Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
бродильних, консервних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
116
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
0.6
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
2

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Радчук Роман Олегович 67.00 0.00 0.00 0.00 67.00 0.00 +
2 Михайловська Олена Олегівна 62.00 0.00 0.00 0.00 62.00 0.00 +
3 Лунгу Людмила Вікторівна 70.00 + 0.00 0.00 0.00 70.00 0.00 + +
4 Панасюк Олена Валеріївна 80.00 0.00 0.00 0.00 80.00 0.00 +