Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне відділення
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
1
Бюджетних місць:
1
Конкурс:
5
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
4

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Осауленко Світлана Валеріївна 465.70 288.50 177.20 0.00 0.00 0.00 +
2 Кохановська Оксана Володимирівна 443.90 289.50 154.40 0.00 0.00 0.00 +
3 Дяченко Аня Леонідівна 434.10 283.50 150.60 0.00 0.00 0.00 +
4 Чабан Таміла Олегівна 425.70 277.00 148.70 0.00 0.00 0.00 +
5 Голуб Іванна Павлівна 421.40 256.50 164.90 0.00 0.00 0.00 +