Зачекайте...

виробництво і переробка продукції тваринництва

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Спеціальність:
виробництво і переробка продукції тваринництва
Спеціалізація:
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Всього місць:
18
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
24
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Геліч Юрій Васильович 516.30 341.00 175.30 0.00 0.00 0.00 +
2 Гаврилюк Володимир Сергійович 505.30 330.00 175.30 0.00 0.00 0.00 +
3 Зусько Іван Петрович 478.50 326.00 152.50 0.00 0.00 0.00 +
4 Гідія Дмитро Миколайович 470.20 302.50 167.70 0.00 0.00 0.00 +
5 Зілінчук Аліна Юріївна 468.50 298.00 170.50 0.00 0.00 0.00 + +
6 Жук Анатолій Валерійович 467.90 312.50 155.40 0.00 0.00 0.00 +
7 Новик Олег Володимирович 465.30 309.00 156.30 0.00 0.00 0.00 +
8 Тарасюк Галина Володимирівна 451.90 287.00 164.90 0.00 0.00 0.00 +
9 Криницький Микола Васильович 445.50 275.00 170.50 0.00 0.00 0.00 +
10 Редька Ірина Юріївна 444.30 288.00 156.30 0.00 0.00 0.00 +
11 Тороп Віра Володимирівна 498.40 326.00 172.40 0.00 0.00 0.00
12 Зварко Валентин Віталійович 492.20 324.50 167.70 0.00 0.00 0.00 +
13 Бернадин Анатолій Михайлович 463.50 300.50 163.00 0.00 0.00 0.00 +
14 Філонюк Вікторія Ігорівна 449.50 278.00 171.50 0.00 0.00 0.00 +
15 Шостак Андрій Михайлович 446.20 287.00 159.20 0.00 0.00 0.00 +
16 Шурипа Олександр Ігорович 491.40 309.50 181.90 0.00 0.00 0.00 +
17 Гущук Наталія Олександрівна 479.90 307.50 172.40 0.00 0.00 0.00 +
18 Хоцевич Олександр Євгенійович 474.30 318.00 156.30 0.00 0.00 0.00 +
19 Лук'янчук Микола Русланович 458.30 283.00 175.30 0.00 0.00 0.00 +
20 Романюк Назарій Віталійович 457.00 285.50 171.50 0.00 0.00 0.00 +
21 Саврей Аріадна Валеріївна 445.80 280.00 165.80 0.00 0.00 0.00 +
22 Крищук Іванна Анатоліївна 427.50 264.50 163.00 0.00 0.00 0.00
23 Крикун Вадим Миколайович 422.30 275.50 146.80 0.00 0.00 0.00 +
24 Вінчук Світлана Василівна 418.50 266.00 152.50 0.00 0.00 0.00 +