Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
177
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
2.3
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
7

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Федорчук Дмитро Вікторович 30.00 + 0.00 0.00 0.00 30.00 0.00 +
2 Гергарт Олеся Олександрівна 58.00 0.00 0.00 0.00 58.00 0.00 +
3 Касюн Юлія Сергіївна 53.00 0.00 0.00 0.00 53.00 0.00 +
4 Сердюк Дмитро Михайлович 47.00 0.00 0.00 0.00 47.00 0.00 +
5 Новак Олег Сергійович 43.00 0.00 0.00 0.00 43.00 0.00 +
6 Бухало Олександр Сергійович 37.00 0.00 0.00 0.00 37.00 0.00 +
7 Антончук Владислав Петрович 30.00 0.00 0.00 0.00 30.00 0.00 +