Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка плодів і овочів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Холодильно-технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
13
Конкурс:
3.9
Подано заяв:
51
Подано оригіналів:
17

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ковтун Євгеній Сергійович 29.60 + 0.00 10.60 0.00 19.00 0.00 + +
2 Федота Ярослав Сергійович 18.40 + 0.00 6.40 0.00 12.00 0.00 +
3 Зіхаренко Анна Миколаївна 26.40 0.00 9.40 1.00 16.00 0.00 + +
4 Пілявська Катерина Вікторівна 25.40 0.00 10.40 0.00 15.00 0.00 + +
5 Саєнко Богдан Тарасович 22.54 0.00 8.04 0.50 14.00 0.00 +
6 Островська Вероніка Володимирівна 21.70 0.00 5.70 0.00 16.00 0.00 +
7 Коробков Костянтин Максимович 21.70 0.00 6.70 0.00 15.00 0.00 +
8 Бойко Альона Олександрівна 19.90 0.00 8.90 0.00 11.00 0.00 + +
9 Трусов Дмитро Євгенійович 19.20 0.00 7.20 0.00 12.00 0.00 +
10 Андрущак Жанна Костянтинівна 19.00 0.00 6.00 0.00 13.00 0.00 +
11 Бондар Катерина Олександрівна 18.10 0.00 7.10 0.00 11.00 0.00 +
12 Будовський Євгеній Костянтинович 17.70 0.00 5.70 0.00 12.00 0.00 + +
13 Колесников Руслан Миколайович 16.80 0.00 4.80 0.00 12.00 0.00 +
14 Кичка Дмитро Вікторович 16.30 0.00 5.80 0.50 10.00 0.00 +
15 Гродзь Антон Олександрович 15.30 0.00 5.30 1.00 9.00 0.00 +
16 Пінчук Дмитро Ігорович 15.20 0.00 4.70 0.50 10.00 0.00 + +
17 Грачов Владислав Сергійович 14.20 0.00 4.20 0.00 10.00 0.00 + +