.00 0.00 0.00 62.00 0.00 + +
9 Гергарт Олеся Олександрівна 58.00 0.00 0.00 0.00 58.00 0.00 +
10 Сердюк Дмитро Михайлович 47.00 0.00 0.00 0.00 47.00 0.00 +
11 Новак Олег Сергійович 43.00 0.00 0.00 0.00 43.00 0.00 +
12 Бухало Олександр Сергійович 37.00 0.00 0.00 0.00 37.00 0.00 +
13 Антончук Владислав Петрович 30.00 0.00 0.00 0.00 30.00 0.00 +
14 Кравчук Дмитро Вікторович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
15 Касюн Юлія Сергіївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
16 Барановська Оксана Олегівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
17 Титаренко Віталій Сергійович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
18 Матвійчук Юлія Сергіївна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +