Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
48
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
3

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Алтуніна Катерина Миколаївна 69.00 0.00 0.00 0.00 69.00 0.00 + +
2 Пилипенко Тетяна Олександрівна 37.00 0.00 0.00 0.00 37.00 0.00 +
3 Кузьменко Олександр Анатолійович 30.00 0.00 0.00 0.00 30.00 0.00 + +